Farklı ne yapabilirim?

Yarın akşam için bir otelden rezervasyon yapın. Seni şu otelde bekliyorum diye mesaj atın.
Modern Family’de çocuklarından gizli her yıl sevgililer gününde otelin barında buluşmak üzere anlaşıyordu bir çift. Birbirlerini tanımıyormuş gibi roleplay yapıp flörtleşiyorlardı. Her yıl ayrı bir fiyaskoyla bitiyordu tabi O aklıma geldi

Küçük sürprizler yapmış adam

Küçük sürprizler yapmış adam
Kız lavabodaki aynam da kırılmış ya gelmiş Koridordaki boydan aynada traş oluyor ayh bir fenalık geçirdim sorma.. ya çareyi böyle bulmuş.. Üstelik yere Bi bez sermiş birde kaselerimden birini çıkarmış.. Köy usulü traş oluyordu. Aklıma direkt buradaki salata kasesi geldi, kızamadım bile

Ben nasıl kaçırdım bu salata kasesi olayını? Zahmet olmazsa bi özetleyiverseniz çok merak ettim

Ben nasıl kaçırdım bu salata kasesi olayını? Zahmet olmazsa bi özetleyiverseniz çok merak ettim
+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti biri kendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada özet kısa net

Tatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş. sonuçta senin dediğine geliyoruz da detaylar önemli bak

Tatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş. sonuçta senin dediğine geliyoruz da detaylar önemli bak
Krem konusunu hatırlamıyorum tam nasıl olduğunu da anladığım şekilde yazdım amaaaaannn detaya girmiyorum bile Sonuç olarak yanmışlar salata kasesinde bitmiş olay

Ben de ilham alırım diye not defterimle geldim bekliyorum, asansör önerisi falan var ama asansörümüz yok, imkansızlıklar yüzünden çoğu öneriyi eledim.

Şimdilik eldeki malzemelerle uygulayabileceğimiz tek fantezi paketi salata kasesi&vicks gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…