• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı olmak istiyorum onun gözünde ..

bir_bayan

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
64
39
298
35
İstanbul
Bi sevdiğim var 3 yıldır birlikteyiz. Ayrıldık kaç kez,başkaları girdi hayatıma ama şu 2013 yılında akıllandık ikimizde.. O kadar çok seviyorum ki onu farklı olmak istiyorum gözünde artııık .. Güzel olmak istiyorum,güzel kokmak istiyorum,kıyafetlerim çok güzel olsun benden etkilensin istiyorum işte. Ve 1 OCak günü doğum günü. Sizce bunlar için neler yapabilirim ?

Ayrıldığında hayatına başkalarını soktuysan bana göre o ilişkide ne olursa olsun sevgi de sadıklıkda güvende bitmiştir .
Ama illa ki yardım istiyorum diyorsan güzel kıyafetler alırsın .. Güzel güzel giyinirsin giyim olayı tamamlanır ..
Doğum gününe de özel bi hediye hazırlamak istiyorsan internetten bak süprizlere .. manevi bir hediye verebilrsin .. maddi manevi iki türlüde verebilirsin iki hediyeden zarar gelmez ... manevi hediye süpriz örneği verebilirim helyum gazıyla dolduruulmuş uçan balon alabilrsin sanrm belirli yerlerde satılıyo tanesi 4 tl falan balonun .. 4-5 balon alırsın .. onların sığacağı bir kutu bulursunn .. balonların uçlarına ip takarsınn .. kutunun içine bir not yazar koyarsın .. balona bağladığın iplerin ucundan kutuya bağlarsınn .. Sevgiline hediye edebilrsin böylelikle sevgilin kutuyu açtığında balonlar biraz havalanacak ve yazdığın not ortaya çıkacaktır çok güzel bi süpriz olur bence . Maddi olarak da tam yılbaşı zamanındayız dışarıya çık o kadar süper şeyler var ki hediyelik illa ki birini beğenirsin ..

Ayrıldığında hayatına başkalarını soktuysan bana göre o ilişkide ne olursa olsun sevgi de sadıklıkda güvende bitmiştir .
Ama illa ki yardım istiyorum diyorsan güzel kıyafetler alırsın .. Güzel güzel giyinirsin giyim olayı tamamlanır ..
Doğum gününe de özel bi hediye hazırlamak istiyorsan internetten bak süprizlere .. manevi bir hediye verebilrsin .. maddi manevi iki türlüde verebilirsin iki hediyeden zarar gelmez ... manevi hediye süpriz örneği verebilirim helyum gazıyla dolduruulmuş uçan balon alabilrsin sanrm belirli yerlerde satılıyo tanesi 4 tl falan balonun .. 4-5 balon alırsın .. onların sığacağı bir kutu bulursunn .. balonların uçlarına ip takarsınn .. kutunun içine bir not yazar koyarsın .. balona bağladığın iplerin ucundan kutuya bağlarsınn .. Sevgiline hediye edebilrsin böylelikle sevgilin kutuyu açtığında balonlar biraz havalanacak ve yazdığın not ortaya çıkacaktır çok güzel bi süpriz olur bence . Maddi olarak da tam yılbaşı zamanındayız dışarıya çık o kadar süper şeyler var ki hediyelik illa ki birini beğenirsin ..

Canım öyle de artık bence akıllandıgımızı düşünyorum ikimizinde ... Çok teşekkr ederim çok gzel birşey yapmayı dusunyorm

Sevgiline o gün gerçekten özel olduğunu hissettirmelisin canım :)
Benim sevgiliminde 1 ocak doğum günü... Ve herşey harika olacak eminim yapacaklarımı anlatıyım fikir olur belki:1:

sevgi saf bir şey.araya birileri , kırık dökük zamanlar,ayrılıklar ..vs girince o saflığı kaybediyor bence.
çabanı anlıyorum ama beyhude geldi bana.üstelik birine farklı görünmek ; koku,güzzellik..vs gibi şeylerle olmuyor.
keşke olabilse bazı zaman ama mümkün olmuyor.insan hatırlamamayı kimi zaman başarabilir, gerçekten yapabilir ama asla
unutamaz.

tarzınızı mı değiştirmek istiyorsunuz
farklı olmaktan kastınız dış görünüş mu

Biz de yaşadık benzer eşyler. Araya başkaları girmesi falan çok can yakıcı gerçekten. Karşılıklı olarak yaptık bunu birbirimize. Ama barıştığımızda daha farklı olmaya karar verdiğimiz için hemen evlilik kararı almıştık.. Şu anki çabanı o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah her şey istediğin gibi olur

Back
X