- 2 Ocak 2018
- 189
- 210
- 18
- Konu Sahibi melekayy12
-
İyi akşamlar sayın kk üyeleriSizlere bir sorum olacak farklı fikirler alabilirim diye açıyorum konuyu. Bir arkadaşım hatalar yapmış,pişmanlık duyuyor ancak bu kendine yetmiyor,kendi kendini yiyor sürekli. Artık hatalarından ders alıp küllerinden doğmak istiyormuş bunları istiyor ama ne yapacağını bilmiyor,ne kadar konuşsam da cesaretlendiremedim. Kısacası diyor ki bir insan nasıl küllerinden doğar? Yazan herkese teşekkür ediyoruz,hepsini tek tek okutacağım
Hayatının bundan sonrasının daha iyi olması diyelimBence kullerinden dogmak falan pembe dizilerde olur.
Evli mi arkadaşınız ?Arkadaşlar şöyle söyleyeyim sadece kendine zararı dokunacak hatalar yapmış kimseye zarar vermedim en büyük zararım kendime diyor. Artık detayını Allah affetsin. Onun için dua ediyorum,yanında olmaya çalışıyorum. Üniversite okuyup iyi bir meslek sahibi olmak, ayaklarının üstünde durmak istiyor şu anki hedefi buymusKsfasını duvarlara vurmasını bilmiyorum ama dilinde sürekli ölsem de kurtulsam lafı var
Boşandı,genç evlenmiştiEvli mi arkadaşınız ?
Kesinlikle katılıyorum içini dök ferahla diyorum ancak daha önce anlattığı yanlış kişilere anlatmış korkuyor. Psikoloğu bende önerdim umarım faydası olurSürekli keşke diyen kişide değersizlik hissi vardır bence. Önce kendi değerini hissetsin, bu konuda arkadaş olarak destek olabilirsiniz.
Sürekli özeleştri yapan birisi anladığım kadarıyla, küçüklüğünde ailesi veya öğretmenleri tarafından çok müdahale edilmiş, çok eleştirilmiş olabilir. Sorununu tespit edip, çözmek için araştırma yapabilir. Kendini sürekli sorgular eleştirirse verimli çalışamaz ve hedeflerine ulaşması da zor olur.
Kimseye zararı olmamış ve hata dediği şeylerin hata olup olmadığı bile belli değil. İnsanız, hatasız olmamız mümkün değil, hatalarıyla kendini kabul etmeli ve hata dediği şey kendisini rahatsız ettiği için tekrar etmemek için ne yapması gerekir kendine yolunu çizmeli. Ve içini size de dökemiyorsa hiç değilse bir kağıda yazıp döksün içini. İmkanı varsa psikolog desteği tabi ki çok faydalı olur.
Ailesinin hatta belki çevresinin onayı olmadan mı evlendi ?Boşandı,genç evlenmişti
Ailesi istemiyordu ama tam nasıl gelişti bilemiyorum. Söz,kına,düğün falan oldu amaAilesinin hatta belki çevresinin onayı olmadan mı evlendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?