- 21 Şubat 2020
- 62
- 82
- 38
- 30
- Konu Sahibi Kirpapatyasi80
-
27 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Sorunum şu ki babam hep hayatının merkezini maç-kahve arası yaşayan bir insan oldu. Şimdi ise aynısı kocamda var. Haftada iki gün antremana gidiyor.dernek toplantısı iş vs. Derken. Hayal ettiğim zaman diliminde bana ve çocuğuma ilgisini karşılayamıyor gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum. Ben sadece bir odaklı yaşayan bir insan mı istiyorum o odakta biz olsun diyerek bencillik mi yapıyorum. Yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Çok doluyum içimi dökmek istedim sizde durumlar nasıl yani kocanız hep siz ve çocuk odaklı mı yaşıyor. Yoksa kendine zaman ayırmayı biliyor mu?
Hep mutsuz pencereden mi bakıyorum? Sadece bu adamın dışını mı seviyorum? İçi ve değer yargıları asla benim aynı olmayan bu adamla kendimi mutsuz hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum. Bana bugün hastasın sen takıntılısın diyor. Sorun ben miyim? Bu kadar sorunun cevabını bilmiyorum . Sadece benimle aynı şeyleri yaşayan varsa onunda duyguları böyle mi merak ediyorum
Burada da her zaman söylüyorum.
Evlenmeden önce ilk kırmızı çizgimi açıklamıştım. Hatta yeni flört etmeye başlamıştık,evlilik fikrimiz bile yoktu. Bensiz farklı bir hayatı olan adamı istemem ben. Boş vakit deyince aklına gelen ben olmalıyım. Tatil de olsa maç da olsa uyumak da olsa.
Öyle dernekmiş,kahveymiş,arkadaşlarla sohbetmiş bana ters.
Tüm arkadaşlarını tanıyorum,her ortama da girerim,hayır demem,uyumluyumdur. Herkesle takılabilir, her yere gidebilir yanında ben varken.
Benim arkadaşım yok ki.Merak ettiğim için soruyorum. Aynısı sizin için de geçerli mi? Yani kız arkadaşlarınızla buluşurken eşiniz de yanınızda geliyor mu?
Tövbe bismillahBurada da her zaman söylüyorum.
Evlenmeden önce ilk kırmızı çizgimi açıklamıştım. Hatta yeni flört etmeye başlamıştık,evlilik fikrimiz bile yoktu. Bensiz farklı bir hayatı olan adamı istemem ben. Boş vakit deyince aklına gelen ben olmalıyım. Tatil de olsa maç da olsa uyumak da olsa.
Öyle dernekmiş,kahveymiş,arkadaşlarla sohbetmiş bana ters.
Tüm arkadaşlarını tanıyorum,her ortama da girerim,hayır demem,uyumluyumdur. Herkesle takılabilir, her yere gidebilir yanında ben varken.
Benimde ilgi alanlarım var bende uğraşıyorum ayrıca çalışıyormda işimde var. Ama ben herşeyi dozunda ayarlamayı biliyorum o bilmiyor gibi hissediyorumEvet sorun sizde. İnsanlar evlenince tek bir insana odaklanıp bütün ilgilerini ve enerjilerini ona harcamak zorunda değiller. Bunu yapan çiftler muhakkak var ama bana göre sağlıksız bir durum bu.
Adamın hobileri, aktif olduğu faaliyetleri var. Bu aslında güzel bir şeyken siz bunu kötü bir şey gibi algılayıp sorun çıkartıyorsunuz. Sanıyorum ki problem sizin eviniz, eşiniz ve bebeğiniz dışında bir ilgi alanınızın olmaması. Siz de kendinize uğraşacak bir şeyler bulursanız normale dönersiniz bence.
8-5 hafta içi çalışıyor. Haftada iki gün antreman yapıyor. Maç gelirse maça gidiyor hakem çünkü. Evde olduğu zamanlarda da bazen çocuğu ile ilgileniyor bazen Galatasaray maçı izliyor. Yani hep aynı rutin değilhaftada kaç gününü ayırıyor kendine ve hobilerine?
bir de açıkçası eşiniz hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama bir sorununuzu adam akıllı ifade ettiğinizde "hastasın/takıntılısın" cevabını alıyorsanız bilin ki asıl hatada olan karşı taraf oluyor.
Hatasını kapamak için de karşı tarafa bu şekilde ithamlarda bulunuyor genelde...
o nedenle eşinize kanım ısınmadı.
8-5 hafta içi çalışıyor. Haftada iki gün antreman yapıyor. Maç gelirse maça gidiyor hakem çünkü. Evde olduğu zamanlarda da bazen çocuğu ile ilgileniyor bazen Galatasaray maçı izliyor. Yani hep aynı rutin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?