farklı pencereler iki insan

İlgilenebilir belki ama bu kadar uğraştan ne kadar vakit kalırsa

Nadiren benim de yaptığım oluyor . Tabi bunu yaparken erkekler kadar rahat olamıyorum bu annelik içgüdüsü mü bilmiyorum

Hayyyt bee yuruuu kim tutar seni

Eşinizin kendine ait ayırdığı zaman yok resmen ayrı bir dünyası var bence. Bende bu şartlarda sorun çıkarırdım. Evin tüm sorumluluklarına yardım ediyor mu ? Yoksa beyefendi takılırken siz ev iş bebek üçgeninde misiniz?

Benim arkadaşım yok ki.
Lalecim bu normal değil ki. Ne eşinin her yerde yanında olman normal ne de eşinden ayrı bir arkadaşın olmaması. İnsan ruh sağlığına uygun değil.

Siz böyle bir düzen oturtmuşsunuz, eşiniz de halinden memnun sorun yok tabi ki. Ama bunu her bu içerikte konuya normalmiş gibi yazınca konu sahipleri “demek ki böyle de olabiliyor dur eşimi biraz daha boğayım” moduna girip evliliklerini içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Çünkü mesela benim eşim ben her yere seninle gelecem, arkadaşlarınla asla yalnız zaman geçirmene izin vermicem moduna girse boşarım ben o adamı.

Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyor

Hobi filan guzel insanlarin birbri disinda ugrasi olmasida guzel is disinda.. ama
Bu haftanin 7 gunuyse sknti bencede..birseyleri birakmasi gerekiyor demekki..

Evlenmek demek hayattaki her şeyi bırakıp eşin ve çocuğuna odaklanmak demek değil
Siz öyle yaptığınız için size garip geliyor
Hayat sadece çocuk ve eşten ibaret değil

hayat hala çok güzel sizde kendi hobilerinizi edinip çocuğu eşinize bırakıp kendinize zaman ayırabilirsiniz
Evlilik buysa hapishaneden başka bir şey değil

O zaman kendinizi şöyle yanlış ifade etmişsiniz. Sizin sorununuz eşinizin dışarıya vakit ayırması değil, size vakit ayırmaması

ama o gün yorgun gelmiş olmalı.
o akşam ayırmaz da ertesi gün sizinle olur nolacak.
illa bir gün de 1 saat bir yerdese karşılığında 1 saat ailesine sunması lazım değil ki

Bebeğim iki değil bir yaşında yanlış yazmışım .Bu süreçte onun da benim de yani bebeğimin de daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani ona göre ben takıntılı yaşıyorum

ben şunu anlamadım:
anlatımınıza göre siz spora gittiği gün gelince sizinle ilgilensin istiyorsunuz ama ilgilenmiyor.
peki gitmediği günlerde durumunuz nasıl ?
yani evdeyken, bir yere gidip gelmemişken umduğunuz gibi mi ?

Antrenmanda ya da işte olmadığı zamanın tamamını size ayırsın istiyorsunuz, doğru mu anlıyorum?

ben de gördüm şubat ayında 2 aylık hamileymişsiniz dedim nasıl 2 yaşında bir bebek

bir de yeni doğmuş bir bebek de söz konusu.
yani bilemedim ki, şimdi adam 2 gün zaten yok bu konuda zaten anlaşılmış
arada da hakem oluyor gidiyor bunda da bi problem yok
e kalan zamanda adamdan ilgi bekliyorsunuz bazen ayırıyor bazen de maç izliyor.
siz de ben bize zaman ayırmanızı istiyorum dediğinde de takıntılı ve hasta oluyorsunuz
bu arada aslında bütün ilgiyi alakayı hakeden 1 yaşında bir bebek sahibisiniz.

Bana eşiniz inanılmaz bencil biri gibi geldi açıkçası. Evililik kurumunu da bilmiyor, çocuğuna baba olmayı da.

cevap veriyorum adam sizi hobisi/ futbolu evliliği gibi görüyor

Çocuğunuz bir yaşındaymıs ve siz de çalışıyorsunuz, ev düzeni, çocuk bakımı konusunda ne yapıyor eşiniz?

Yani ben olaya duygusal bakmaktan öte ev ve çocukla ilgili sorumlulukları bana yıkıyorsa ciddi arıza çıkarırım.

Çocuklu hayat her canınızın istediğini, istediğiniz zaman yapabileceğinizi bir hayat değil çünkü. Bunu iki tarafında kabul edip ona göre olan program yapmasıni gerektiriyor.

Doğrudur canım ya.
İnan ben de normalim demiyorum.
Benim de iyi kötü çevrem vardı sonra zamanla bu hale geldi.
Çok derin konular girdik mi çıkamayız.
Kocamın da böyle kankası yok mesela. Görüştüklerimiz hep iş arkadaşları zaten beraber çalıştığımız için hepsini tanıyorum doğal olarak.
Kocam memnun sağ olsun,hiç itiraz etmedi,sanırım o da asosyal ben gibi.
Çok aşırı yoğun bir iş hayatı var zaten. Çoğu gece,hafta sonu çalışıyor. Arada bulduğumuz boşluklarda da beraber olmamız daha doğru bizm evliliğimiz için bence. Gerçi yoğun olmadan önce de yine bu şekildeydik. Haftada iki defa yemeğe çıkarız. Evde olduğu her gün yürüyüş yaparız,10.000 adım atarız. İş yerlerimiz uzak,onun dışında evet dipdibe yaşıyoruz. Sokağa çıkma yasaklarından etkilenmeyen nadir çiftleriz.

Annesine haftada bir,iki uğrar,ben her akşam uğra derim mesela,yalan dünya çünkü. Ama yorgunluktan ve yoğunluktan anca annesini bu kadar görür.

Ben asla bu benim yaptığım doğrudur demiyorum.
Benim doğrum budur.
Kocam da uyum sağladı.
Şimdiye kadar bir zararını görmedim.
Allahım da pişman etmesin inşallah.

Sanırım bebeğimin küçük olması benim fazlaca yorgun olmam anne faktöründe olmak olaylara bakış açımı değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…