- 11 Aralık 2018
- 41.633
- 258.757
- 598
- Konu Sahibi Kirpapatyasi80
-
Haftada iki gün demişsiniz ama ilk mesajınızda. Yani haftada 2 günü eşimiz olmadan geçiremeyeceksek ölelim.Benimde ilgi alanlarım var bende uğraşıyorum ayrıca çalışıyormda işimde var. Ama ben herşeyi dozunda ayarlamayı biliyorum o bilmiyor gibi hissediyorum
İlgilenebilir belki ama bu kadar uğraştan ne kadar vakit kalırsaMerhaba. Bence kendisine zaman ayırması özellikle dernek vakıf vs tarzı baska insanlara da faydası olan uğraşlarsa benim hoşuma bile giderdi. Ancak bu durumu çok abarttığını düşünüyorsanız ,size hic zaman ayirmıyorsa kesinlikle haksız olan kendisi. Hem kendine zaman ayirip hem siz ve cocuguyla ilgilenemez mi?
Nadiren benim de yaptığım oluyor . Tabi bunu yaparken erkekler kadar rahat olamıyorum bu annelik içgüdüsü mü bilmiyorumEvde 2 yasinda cocukla tek basina kalinca bu dusuncelerinizin olmasi normal. Esiniz sizi bebekle evde bırakıp hobileriyle ugrasirken siz de bir gun bebegi ona bırakıp arkadaslarinizla bulusabiliyor musunuz ya da sevdiginiz bir seyi yapabiliyor musunuz? Bunun cevabı onemli. Yoksa cocuklari birakabilsem ben de istedigimi yapabilsem esime kafayi takmazdim.
Hayyyt bee yuruuu kim tutar seniBurada da her zaman söylüyorum.
Evlenmeden önce ilk kırmızı çizgimi açıklamıştım. Hatta yeni flört etmeye başlamıştık,evlilik fikrimiz bile yoktu. Bensiz farklı bir hayatı olan adamı istemem ben. Boş vakit deyince aklına gelen ben olmalıyım. Tatil de olsa maç da olsa uyumak da olsa.
Öyle dernekmiş,kahveymiş,arkadaşlarla sohbetmiş bana ters.
Tüm arkadaşlarını tanıyorum,her ortama da girerim,hayır demem,uyumluyumdur. Herkesle takılabilir, her yere gidebilir yanında ben varken.
Eşinizin kendine ait ayırdığı zaman yok resmen ayrı bir dünyası var bence. Bende bu şartlarda sorun çıkarırdım. Evin tüm sorumluluklarına yardım ediyor mu ? Yoksa beyefendi takılırken siz ev iş bebek üçgeninde misiniz?8-5 hafta içi çalışıyor. Haftada iki gün antreman yapıyor. Maç gelirse maça gidiyor hakem çünkü. Evde olduğu zamanlarda da bazen çocuğu ile ilgileniyor bazen Galatasaray maçı izliyor. Yani hep aynı rutin değil
Lalecim bu normal değil ki. Ne eşinin her yerde yanında olman normal ne de eşinden ayrı bir arkadaşın olmaması. İnsan ruh sağlığına uygun değil.Benim arkadaşım yok ki.
Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyorBence bencillik ediyorsunuz. Asıl insanların kendi hayatından vazgeçip eş-çocuk odaklı yaşamaları bana garip geliyor. Neden evlendiniz diye kendi hayatınızdan vazgeçesiniz? Bu çok boğucu olur. Ördek ailesi gibi her şeyi birlikte yapan çiftlere çok şaşırıyorum. Siz de kendinize vakit ayırabilirsiniz. İnsanın kendine vakit ayırması ihtiyaç.
Evlenmek demek hayattaki her şeyi bırakıp eşin ve çocuğuna odaklanmak demek değil27 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Sorunum şu ki babam hep hayatının merkezini maç-kahve arası yaşayan bir insan oldu. Şimdi ise aynısı kocamda var. Haftada iki gün antremana gidiyor.dernek toplantısı iş vs. Derken. Hayal ettiğim zaman diliminde bana ve çocuğuma ilgisini karşılayamıyor gibi hissediyorum. Ben mi abartıyorum. Ben sadece bir odaklı yaşayan bir insan mı istiyorum o odakta biz olsun diyerek bencillik mi yapıyorum. Yoksa haklı mıyım bilmiyorum. Çok doluyum içimi dökmek istedim sizde durumlar nasıl yani kocanız hep siz ve çocuk odaklı mı yaşıyor. Yoksa kendine zaman ayırmayı biliyor mu?
Hep mutsuz pencereden mi bakıyorum? Sadece bu adamın dışını mı seviyorum? İçi ve değer yargıları asla benim aynı olmayan bu adamla kendimi mutsuz hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum. Bana bugün hastasın sen takıntılısın diyor. Sorun ben miyim? Bu kadar sorunun cevabını bilmiyorum . Sadece benimle aynı şeyleri yaşayan varsa onunda duyguları böyle mi merak ediyorum
Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyor
Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyor
Bebeğim iki değil bir yaşında yanlış yazmışım .Bu süreçte onun da benim de yani bebeğimin de daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani ona göre ben takıntılı yaşıyorumyani bilemedim
haftada 2 gün antreman çok çok abartı değil açıkçası
ama sizinle geçirdiği zaman nasıl, nitelikli bir zaman mı?
bunu hissedemiyorsunuz sanırım.
Bir de ben en çok size neden takıntılı ve hasta dediğine daha çok takıldım aslında
"biraz da bizimle çocuğumuzla ilgilen istiyorum" dediniz de
"takıntılısın" gibi bir cevap mı geldi?
yani orası beni daha çok sinirlendirirdi açıkçası
sonuçta evliysek ben de sana kendine ait bir zaman yaratmana izin veriyorsam, çalışıyorsam çocuk bakıyorsam benim de bu evliliğe dair isteklerim/ beklentilerim elbette olacak. Bununla ilgili konuştuğumuzda da saçma sapan cevaplar alıyorsak en başta bir iletişim problemi var demektir zaten.
Antrenmanda ya da işte olmadığı zamanın tamamını size ayırsın istiyorsunuz, doğru mu anlıyorum?Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyor
Bebeğim iki değil bir yaşında yanlış yazmışım .Bu süreçte onun da benim de yani bebeğimin de daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani ona göre ben takıntılı yaşıyorum
ben de gördüm şubat ayında 2 aylık hamileymişsiniz dedim nasıl 2 yaşında bir bebek
bir de yeni doğmuş bir bebek de söz konusu.
yani bilemedim ki, şimdi adam 2 gün zaten yok bu konuda zaten anlaşılmış
arada da hakem oluyor gidiyor bunda da bi problem yok
e kalan zamanda adamdan ilgi bekliyorsunuz bazen ayırıyor bazen de maç izliyor.
siz de ben bize zaman ayırmanızı istiyorum dediğinde de takıntılı ve hasta oluyorsunuz
bu arada aslında bütün ilgiyi alakayı hakeden 1 yaşında bir bebek sahibisiniz.
Bana eşiniz inanılmaz bencil biri gibi geldi açıkçası. Evililik kurumunu da bilmiyor, çocuğuna baba olmayı da.
Çocuğunuz bir yaşındaymıs ve siz de çalışıyorsunuz, ev düzeni, çocuk bakımı konusunda ne yapıyor eşiniz?Evet ben ayırmasın demiyorum zaten fazlasına kızıyorum yani işe antrenmana vs gittiyse geri kalan zamanda da ailesini ayırsın istiyorUm. Böyle düşündüğün bir gün oturup maç izliyor mesela. Bir günde yaptığı oluyor
Doğrudur canım ya.Lalecim bu normal değil ki. Ne eşinin her yerde yanında olman normal ne de eşinden ayrı bir arkadaşın olmaması. İnsan ruh sağlığına uygun değil.
Siz böyle bir düzen oturtmuşsunuz, eşiniz de halinden memnun sorun yok tabi ki. Ama bunu her bu içerikte konuya normalmiş gibi yazınca konu sahipleri “demek ki böyle de olabiliyor dur eşimi biraz daha boğayım” moduna girip evliliklerini içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Çünkü mesela benim eşim ben her yere seninle gelecem, arkadaşlarınla asla yalnız zaman geçirmene izin vermicem moduna girse boşarım ben o adamı.
Sanırım bebeğimin küçük olması benim fazlaca yorgun olmam anne faktöründe olmak olaylara bakış açımı değiştiriyorBence her iki kisinin de kendine zaman ayirabilmesi ve diger zamanlari beraber gecirebilmesi lazim..bende en cok herseyi esimle yapmayi seviyorum. Ama tek basima da zaman gecirmeyi seviyorum. Iki kücük cocugum var.onlarla gecirdigimiz zaman haric zaten pek fazla birdey kalmiyor..esimin stresli bir isi oldugu icin bende ona söylüyorum git spor yap veya baska birsey yap diye..evde olsa adami cünkü kimse rahat birakmazherseyin ortasi iyi. Bence esinizle düsüncenizi paylasmalisiniz. Evde hep cocukla.yalniz kalinca insan zaten bazen ister istemez "arka planda kalmis" gibi hissediyor. Zamanla bu his geciyor, cünkü daha aktif oluyorsunuz cocuk büyüyünce. Önemli olan iletisimi koparmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?