Esinize neden soylemiyorsunuz, direkt bu durumun size ne hissettirdigini sebeplerini falan aciklayin anlayis gostermeli.Merhaba sevgili arkadaşlarım, tavsiyenize ihtiyacım var. 3 yıllık evliyim evlendikten sonra memleketimden 1000 km uzaktaki bir şehirde yaşıyorum. Eşimin ailesi de bizim yaşadığımız şehirde yaşıyor. Yıllık izinlerimi 2 ye bölüp yarısını özlediğim aileme memlekete, yarısını da eşimle tatil planlarımız için ayırıyoruz. Bu sene de Haziran’da 1 hafta eşimle kendimize ayırdık Ağustos’ta da memlekete gitmek istiyorduk. Ağustos’ta kayınvalidemle kayınpederim de bizle benim memleketime geleceklerdi. Hazirandaki tatil planımızı da eşim memlekete mi gitsek dediği için memlekete gitmek üzere değiştirdik plan yaparken eşim annemleri de çağıralım dedi ben de annenler zaten Ağustos’taki izinde gelecekler dedim ama eşim şimdi de gelsinler nolcak araba var nasılsa diyor. İşin aslı ben biraz bozuldum ama bişey de diyemedim.Eşimi kırmadan her iznimde ailesini memleketime götürmek istemediğimi nasıl söylerim bunu nasıl teklif ediyor anlamıyorum kayınvalidemlerle bi sorunum yok ama zaten bütün yıl onlarla yakınız ben kendi aileme gideceğim zaman da hep onlarla gitmek istemiyorum haksız mıyım? Benimle aynı durumda olan veya çözüm önerebilecek var mı?
Ama bana kalsa gelsinler iste ne olacak :))