Işe girersen daha kolay olacaktır. Ama işe girene kadar dediklerimi yapabilirsin![]()
Teşekkür ederim canım benim tavsiyen için, sen İstanbul'un neresine gelin geldin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işe girersen daha kolay olacaktır. Ama işe girene kadar dediklerimi yapabilirsin![]()
Teşekkür ederim canım benim tavsiyen için, sen İstanbul'un neresine gelin geldin?
Bakırköydeydik 1 yıl önce Beylikdüzü'ne taşındık..
Sen nerdesin?
Zor oluyor ben 7 ay oldu alışabilmiş değilim,gerçi ben doğuya geldim sen daha rahat adapte olursun. Bir de eşini seviyorsan gerisi boş.
Sen nerden nereye gittin canım? Eşinin ailesi de bulunduğunuz şehirde mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma
İnşallah sende tez zamanda alışırsın canım benim
Biz aynı şehirdeydik ama onlar Anadolu yakasında oturdukları için 2-3 haftada bir ancak görüşüyoruz
Sen bir tecrübe et, anlat bende ona göre gdeyim gelecek yıl :):)
Anladım canım, valla zor demek yani![]()
1 sene sonra aynı yerde iki gelin mi olucaz yoksaaa?
İnşallah canım benimmm.
Devamlı görülmekte istemem. Kayınvalide kayınvaldedir. Ne kadar iyi olursa olsun bir mesafe olmalı arada
Yok ben zaten evliyim, eşim öğrenci okulu bitecek glecek yıl bende onun memleketine gideceğim. O nedenle endişeliyim.
Bende seneye evleneceğim kısmetse. İstanbul da doğma büyümeyim izmit e gelin gideceğim. Aynı tedirginlik bende de var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynenama tek tesellim 1 saat mesafe olması. İstanbul da yaşayanlar için 1 saatlik yol normal mesafe. İşe yada okula giderken 2 saatten fazla yol çekenler var. 1 saatlik mesafe aslında çokta istanbuldan kopma hissi yaratmiyor. Yada züğürt tesellisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı durumdayız canım benimde İstanbulla aram 1 saat olcak. Bende kendimi öyle avutuyorum Allah ikimizi de utandırmasın inşallahhhh
Sen nerden nereye gittin canım? Eşinin ailesi de bulunduğunuz şehirde mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma
İnşallah sende tez zamanda alışırsın canım benim