Bebek Beslenmesi farmasi bebek sapmuani ve deterjan kullanan var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cnmkzm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
55
7
1
47
kizlar farmasi diye bir marka var cogunuz duymussunuzdur,bitkisel..
bi arkadasin tavsiyesiyle sampuanini almak istiyorum 3.5 aylik bebisim icin.kullanan var mi aranizda goz falan yakiyormu merak ettim.
birde renkliler icin deterjani var ama normal deterjan yani bebek icin ozel diil.ama bitkisel ya ondan alsam sizce alerji falan yaparmi:KK64:bebek deterjanim guzel kokmuyorda yikamiyorda cunku..
fikirlerinize ihtiyacim var

Merhaba, bebek urunlerini kullanıyor musunuz? Ben de yeni doğacak bebeğim için düşünüyorum inşallah :anneadayı:

Benim kendime kullandığım ürünler allerji yapınca bebek için de kullanmayı düşünmedim. Oğluma da kullanamıyorum ona da yapıyor

ben bi kac aydir kullaniyorum canim farmasi zeytin yagli bebek sanpuanini cok gusel biz memnun kaldik
Siparişler vermiştim ama cildimle temaslı bi kolonya istemiştim,en iyisi bebek doğmadan bişeyler daha isteyip denemem lazim :))

Back
X