Dur yerinde evlenmeye falan kalkma, başına dert açma diye öğüt verirdim32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Aşık olurdum32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Verecegim tek ogut evlenme kalan yasam hevesinde gider32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Niye gitmiş o yaşam sevinci peki?32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
evlenenler bin pişman. evlenmeyenler evde kaldım. yok mu orta yolu.Verecegim tek ogut evlenme kalan yasam hevesinde gider
Verecegim tek ogut evlenme kalan yasam hevesinde gider
Bilmem . Sanki bu hayata boşuna gelmişim hiç bir şey yapmamışım. İsterdim ki daha anlamlı yaşayayım ama sanki bu yaşta hala elimde var sıfırNiye gitmiş o yaşam sevinci peki?
Görünen o ki sizin dediğiniz yolda ilerliyorumVerecegim tek ogut evlenme kalan yasam hevesinde gider
Tek başına da olmuyor. Demek istediğim karşı cinsten biri degil. Hem cinslerimin hepsi evli.tek başına da olmuyorYer içer gezer tozar hayatıma bakardım.
Ne güzel yazmışsınız...teşekkürler.. dikkate alacağım.Böyle zamanlarda hep rutinimin dışına çıkarım. Bana iyi gelecek şeyler keşfederim. Bazen YouTube’dan yoga öğrenmeye çalışmak, tütsü yakıp kitap okumak, kokulu mumlar almak, yeni tarifler keşfetmek, yürüyüş yapmak bile çok iyi gelir bana
Bu saatten sonra çokta gerek duymuyorum gibi..Bilemiyorum da sanki bir daha hiç aşık olmayacakmış gibi geliyor banaBir Hayat arkadaşı gerek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?