Hala nefes alıyorsan umut var demektir. 32 yasımdada böyleydim ve hala öyleyim (38). Karşılaştığım her bir zorluk savaşmam için bir neden benim için. Hayat bazen yokuş çakıllı ve engebeli yol gibi olsada , yokusun birde inişi var onu hayal etmeli32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Aşk bu devir mevir dinlermi bacıBu devirde... aşık olmak
Farzet kapılıp biz drlice aşk rüzgarınıa diye şarkı geldi aklıma32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Neden tayin oldum derdim
Farklılıklar hayatımı daha iyi yapardı belki
Yeni insanlarla tanışmaya çalışır mümkün olduğunca da akrabadan uzak dururdum
Aile evinde isem para biriktirip yatırım yapar üstüne de bol bol gezerdim
Tek başına da olmuyor. Demek istediğim karşı cinsten biri degil. Hem cinslerimin hepsi evli.tek başına da olmuyor
yaşamadan bilemezsinizYa daha da sömürürürse
Kendime yeni bir hedef belirlemeli ve onun için çalışmalıyım derim. Muhtemelen en son hedefiniz memleketinize tayin olmaktı ve o da gerçekleşince boşlukta hissediyor olabilir siniz.32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
Aslında çok haklısınız. Dediğiniz gibi de olabilirKendime yeni bir hedef belirlemeli ve onun için çalışmalıyım derim. Muhtemelen en son hedefiniz memleketinize tayin olmaktı ve o da gerçekleşince boşlukta hissediyor olabilir siniz.
Offf yaa hayalin güzelliğine bakistediğin hayattasın bundannsobra herşey çok güzel olacak, sabrettin başardın derdim. Çok âmin
Evliliğe hep mesafeliydim bu yazılanlardan sonra mesafe daha da açıldıRahatlık batmış annem sana.
Bi evlen de gör derdim
Korona girdi araya ama bunlar bitince dünyayı gezmek, ama gerçekten çok gezmek.Evliliğe hep mesafeliydim bu yazılanlardan sonra mesafe daha da açıldı
Ne yapsın o zaman. Bu hayati nasil yasasin
Tam olarak o yastayim zaten ve insanin hem toy olmadigi hem de henuz genc oldugu ha ri ka bir yas bu. Hemen bir psikologa git depresyonda olabilirsin.32 yaşındasınız bekarsınız, yillardan sonra kendi memleketimize tayininiz gercekleşmiş , sağlığınız yerinde borcunuz yok, güler yüzlü biliniyorsunuz ama yaşama sevinciniz gitmiş. Hayattan beklentiniz kalmamış. Şu an ki aklınızla o yaşınıza ne öğüt verirdiniz . Ne yapsın o yaşında ki siz ne yapmasın. Yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?