farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

bak nasıl da biliyorsun kabahatini nasıl biliyorsun araya mesafe koyduğumu...iyi oluyor sana bugün oğlun evde olmasaydı da alıp konuşmazdım ya senle neyse olacağı varmış 'haftasonu gel ya oturalım gelirsin demi gelir misin' bu sözleri sölettirdim sana..ama işine gelmedi konuşmanın devamında sana küstüm kırıldım deyince duymazdan gelip konuşmaya devam ettin olsun şekerim olsun sorun değilsin artık bana bizi ne hale sokuyorsun bile bile ben miyim büyük sen misin belli olmuyor gerek yoktu böle bi saçmalığa inş taşlar yerine oturur..seni çözemiyorum artık tam güzel bişe diyosun yumuşuyorum sevecen davranıyorum başımın üstüne koyuyorum seni sonra ööle bişe diyip ööle bişe yapıyorsun ki feleğim şaşıyor..Allah rızası için sadece annemiz olarak kal ve evinde kal oğlunuda etkileme gerçi o çok konuşman yüzünden oğlun birini duyuyorsa 5ini duymuyor ya o da ayrı....

ara vermek nasıl yaradı bak yanlışlarını fark ettin tavrımı anladın şimdi dahada sevgiyle güzellikle ağırlayıp uğurladın beni..ha arada bir iki potunu kırdın gene ama bugünkü mutluluğumdan görmezden geldim..bugün yeniden sevdim seni..

Anne artık şu meşhur patlıcan yemeğinden yapar mısınn? Pazardan o kadar dikkatlice seçtim halbuki onları

Daha dogmamis olan oglum hakkinda söyledigin sözler inan haddini asti.
Arkadasin dahi olmayan insana nasil olur da, 'onlar kiz yapmayi beceremedi. Ben kiz torun istiyordum' dersin.
Sürekli mavi gözlü, sari sacli olsun derken, sagligini, hayirli, bahtinin acik olmasini nasil olur da ikinci plana atarsin? Hic mi Allahtan korkmazsin be kadin?

seninle birlikte cok süper bir ikiliyiz anneeeemmm her tartismada benim yerime ogluna kizisina esseeek kafalliiii deyisine bayiliyorum rabbim seni basimizdan eksik etmesin mükosum

valla diğer kaynanaların yaptıklarını duyunca halime şükrediyorum...içinde kötü niyet yok biliyorum...geçmişte kırgınlıklarımız olsa da...anne olmanın zorluğunu her geçen daha da iyi anladığım için seni seviyorum ve anlıyorum kaynanacığım...

Sevgili kayınvaldecik:)
Seni aslında seviyorum, çok iyi niyetlisin biliyorum. Benim gibi tembel, paspal yerinden kalkmayan geline hizmet ettiğin için müteşekkürüm. Beni rahat ettirmek için elinden geleni yaptığının farkındayım. Gerçekten senin evinde annemin evindeymişim kadar sefa sürdüm. Sivri dilime rağmen çektin beni. Çok iyisin hoşsun,
Ama bu patavatsızlıkların yokmu, beni benden alıyor. Günlerce etrafımda pervane oluyorsun, değer veriyorsun, seni çok seviyorum, ama bi laf ediyorsun, o an gözümde bütün iyiliklerin birden uçuveriyor.. İçin neyse dışın bir biliyorum, ama bazı fikirlerini sakla, paylaşma benle, ben gelinim sonuçta, alınırım bozulurum.
Ama hakkını yemeyeceğim, gerçekten burada kayınvaldeleri okudukça öpüp başıma koymam lazım biliyorum. Bütün iyiliklerin için teşekkür ederim, patavatsızlıkların içinde canın sağolsun. Benim sivri dilime sayar nötrlerim ben onu:)

İlk zamanlar beni sevmediğini biliyordum da şuan sevip sevemediğini çözemiyorum belki de
artık seviyorsun ama eskiden yaptıklarından dolayı şuan yaptıklarını samimi bulmuyorum
bulamıyorum üzgünüm neyse sev ya da sevme oğlun seviyor ya gerisi boş sen sadece ilerde
herşeye karışma yeter pek umudum yok ama görcez he ben seni seviyor muyum ne seviyorum
ne sevmiyorum diyelim seninde bu düşüncede olduğunu düşünüyorum..

Son düzenleme:
sevgili annecim;

eşim olan evladını 45 yaşında doğurup birsürü çilelerle büyütüp bu şekilde güzel eğittiğin için,

30 yaşında olmasına rağmen gözünde hala minik gibi davranıp onu çok sevip düşünüp,

benı el kızı gıbı görmeyıp kendı kızın kadar olmasada sevdiğin, düşündüğün için,

benım düşüncelerime saygı duyduğun için,

ailemize sürekli dua edip bizim mutlumuğuzun sürmesi için dua ettiğin için,

elinden başka maddi manevi bişey gelemesede yavrularımız için dualarını esirgemediğin, uzaktayken veya yanımızda sureklı hep bı hasret çeker gıbı içtenlıkle sarılıp sevgını gösterdiğin, evlatlarıma sürekli dua ettiğin için teşekkür ederim.

inşallah sende bırgun senın gıbı bır kv olurum.

seni çok seviyorum ben aslında yaa..Allahım hepimize sağlıklı mutlu bir ömür versin bu yıl herşey istediğimiz gibi olsun inşallah..
keşke tek kalmasaydınız sizde bizde keşke aramızda bi resmiyet olsaydı da bu yılbaşında hep beraber kutlasaydık bi arada olup diyip gülseydik eğlenseydik mis gibi evimizde soframızda otursaydık yiyip içseydik kocaman bi aile olarak..

Anne tamam abartma, ev mev istemiyoruz ama daha fazla çalışırsan fıtık olacaksın ben de çalışamayacağım

sevgili kv.bazen beni ya da oğlunu düşündüğün için önerilerde bulunsanda ben bu durumdan hoşnut değilim.karışmasan yorum yapmasan bide ikili oynamasan süper olacak hani oğlunun yanında ayrı başbaşayken ayrı tavır takınıyon yaa...bide şunu söyleyim hiç bir zaman size olan kırgınlığım geçmeyecek size ısınmycm.oğlumu sana bırakcam yaa çok sevdiğimden değil bakıcı parası sarsacak diye bırakıyorum.oğlumu bana karşı kullanmamanı umut ediyorum.ve sizi sevmiyorum üzgünüm.başlarda sizi çook sevmiştim sizinde beni sevdiğinizi sanmış ama yanıldım..

şunu da ekliyim ki oğlun azcık işin ucundan tutsa yumurtaları kırılmaz.oğlun yardım ettiği zaman çok zoruna gidiyor da..

Gerçekten anne olmanın nasıl bir duygu olduğunu bana yaşattığın için, beni gelin değil kızın yaptığın için çok teşekkür ederim.
Seni çokk seviyorum annemm

her zaman doğruyu söyle ama her doğruyu söyleme!..
hatta çoğu zaman susmayıda deneyebilirsin hani bazen beni misafir çağırıp bide muhabbet ettiğimiz yerde bana çok konuşuyormuş muamelesi yapıp da tvye dönüyorsun ya sorduğun soruya verdiğim cevap askıda kalıyo heh işte tam o andan bahsediyorum anneciimm............

Çok iyiisin hoşsun da birazcık titiz,düzenli olmayı denesen nolur sanki....Kızların da senin gibi düzensiz ve pasaklı.Islak mendille temizlik yapılır mı yaaa...
Misafir gelmeden önce o ıslak mendil kutusu üçünüz arasında takla atıyo.Yapmayın gözünüzü seveyim
Temmuzda oğlunun maaşı zamlanırsa Eylülde işi bırakıp çocuğuma kendim bakıcam Allah'ın izniyle.
Yoksa kız çocuğu halaya çeker diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…