farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Kendini melek,gelinlerini şeytan göstermek için türlü türlü seneryolar yazıp tek kişilik gösteri şeklinde yayınlayan yeşilçama layık oyuncu kaynana :) senki inşaattan anlayan bir inşaat mühendisi,iç dekorasyon dahisi bir iç mimar,hesap uzmanı bir finansçı,insan ilişkilerine yön veren bir yaşam koçu,herşeyi daha önceden tahmin eden bir müneccim,temizlikte süper güc mr muscle!!!

Sen bu kadar meziyete sahipken nasıl olduda iş hayatına girmedin de geldin benim hayatıma girdin bi cevap ver lütfen?
Evlenene kadar ne ka iyi bir insandın imzayı atınca 5 dakkada nasılda değiştin ruh haline sağlık.
Seni sevmediğimi bildiğin ve hissettiğin halde hala neden peşimdesin söylermisin?
Kocama bak oğlum ben ne kadar iyiyim ama o kötü demek için herkesin yanında bana yalakalık yapmaktan vazgeç artık.Şimdi dön geçmişimize bak ve bizi bu hale nasıl getirdiğini bul ve bir daha hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını anla artık.Ayrıca yüzüne söylemiştim tekrar söylüyorum oğlunu böyle şımarık,dağınık,büyüttüğün için sana hepten gıcığım....

Eninde sonunda oğlunu bana bırakmak zorunda kaldığın.oğlun karıma bi daha asla karışma dediğindeki gözündeki hayal kırıklığına çok üzüldüm desemde inanma:)kaynanacıgım

ha bi de oğlun küçük bi kondurduğu anda odaya girdin ya o anki suratını fotoğraflayıp kk ye koymak isterdim çok tuhaf görünüyodun:)

kızlar konuyu çarpıtmayın... lütfen!
yok kötünün karşısına kötü çıkarmış da bilmem ne
burda ufak çapta esprili paylaşımlar yapıyoruz
o kadar sayfa okudum ciddi ciddi kimsenin kayınvalidesine beddua ettiğini görmedim
sizin kayınvalideniz iyidir, bizim ki kötüdür ya da tam tersi..siz beklentilerinizi bulmuşsunuz, bizleri anlamanız beklenemez zaten...

rica ediyorum kimse kimseyi yargılamasın, girip paylaşımlarımızı yapıp çıkalım..saygılar

isteme gecemde hayatım boyu unutmayacağım ' Ben oğlumu vermem ' patavatsızlığını, nişan bohçası getirdiğimizde aynı evde gelinle uğraşamam dangalaklığını , doğumumun 2. günü oğluna takılan anneme gözünün ucuyla beni işaret ederek ozaman alda git kızını derken bebeğimi kucağında tuttuğundan şiddetimden kurtulmanı.Sana sabretmem neticesinde sinir sistemimin çökmesini,oğluna kız muamelesi yapıp sürekli yönetme arzusunda olmanı.Bütün bunları şaka yapıyorum diyerek işin içinden sıyrılmanı artık alttan alamıyorum.Kendimi kötü biri hissettirdiğin için dilinin kemiği olmadığı için elimden gelse o güzel gerdanına çoktan sarılmı

kötüleri yazdığım gibi iyileride yazayım hakkını yemiyeyim şimdi ,kız evladım yok seni kız evladım yerine koydum dediğin ve bunu hissettirdiğin için ,en ufak bi hatamda beni kollayıp savunduğun için ,hastalığımda yorgunluğumda beni düşündüğün için ve biz gelinlerine karşı anlayışın için sana teşekkür ediyorum, olumsuzluklarına rağmen iyiliklerin ağır bastığı için seni seviyorum

buraya yazdıklarımı okumanı çok ama çok isterdim... dayımı kaybettim ama sen arayıp bir baş sağlığı dilemedin. bugün de senin doğum günün ve oğlun seni aramadığım için bana surat yapıyor... her zaman aynısını yapıyorsun, aramayıp cool takıldığını mı sanıyorsun? sadece görgüden nasibini almamışsın... bundan sonra sana karşı sürekli alttan alan tavrımı kenara bırakıyorum... bakalım bu hoşuna gidecek mi...

Evet bunu ben de yaşadım. teyzemin gencecik oğlu öldü , biz onların eline iğne batsa ailem de dahil arayıp sorarken bi başın sağolsunu çok gördüler. şimdi kayınpeder kalp ameliyatı oldu benim olduğum şehirde. başında eşim dışında kimse yok kızları , eşi..... bi tek damadı geldi.
kan bulunurken hep benim eşim dostum geldi kan verdi. ilk ziyaret edenlerden biri de oğlu ölen teyzemin büyük oğlu idi. dayım teyzelerim başında bekledi ameliyatta eşimin hatrına... Ama onlar bırak gelmeyi , beklemeyi aramazlardı bile....daha birsürü şey işte...

Canım benim... Seni öyle özlüyorum ki babaannem benim...
Keşke ansızın çıksan karşıma da 'kuzummmm desen sarılsan o bol sulu öpücüklerinle öpsen gene beni... Annem de seni arıyor biliyor musun? Herşeye rağmen seni çok özlüyoruz... Süper babaannem süper kayınvalidemizsin sen bizim. Nur içinde yat bitanem...

(Malum olmayan kayınvalideme yazmak abes oluyor biraz o yüzden böyle yaptım )

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla derdim ki;

Anacim yarin misafirlerden önce gelde su konusamadigimiz dedikodumuzu tamamlayalim meraktan çatliyorummmm

derdim

Ama isten cikayim ilk isim telefon açip söylemek olcak

seviyorum hatun seni! Kendi annemden farkin yok, Rabbim basimizdan eksik etmesin sizleri!

derdim bide

benim kv tel kullanmayı bilmioki buraya yazdıklarımı okumaya gelsin

neyse düşinim du...

atalarımızın sözü; gelin eve gelince kv paçasından içeriye yılan girermiş! ne de doğru bi söz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…