farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Değerli kayınvalidecim; itiraf etmeliyim ki burada okuduğum kayınvalide örneklerini görünce senin kıymetini daha iyi anladım
sende buradaki gelin örneklerini okusaydın eminim bütün mal varlığını bana bağışlardın

sevgili kv'e bu aksam yine ne tetiklediyse (hos biliyorum ya) laflarinla beni suçlu duruma dusurmek istedin
boyle yaparak bazi seylerin ustunu ortemezsin, ya da biricik askimi kandiramazsin
o laflarindan sonra bana kizdi mi saniyorsun?
onun nasil analiz yaptigini en az benim kadar biliyorsun
neyse eger o laflarindan sonra bana kizdigini dusunuyorsan yaniliyorsun, aksine ne çok sevdi beni bu gece
bu da sana kapak olsun

Öz annem bir sen iki canım kayınvalideciğim
Oğlunu benimle paylaşıyorsun ama ben seninle paylaşamıyorum
Ama seni seviyorum yani cana yakınlığınla, sempatik gülüşünle, arkadaşımmışsın gibi davranışlarınla kötü kayınvalide olmaktan çoktan kurtuldun

annecim seni çok seviyorum

beni öz kızından ayırmadığın için ve hergün arayıp halimi hatrımı sorduğun için

sevdiğim o güzel yemekleri yapıp bana gönderdiğin için

ve tek bir erkek doğurup bana elti kıyağı geçtiğin için

tüm kk üyeleri huzurunda teşekkür ederim

Sevgili Kayınvalideceğim,

Nasıl bir kadınsın bilmiyorum çünkü oğlun daha bizi tanıştırmadı. Ben bir an önce seninle tanışmak ve bu işi resmiyete kavuşturmak istiyorum. Seninle tanışmak bu açıdan önemli benim için :)
Benimle iyi geçineceğinden eminim, çünkü sen kötülük yapsan bile ben sana her zaman saygılı davranacağım. Çünkü çocuğunu çok seviyoum ve onu kaybetmek istemiyorum.

İyisin hoşşunda bırde o bılgısayarın basından kalksan yahu ben bıle senın kadar oturmuyorum bılgısayarın basına . Ha bırde arkamdan dedıklerını yuzume soylesende bende cevabını versem bu sekılde olmuyor valıdecıgım

Ne kadar şanslısınız,maşalllah

Sevgili kaynanam Kafan o cinliklere nasıl çalışıyor önünde saygıyla eğiliyorum

canım annem(kayınvalidem) seni çok seviyorum.beni diğer evlatlarından ayırmadığın için teşekkür ederim...
bukadar dürüst ve saygılı bir oğlan doğurdun için çok teşekkür ederim.
sizin ailenize girmek okadar güzel ki kendimi çok sanslı hissediyorum...
her konuda siz okumuş insanlarsınız iyisini siz bilirsiniz diyip fikrimizi aldığından dolayı teşekkür ederim.
ha kendi annem ha kaynvalidem aralarında hiç fark yok...tabiki kendi annemin yeri farklı ama kayınvalidemide çok seviyorum...herseyin olurundan bakar...herzaman bana sahip çıkar.evine gittiğimizde benimde sevdiğim yemeklerden yapar....
seni seviyorum anne(kayınvalidem).................

ne kadar güzel gözlerin var kaynanacııım biri anya ya biri konya ya bakıyor..derdim..şaşıdır da kendileri..belkide hiç birşeyi doğru görmek istemediği içindir ..

Bu konu benim moralimi bozuyor.
Hem bu kadar güzel anlatanlara nazar falan değdiririm istemeden :26:
En iyisi girmeyeyim bir daha.

seninle daha yeni tanıştım kısmetse seneye gelinin olucam beni gördüğünde heyecandan elin ayağın titriyodu çok şaşırdım niye o kadar heyecan yaptığnda anlıyamadım halbuki ben çok rahattım üzerine çayı bile döktün ne diyeyim sana gözümün içine neşeyle baktın yaramaz çoçuklar gbi oğlunda benim mutluluğuma bakıp bakıp kaçtın beni çok beğenmişin kızlarımdan bile çok güzel demişin görümcelerimde öyle syledi sen çok güzelsin diyolar onlarda utandırdılar beniama beni byle sevecen karşılamanız hoşuma gtti fotografımı paylaşamdınız akrabalarınız arasında ben sana veririm başka fotograf merak etme ama yinede sana karşı temkinli davranıcam ilk günden iyisinde sonradan kötü olmucağın ne malüm

Sevgili KAyınvalide adayım,,

Adayım dedim çünkü sen gelin adayı dersin ya sanki başka çok varmış gibi ! Oğluna çok düşkünsünn biliyorum ama yapcak bişey yok yani bu ben olmasam başka biriyle de evlencek bu paylaşamama duygunuzu yenmenizi öneriyorum çünkü ben sizle iyi geçinmek istiyorum en azından sorunsuz bi hayatımız olsun ...

Oğlummmm oğlummm diye iç çekerek öptün ya sarıldın ya haniiii bende ilerde kocam benim kocam diye sarılcam belki o zaman beni anlarsın...

Bide kimse kimseyi kendi kızı gibi sevemez kimse de annesi gibi sevemez çünkü kızına her şeyi söylersin gelinine söylemezsin diyerek aramıza duvarları ördün yani biliyorum oğlunu paylaşamıyosun ama ben eşi olcam sen de annesi aradaki bağ çok farklı bunu ben 25 yaşında görüyorum siz kaç yaşında farkedemiyosunz...O cümleyi söyleyerekte aramıza duvar dedim ya aslında iyi de oldu herkes kime neyi söylenmemesi gerektiğini bilir birbirimizi belki sevmesek bile saygıyla ben eşimin annesi,sizde oğlumun eşi diye saygıyla yürütürüz bu ilişkiyi...

ben seni çok seviyorum annem daha gelinin değilim ama yinede çok sevıyorum snei
pardon bunu söyleyince kızıyorsun gelin değil ilk gözağrın ve kızınıım ben senin haklısın
7 yıl sen büyüttün sayılır beni ben öz annemde görmediğim anne sevgisini sende gördüğüm için sana bu kadar düşkünüm...
ha bu arada unutmuşum aman evlenindece yine sen benim dert ortağım ol anne kız arkadaş kaynana gelin ilişkimize nazar değmesinnnazar:

Son düzenleme:
Seni sevmiyorum bir hafta yerimden kıpırdayamadan yattıktan sonra bana geçmiş olsuna gelirken kocanı oğlunu aç getirmen ben iki büklüm halde yemek hazırlarken size mutfağa gelip şu çatalı da ben koyayım sofraya dememen yemek yedikten sonra tabaüını bile lavaboya loymadan mutfaktan çıkman bu da yetmez gibi ayağına çay beklemen yüzünden. Bitmedi torun torun diye adamı hasta etmen hamile kaldıktan sonra da ben bulantıdan 8 kilo vermişken ve hüngür sümük ağlarken temizlik yapılıcak diye beni çağırman yüzünden bu ve bunun gibi bir ton düşüncesizliğin yüzünden sevmiyorum seni! Sevmek için de en ufak bir çaba göstermeyi düşünmüyorum rabbim uzak tutsun seni benden faydan yok zaten zararın da olmasın artık bi huzur ver be kadın yeter!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…