farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

sevgili kayınvalide
sen bu satırları okurken biz çok uzaklarda olacağız
lütfen artık bizi arama

Müktakbel kayınvalideciğim diyicem ama benimm kayınvalidem değil annemsin sen öz annemden daha çok seviyorum senii tabi nasip olurda oğlunla evlenirsek o zaman değişmenden çok korkuyorum orası ayrı bi konu ama sen hiç değişme annem hep böyle kall iyiki varsın seni çok seviyorummmmm :)

ne gelinler varmış..tebrik ettim seni..

yalnız nikinle kişiliğin uyuşmuyordur işallah... :))

sevgili kaynana

çok seviyorsun kendini acındırmayı..çookk
ve maşallah bir çenen var yıldırdın çevrendeki herkesi...
bencilin önde gidenisin..kurnazsın ama saf gibi görünüyorsun..

kendini kandırıyorsun..çevrende hiçkimse kalmadı zira çözdüler senin nasıl biri olduğunu..

kocanı kaybettin diye herkesin sana acıyacağınımı snıyorsunda hep aynı duygu sömürüsünü yapıyorsun..ondanmı öldüğünde bi damla yaş dökmedin..

geceleri yalnız kalamıyormuş korkuyormuş..kaynımla kalıyorsun ya..oğlanında başını yaktın bencil şey..

Son düzenleme:
Nerden başlamalı bilemedim sürekli eşime bakarken ağlamandan (!) beni düşmanmış gibi görmenden bıktım artık tamam haklısın belki senden güzelim diye kıskanma beniama bir rahat ver artık günde on defa oğlunu aramaktan bıkmadınmı daha

beni bırak kızın gibi görmeyi komşun sokaktaki bir insan gibi bile görmedin hep eleştirdin tipime çocuk yetiştirmeme e olumsuz olarak karıştın ama ihtiyacımız olduğunda 8 9 ay uğramadın .ne zaman size gelsem beni üzmekten laf koymaktan haz aldın ben senin kızın değil torunun yaşındaydım bir çift güzel sözü laik görmedin ne kötüymüşüm tek suçum oğlunu sevmek bilseydim bu kadar düşman olacağını SEVMEZDİMMMMMM.....

sayın kayınvalide bu satırları okuyamıcağın için çok mutluyum o yüzden rahat rahat yazabilirim....

şu nu bilmeni istiyorum ki seni en başından beri sevmedim çünkü bana hep eltimin ismiyle hitap ettin ya ben seni nasıl seveyim bırak kızın gibi görmeyi gelinin olarak bile görmedin.azarladın, durmadan laf soktun,sana ne yaptısam yaranamadım hadi sen öyleydin şeker gibi kayınbabamı doldura doldura kendine benzettin yazıklar olsun sana artık mutluyum çünkü seni görmüyorum

sevdim bunu.....

kızlar nerdeyse sorunumuz aynı kaynana ve onun hasetlikleri..
ben eşimle evlenene kadar cicim cicimi oynadık kaynanamla aman kırmayım aman üzmeyim, iyiliğimi istiyor die hep alttan alıp idare ettim ama taaa ki evlenene kadar..
evlendim balayından döndük ertesi gün işe gidicem işte o günün gecesi evde gece saat 3 te kıyamet koptu neymiş ben yatağımı toplamamışım !!! kaynanmla birlikte oturuyoruz.senin benim yatak odamda ne işin var demedim kocam dedi ama evi ona zehir etti.Kapanıp işe gitmeyecekmişim derdi buymuş kabul etmedim tabi ama başımı da hiç eğmedim.bu konuya da kocam dahil oldu ben yine ses etmedim.Bu sefer milletin içinde cicim cicimi oynadı evde burnumdan getirdi artık bende de sabır taştı koptu kıyamet açtım ağzımı yumdum gözümü..Hamile olduğumu öğrendim kontrole gittim ''beni adam yerine koymuyorsun die koca sülaleye rezil etti beni. sonra aldı cevabını oturdu yerine. en son bayramda eve gelen her misafire kocamla beni kötüledi.Anneme gidicem die arabayı bize vermemek için sırt döndü en sonunda bi bahane buldu kopardı kavgayı yine susup alttan alırım die bekledi belki ama bu sefer öyle olmadı. Topladım eşyamı al evini bi yerine sok ben gidiyorum dedim.Eşim benim haklı olduğumu bildiği için benim yanımda durdu ama neticede anası vazgeç denmez yani. Ailem aldı beni abim eşime '' ben bu kızı götürürsem bir daha yüzünü göstermem, cocuğu da unut'' dedi eşim iyice arda kaldı benimle birlikte ailemin yanına geldi,birkaç gün annemlerde kalıp eve geri gittik. hasta ettim kaynanamı ama bunları haketti.hep benim dediğim olsun istiyor,kocama banyo yaptınız mı die bile soruyor bu ne pişkinlik nefret ediyorum ondan ölsün gebersin !

O'nu bana doğurduğun ve bu kadar karakterli bir şekilde yetiştirdiğin için çok teşekkür ederim anneciğim...

Son düzenleme:
oğlunun yanında melek gibi olmandan nefret ediyorum herkesin yanında yüzüme gülüp yanlızken bi anda değişmenede sinir oluyorum,ufacık bişeyi büyütüp ağlayıp sızlanıp yataklara düşmenden de nefret oluyorum ,hele kızların geldiğinde 180 derece dönmenden daha da nefret ediyorum sensin onların annesi onlar senn lafına gitcek sen onların değil azıcık yşının kadını ol..... şu kötü huylarından vazgeçersen seni sevebilirim :S hee bide evime gelen misafirlerimi kovmaktan beter etmenden daha gelenler bahçeye girmeden o evde yok varsada uyuyodur demenden nefret ediyorummmmmmmmmmmm

Biliyorum bu süreçte sende çok üzülüyorsun ama ne olur bizimde ani çıkışlarımızı hoş gör,seni çok seviyoruz ve üzülmemen için tedbiri elden bırakmıyoruz

Sayın ....... hanım,

Siz oldunuz 80 ben oldum elli.Hala elinize geçen ilk fırsatta beni iğnelemenizi umursamamamdan,
Yaptığınız bütün ayak oyunlarının ,arkamdan çevirdiğiniz dolapların ters tepip aleyhinize sonuçlanmasından
kesinlikle ders almayıp beni yönetme çabanızı azimle devam ettiğiniz için
Sizi yok sayıyorum.

evet baştan sona hatalıyım seni çok sevip saymamdan yakınlaştım senin beni kızın gibi gördüğünü bildiğim için rahat davranıp geldim gittim daha şimdiden gelinlik ettim sana yeri geldi annemle tartışma çağında olduğumdan seni ondan çok sevdim ama ya senin sevgi anlayışın gösterişin farklı yada sen çok kurnazsın..kalbimi defalarca kırdın telefon açtığımda bile çok konuştuğumu söledin imalarınla daha doğrusu açık sözlülük zannettiğin patavatsızlığınla halbuki sen nasılsın diye sorduğunda ben cvp bile verememiştim henüz o kadarki sıra gemedi bana...bu son zamanlardaki sözlerin halin tavrın oğlun geldiğinde beni sevip övmelerin ama o yokken boş boş beğenmez konuşmaların helede dün yatığın o saçmalık beni sinir etti ööle bi radeye getirdinki sırf oğlun için katlanmak zorunda kaldım sana evet seni hala seviyorum ve saygım var saygı göstermek zorundayım ztn ben bööle yetiştirildim ama hodrimeydan demesinide iyi bilirim şmdilik sadece biraz geri çekiliyorum görüşmelerimizi azaltıyorum anlayacağın ara verdim senle olan bu saçma aşkımıza :) yinede sağol senin sayende annemin melek olduğunu artık insanlardan dinlemeye ihtiyacım kalmadı artık eskisi gibi trip atmıyorum ona o nasıl beni sevip sayıyosa bende ona hakettiği değeri veriyorum yıllardır yapmalıydım bunu..akşama kadar uyuduğum halde uykum bölünmesin diye yorulacağı halde evini bile süpüremeyen annecim sen bnm canımsın seni çook seviyorum iyki varsın

artık elini bi taşın altına koy yavaş yavaş bi evi çekip çeviren kadındır seninde bi kız evladın var saçma sapan şeylere dünyaları verene kadar az biraz biriktirmeyi öğrende 1 2bilezik yap hani bunun arkasına sığınıyorsun ya devamlı ondan sölüyorum..takacağın bir söz yüzüğü bu kadar abartıp benim çook iyilerini hakettiğim bahanesinin arkasına sığınma komik oluyor artık..çünkü ne ileri gidiyorsun ne geri ne uzuyoruz ne kısalıyoruz biryandan bizi etkilemende cabası..kendi kızın biriyle değil sevgili olmak görüşse bile laf edersin benim ailem yok mu sende bi bayansın herşeyden önce annesin biraz boyutlu düşün artık..benide çok hevesli dünden razılar gibi bi konuma düşürerek söletme artık bunları.. son zamanlarda neyin peşindesin bunuda anlamış değilim boşuna zorlama oğlun artık bana ait ona o kaş...rdan hayır gelmez eğer onu oğluna almayı düşünüyorsan yanlış taraftasın..şuanda çok sinirliyim kaç gündür başım ağırıyor sayende saçma sapan hareketlere girip duryorsn bi yanım aç telefon hesabını sor tatlı ama sert dille ne yapmaya çalıyorsn de diyor öteki yanım bırak arama tavır yaptığını bilsin diyor...lanet olsun etrafımdaki herkes mi beni olmadığım bi insan haline sokar ya birinizde yumuşak karınlı bulp vurmayın be ben salaklığımdan mı oturuyorum sus pus salaklığımdan mı herşeye gülüp geçiştiriyorum..ama haklısınız bi insanın karşısına gösterdiği kendi saygısıdır yoksa karşıdakinin mükemmel yada saygıyı hakeden biri olduğu anlamına gelmiyor bu..yazıklar olsun kurduğum cümlelere bak umarım çeki düzen veririz bu işi düzgün bi hale sokarız yoksa hiç iyi görünmüyor bu işin sonu..

Ah kayınvalidem, vah kayınvalidem...
Senden kurtuluşu umarak gurbete göçtüm,peşimden geldin...
Hayatımı yönetmeye çalıştın olmadı....
Eşimi kukla yapmaya çalıştın olmadı...
Eltimi ayırmaya çalıştın olmadı....
Seni sevmiyorum, sevmeyeceğim....
Küsüz,küs kalalım lütfen....
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli...

Nasıl ki her hafta sonu kızların yanında kalıyorsa benim de annemi ziyaret etme hakkım var,her fırsatta çağırmana gerek yok,zaten geliyoruz uygun olduğumuzda.Annemler sana ne yaptı da arayıp sormuyorsun,ilişkiyi kopardın.Aileme değer vermediğin sürece benden değer göremeyeceksin artık.Ayrıca gelinlerine ayrımcılık yapmandan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…