- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
sevgili anneciğim
her zaman sen haklısın diye birşey yok
hani bana yıllarca kendi kayınvalidenden çektiklerini anlattınya sen daha fenasını yapıyorsun şimdi
sen dışarı karşı mükemmel insan duruşu sergiliyorsunya inan seninki sadece telefonla konuşma mükemmelliyetçiliğinden ibaret
bazen öyle iyilik yapıyorsun (ama maalesef gözteriş içinmiş) alıp seni yükseklerde altın tahtlarda taşımak istiyorum ama sonra dilinle öyle bir yerle bir ediyorsunki herşeyi yerin dibine girde çıkma diyorum
ama ne yazıkki sen benim sevdiğim adamın annesisin ve sen bana oğlunu ne kadar kötülersen kötüle o benim hep gözümünde gönlümünde nuru olucak
ha bu arada senin evlat sevgisinden ne anladığınıda anlamadım emin ol oğlunda anlayabilmiş değil
ve sen onu ne kadar kötülesen de sana binlerce kez teşekkür ederim böyle bir evlat doğurduğun ve yetiştirdiğin için
yalnız annecim dikkat et ben sana benzemem susarım susarım ama ya birgün konuşursam inan çok üzülürsün....bir anneyi üzmeyide inan hiç istemem.
heleki o sevdiğim adamın annesiyse....
ah be anacım herkesin imrendiği mükemmel bir evladın var ama sen hala kıymetini bilemiyorsun...ağzında tek bir laf dayısı kılıklı
ha ayrıca haberin olsun ben sizin ailede de en çok o dayıyı ve eşini seviyorum oğlunda öyle :)
ne güzel sizinki hiç değilse oğluna laf ediyo
benimki bigün oğluna sayıp söver sonrada ben sevgi sözü söleyince yanlış anlayıp oğlunu yere göğe koymaz
bunları gördükçe kaynana olmaktan korkar oldum
ahhh ahh benim anacım bööle bi kaynana olmaz da keşke oğlan annelerindede biraz o destur olsa
neyse canım alıntı yapılıyomu bilmiyorum ama yazayım dedim
Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin güzel anılarla taçlandırsın..eşinizle tam aile kavramına örnek gördüm sizi heleki eşinizinde bazı şeylerin farkında olması
aaaaaaaaaaaa canımmm hiç bana laf etmez olurmu en ufak bişeyde oğlunu arayıp 1 saat beni kötülüyor.
ama oğulları öyle iyi biriki haklıyıda haksızıda ayırt etcek kapasitede onlar istioki onlar beni çocuklarına kötülediklerinde kocamda gelsin beni dövsün üzsün kendileri onları yaşamış
allahım susuyorum elimden geldiğince resmi ve uzak olmaya çalışıorum ama anacım kabul et problemlisin
o yüzden ben tınlamıyorum ve ben 13 gün önce evladımı kaybetmeme rağmen allahım benim evladım üzülecekken ben bu kadar rahat olucaksam bana o evladı verme diyorum.
o yüzden canım eşin olucak insan iyi olsun tarafsız olsun en önemlisi o..
allah mutlu bir yuva nasip etsin canım sanada
gerçekten öyle ama etkileniliyor aileden işte özellikle de anneden her ne kadar sözü dinlenmez olsa da
ne biliyim yaa empati yapıyorum da ben ailemi dinlesem de eşime tavrım değişmez yani
neyse herşeyin hayırlısı..bu arada başınız sağolsun canım umarım herşeyin en güzeli sizin olsun
eşinizle bir hareket etmeniz zaten herşeyin üstesinden gelir dilerim daha çok mutlu olun
o değilde bu kvler dahada yaşlanınca nasıl olucak onu düşünüyorum kara kara
Annem, kuzum..
Hadi kalk da dondurma yemeye gidelim.. Ablamı da arayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?