farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

x anne.. tatlı oğluşunu özledin, o da seni çok özledi.. onun iyiliği için gelmeyi de reddediyorsun. umarım sınavı kazanır da hasretliğiniz boşa çekilmiş olmaz. tabi sınavı kazandıktan sonra da ben hasretlik çekeceğim kesin bir süre. sınavı kazandıktan sonra en azından istediğin zaman görebileceksin otobüse atlayıp, sizin yaşadığınız yerde yaşamasak bile. oğlunun motivasyonunu düşündüğün için seni çok tebrik ediyorum. seni daha sık aramak isterim, mutlu olmanı isterim ama farketmişsindir sıkılgan bir insanım, telefonda konuşmayı da sevmiyorum, oğlun söyledi mi bilmiyorum ama onunla da ilk başta en az altı ay konuşmamıştım çok sabırlı bir çocuk yetiştirmişsin. ve herkes bana "turnayı gözünden vurdun" vari cümleler söylüyor, şanslıymışım, oğlun nerdeyse bütün güzel sıfatların hep "çok" zarfıyla süslenmiş hali gibi... müdürüm bile onu düşünüyor:44: umarım birileri de ona benim hakkımda böyle şeyler söylüyordur. birileri söylüyor mu bilemiyorum ama kendisi sık sık söylüyor. bugün oğluşuna birazcık kırgınım. akşama geçeceğini biliyorum. kırgınlığı çabuk geçmeyen ben, oğlun karşısında bir saatte yumuşuyor. kendimi tanyamıyorum. iyi ki böyle bir evlat yetiştirmişsiniz. oğlun doğumgünümde annemi arayıp teşekkür etmişti, hatta annem ağlamıştı bunun karşısında ben de inşallah oğlunun doğumgününde seni arayıp teşekkür edeceğim.

Son düzenleme:
Canım, tabakların bende kalmış.. Güzel yaprak bulayım, sarıp getireceğim..
Öpüyorum çok, üzme kendini hiçbir şey için.. Dünyaya bir kez geliyoruz be anam..

Sevgili mustakbel kayinvalidecigim seni sevdigimi biliyorsun ama ileride cadi kaynana olursan diye korkuyorum gercekten.Arabani kacirip kullandigim(iz) icin ozur dilerim

benim deli dolu, şen şakrak, cıvıl cıvıl annem
beni çok seviyorsun, değer veriyosun.. hislerimiz karşılıklı
dilerim sizin soyisminizi aldığımda da bu muhabbetimiz hep devam eder
çok şanslıyım senin gibi bi kayınvalidem olduğu için.. burdaki kaynanaları okuyunca seni öpüp de başıma koyasım geliyo

Son düzenleme:
üzgünüm ben senden daha güzel mercimek köfte yapıyorum
acaba tel açıp bende sana desem mi yaa soğanlar ölmemiş şu olmamış bu olmamış diye

müstakbel kayınvalidem
oğlunu ileride de böyle kıskanacaksan benden
buyur ömür boyu dizinin dibinde oturt, ayırma
ha yok evlenince kıymete biniyor, normalde umrunda değilse
o zaman evlendirip benim günahıma girme..

sevgili anneciğim
her zaman sen haklısın diye birşey yok
hani bana yıllarca kendi kayınvalidenden çektiklerini anlattınya sen daha fenasını yapıyorsun şimdi
sen dışarı karşı mükemmel insan duruşu sergiliyorsunya inan seninki sadece telefonla konuşma mükemmelliyetçiliğinden ibaret
bazen öyle iyilik yapıyorsun (ama maalesef gözteriş içinmiş) alıp seni yükseklerde altın tahtlarda taşımak istiyorum ama sonra dilinle öyle bir yerle bir ediyorsunki herşeyi yerin dibine girde çıkma diyorum
ama ne yazıkki sen benim sevdiğim adamın annesisin ve sen bana oğlunu ne kadar kötülersen kötüle o benim hep gözümünde gönlümünde nuru olucak
ha bu arada senin evlat sevgisinden ne anladığınıda anlamadım emin ol oğlunda anlayabilmiş değil
ve sen onu ne kadar kötülesen de sana binlerce kez teşekkür ederim böyle bir evlat doğurduğun ve yetiştirdiğin için
yalnız annecim dikkat et ben sana benzemem susarım susarım ama ya birgün konuşursam inan çok üzülürsün....bir anneyi üzmeyide inan hiç istemem.
heleki o sevdiğim adamın annesiyse....
ah be anacım herkesin imrendiği mükemmel bir evladın var ama sen hala kıymetini bilemiyorsun...ağzında tek bir laf dayısı kılıklı

ha ayrıca haberin olsun ben sizin ailede de en çok o dayıyı ve eşini seviyorum oğlunda öyle :)

ne güzel sizinki hiç değilse oğluna laf ediyo
benimki bigün oğluna sayıp söver sonrada ben sevgi sözü söleyince yanlış anlayıp oğlunu yere göğe koymaz
bunları gördükçe kaynana olmaktan korkar oldum
ahhh ahh benim anacım bööle bi kaynana olmaz da keşke oğlan annelerindede biraz o destur olsa
neyse canım alıntı yapılıyomu bilmiyorum ama yazayım dedim
Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin güzel anılarla taçlandırsın..eşinizle tam aile kavramına örnek gördüm sizi heleki eşinizinde bazı şeylerin farkında olması

aaaaaaaaaaaa canımmm hiç bana laf etmez olurmu en ufak bişeyde oğlunu arayıp 1 saat beni kötülüyor.

ama oğulları öyle iyi biriki haklıyıda haksızıda ayırt etcek kapasitede onlar istioki onlar beni çocuklarına kötülediklerinde kocamda gelsin beni dövsün üzsün kendileri onları yaşamış

allahım susuyorum elimden geldiğince resmi ve uzak olmaya çalışıorum ama anacım kabul et problemlisin

o yüzden ben tınlamıyorum ve ben 13 gün önce evladımı kaybetmeme rağmen allahım benim evladım üzülecekken ben bu kadar rahat olucaksam bana o evladı verme diyorum.

o yüzden canım eşin olucak insan iyi olsun tarafsız olsun en önemlisi o..
allah mutlu bir yuva nasip etsin canım sanada

gerçekten öyle ama etkileniliyor aileden işte özellikle de anneden her ne kadar sözü dinlenmez olsa da
ne biliyim yaa empati yapıyorum da ben ailemi dinlesem de eşime tavrım değişmez yani
neyse herşeyin hayırlısı..bu arada başınız sağolsun canım umarım herşeyin en güzeli sizin olsun
eşinizle bir hareket etmeniz zaten herşeyin üstesinden gelir dilerim daha çok mutlu olun
o değilde bu kvler dahada yaşlanınca nasıl olucak onu düşünüyorum kara kara

sağol canım allah razı olsun....

bizde birgün rabbim evlat sahibi olunca kv olucaz.o yüzden yapabildiğim kadar empati yapıyorum.(ama ne fayda :))
tabiki büyüklerimiz başımızın tacı heleki o sevdiğim adamın ana babasıysa...
sevmesemde allah rızası için eşimin hatrı için seve seve elimden geleni yaparım ben....
rabbim yeterki muhtaç olanlardan eylemesin bir kendisinden başkasına...

sende takma kafaya ama bir abla tavsiyesimi diyeyim bilmem olabildiğiniz kadar uzakta olun...en güzeli o.

sevgili kaynanacummm
gözünü seviyim bize bi nefes aldır... torun torun diyosun çocuk yapacak vakit bile bırakmıyosun, yetti galiiiii lütfen artık evinizde oturun çok sevin evinizi, kayınbabacımla mutlu saatler geçirin... eee fırsattan istifade bende kocamla geçiriyim mutlu saatler... anladın sen onuuuu

Akşam ki çorbanın tarifini istiyorum!!!
Bi de işten geldiğim için yorgunumdur diye bana iş yaptırmak istemedin ya kıyamam sana annem benim

Sevgili Kayınvalidecim;
Beni takdir ettiğin için, yaptığım herşeyi beğendiğin için, oğlunla tartıştığımız da benden yana olduğun için, hayatımıza müdahale etmediğin için, oğlunu benden kıskanmadığın için ve torunlarını çok sevip onlara baktığın için sana çok teşekkür ederim
Not: (İtiraf etmeliyim ki bu kıvama getirene kadar çok uğraştım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…