farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

seni sevmiyorum. hiç sevmedim. beni sevmediğini biliyorum. çocuguma asla izin vermem. iki yaşındaki kızımı müstesna dite cagırdıgımı hayal bile edemiyorum !!

ahhh ahhhhh bana ne yemek yapalım diye soruyorsun sen bilirsin dediğimde hiç birşey söylemiyorsun diyorsun şu yemeğin yanına ne yapalım diye sorup fikrimi söyleyince de fikrimi beğenmiyorsun madem beğenmeyeceksin neden soruyorsun kızın uzaklardan geliyor o bile aynı şeyi söyleyince yapmıyorsun ne desem boşşş

Evet sevgili kayınvalideciğim seni sevmiyorum diyemem seviyorum ama azcıcık. Kıskançlıklarından dolayı azcıcık işte..
Yarın size geliyor olabiliriz ama öncelik midem yani güzel yemekler yap, sonra bulaşıkları toplarım

Sevgili kayınvalideciğiim gene buradayım ve sana yazıyorum. Madem arıyacağım diyorsun arasana be annee!
Oğlun benim için geliyor zaten, her durumda görüşeceğiz ama ara ve çağırda bi sevap işlee yaaa

Sevgili kayınvalideciğim
1-Telefonu yüzüne kapatmadım telefonum bozuk, herkes biliyor sen anlamadın kaç defa söylemem gerekiyor,
2-Düğün salonumu tutulmadan önce görmek hakkım 'biz gördük kızım' diyemezsin anında 'siz gördünüz ama ben görmedim' cevabını alır oturursun işte.
3-Bazen çelişkili konuşuyorsun anlam veremiyorum, Allahtan oğlunda farkında
Ama iyi tarafların çok yine de, 10 üzerinden şimdiye kadar 7 verdim, iyisin gene kaptın 7 puanı

oğlunu dünya kadar sevip bana karşı ise yeteri kadar ilgili olmamana gıcık oluyorum..
seninle çok resmiyiz biraz daha samimi olabilirdik oysa

Şeeyy birşey diceem ama kıskanma gene bak
Gerçi oğlun söylemiş ama bi de ben söylemek istediimm ''Oğlun benim için geliyooo''

Sende kendini anne zannediosun yaaa allah canini almaya emi simdiden hayatimdan bezdirdin senden nefret ediyorum sen nasil bir insan nasil bir bayan nasil bir annesin hepsinden suphe ediyorum en cokta insanligindan soguk nevale

boşanmış ailelerin çocuklarıda mı boşanmaya olumlu bakar anlamıyorum boşanalım bitsin değildir ki evlilik kolay mı ya o kadar oğluna bari aşılamasaydın bunu keşke hiç böyle olmasaydı belki bana nasip değilsindir hepsi senin yüzünden be kadın bak şimdi ciddi bile düşünemiyorum oğlunla

Herkes erkekler evlendikten sonra degisir der. Ben kayinvalide evlendikten sonra degisir diyorum. Cunku ben tam olarak bunu yaptim. Gel gelelim kayinvalidecigime mesajlarima

1. Daha evlendikten bir gun sonra beni anneme sikayet etme cabalarini
2. Her telefon konusmanda kocama beni kotulemeni
3. Evlendikten bir ay sonra evime gelip bi hafta sonra bagira cagira beni tum siteye rezil ederek evimden gitmeni
4. Piskin piskin ustune didisinin didisina dedikodumu yapmani kulagima gelecegini bile bile
5. Dugun gunumde kuaforde tum akrabalarimin onunde ailemizi rezil etme cabalarini
6. Evlenirken bne dugun ne taki ne ev esyasi masrafi yapmadigin halde surekli bizden para talep edisini
7. Bana ettigin beddualari belali mesajlar cekmeni
8. Kocami doldurusa getirip sureklisenin yuzunden kavga edisimizi
9. Boyle anakazusu bi evlat yetistirmeni ASLA AFFETMİCEM. SİLİNMİCEK YUREGİMDE BİRAKTİGİN İZLER. ALLAHA HAVALE ETTİM BEN SENİ. HESABİNİ OTEKİ TARAFTA ALİCAM. BU TARAFTA SUSMAYİ TERCİH EDİYORUM. Esimden ve Allah korkumdan dolayi susuyorum. Seni sevdigimden degil yanlis anlama sekerim. Hadi herkes kendi yoluna

Nişanlımın annesi duy sesimi, kulağın çınlasın. O çenen bi kez de sussun be kadın.
Şunu bil ki her seferinde bi adım daha uzaklaştırıyorsun beni, sen kaynanalık yapıyorsun madem bende gelinlik taslayacağım bundan sonra hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…