farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

eminim arife günü sabaha kadar geline ne laf soksam diye düşünmüş ve o tasarladığın tüm laflarıda dün bana söylemişsindir, onca lafı soktuktan sonra artık herhalde huzurlusundur diyemiycem, insan bunca fitne fesatla nasıl huzurlu bulabilir ki, kendi başını ye

Senden artık nefret ediyorum!
Önceden anne derken mutlu olurdum, şimdi içim cız bile etmiyor.
O derece soğuttun kendinden artık..

Sen her izne gelişinde aramızda mesafe yokken, mesafe sokuyorsun ya.
Evlenelim de o zaman görürsün sen! Bide kendi kafana planlar kuruyorsun bizde kalırsınız falan. Hiç işim olmaz
Senden her seferinden bi adım daha uzaklaşarak, soğuyorum. Ve nefret'e dönüşüyor artık içimdeki duygular
Bu yaptıklarının hepsini burnundan getireceğime emin olabilirsiinn!

Canım kayınvalideciğimmmmmmmm daha tam kayınvalidem olmadın ama tabi birbirmizi tanıyoruz...

Oğluna laf söylemişsin işte neden gelmio etmio diye ama işte böylee mesafe iyidir gelipte kötü olcağıma gelmeyipte kötü olayım bari hem biraz düşünsen bizimde başbaşa olmaya ihtiyacımz var sen oğlunu bekliosun ben sevdiğim adamı evet paylaşamıyoruz vakitte dar ama biz zaten gece yarısına kadar görüşmedik neyse ben mutluyum gönlümde rahat arkamdan bişi dediysende sen bilirsin yapcak bişi yok ...hee bide kaynanalık yaparım demişsin gülerek bende gülerek cadı gelin oldumm diyorum sana anlaştık heralde gülerekten herkes laf sokabilcekse güzel valla

Nasıl da tanıyorsun beni, kardeşinin ettiği lafı söyleyemiyorsun..
Çok sevgili kardeşcağızın; aaa 2 yıla düğün olmaz lafı üzerine. Sakın bunu AS'ın yanında söyleme, kimseyi ilgilendirmez bu, sana bizi evlendir mi dedik der, bozulur kalırsın demişsin, havadisleri görümcemden alıyorum.. Yavrum gülüyor abla baksana bizimkilere diye..
Baştan söyleyeyim, senin kardeşin beni hiç mi hiç alakadar etmiyor yahu..
Kayınvalidenin kardeşi de nedir kimdir. Bir de bu çıktı karşıma şimdi.
Söyle yerini bilsin, bir yorum daha duyarsam canınızı yakarım 1 aya düğün yapmak zorunda kalırsınız..
Attırmayın benim kafamı e mi.. Ben kimsenin kapısına gidip düğün istemedim, düğünümü teyzemiz mi yapacak da tarihi onu gerdi?
O oğlun da lafımdan çıkamaz bilesin, yakma kendini canım. Siz daha beni tanımıyorsunuz göründüğüm kadar iyi olamayabiliyorum ben.. :131:

sevgili kayınvalideciğim , cok iyisin cok düşüncelisin ama o kilolar ne yaa töbeestag. ben çalışan biriyim sana yemek yapamam yetmezzz vallaha da param yetmezz , az ye öpüyorum

Müstakbel kayınvalideciğimm

Bana karşı çook düşüncelisin , benimle konuşurken ki o içten ses tonuna kıyamayan hareketlerine ve daha şimdiden kızlarından ayırmayıp bana da bayramlar da hediye almana bayılıyorumm

Umarım oğlunla evlendiğimizde de hep böyle iyi anlaşırız , hiç sorun yaşamayızz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Kayınvalideciğim,
Oğlun beni senin kopyan olarak nitelendirse de ben senin kadar inatçı değilim. Ama yine de her telefon kapatışımızda "Seni çok seviyorum." diyorsun ya, bu yalan mı gerçek mi bilmesem de, tüm inatçılıkların ve handikapların için affediyorum seni. Bir de böyle bir evlat yetiştirdiğin için seni asıl ben seviyorum.

Kaynana kötü niyetin yok belki ama biz evlenirken onca sıkıntımıza rağmen bırak bana bişey takmayı evimize ne sen ne kayınpederim ne görümcem bir tek iğne dahi almadığınız için,Benim o kadar kolum kanadım kırık evlenmeme rağmen(ailemle sorunlarım vardı) o ilk ve en yalnız günlerimde bir telefon açıp hal hatır sorma zahmetinde bulunmayıp hamile olan diğer gelinini hergün aramayı becerebildiğin için,Anneme geçmiş olsuna gelip her zaman ki sessizliğine bürünerek 2 kelam etmediğin için çocuklarınla adam gibi konuşmayı dertleşmeyi bilmeyip kuru kuru üzülmelerde kaldığın ve kocanla ikinizde müthiş ilgisiz,düşüncesiz ve de hijyen yoksunu olduğunuz için sizi artık sevmiyorum.Ama en çok da ben nasıl aptalmışım körmüşüm ki bunları ancak 4 sene sonra farkediyorum diye kendime çok kızıyor ve bundan sonra sizin için kılımı kıpırdatmayacağımı buradan beyan ediyorum.Hadi Selametle

Usulden Adaptan görgüden de bir habersin kendi kızında gün gelecek gelin olacak o zaman o kalın kafan basar belki.Ama senin kendi çocuklarına da bir çift çorap aldığını görmedim ben kendime de beklememem lazım aslında ancak ailesi zengin olan eski gelininize altta kalmamak için setler takıp ben başımda anam babam olmadan evlendiğim için kolay lokma görüp hatıra olsun diye bile ufacık bir şey almadığınız için kusura bakmayın ama size karşı çok doluyum.

:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…