- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
TG351 sen söyle haksız mıyım içerlemekte
Çok haklısın canım zaten yazacak birşey bulamadım ki:26: ailenle sevdiğin adam için ters düş ama onun ailesi kılını kıpırdatmasın
İyi niyetli insanlar olabilirler evet bana kötülük de yapmıyorlar belki ama düşüncesizlik insanı üzüyor birine yapıp diğerine yapmamak ayıptır bizim görgümüzde.Eşime ilk evlenmeden önce teklif etmiş biz de şunu alalım falan diye o tabi anne babasını düşünüp hayır demiş bunlarında işine geldi bana koskoca ev düz demiyorum dirseğime kadar bilezik de istemiyorum hiç olmazsa evde işime yarayacak küçücük birşey alaydınız o bile yok yani oğullarının lafı işlerine geldi kılları kıpırdamadı.
Canım ama zengin eltine setler falan takıyorlarsa ben pek iyi niyet göremedimsiz düğününüzü kendiniz mi yaptınız normalde anne babalar biçok şeyi alır
Düğünüm olmadı ki canım bir nikah sadece eşim gerçi gelinlik falan giymem için çok ısrar etmişdi ama o zamanlar moralim bozuktu hiç istemedim gözüm görmedi.Tüm beyaz eşya ve ev eşyalarımızı biz aldık herşeyi kendimiz yaptık yani ve onlarda rahatca benim yüzüme baktılar hiç çekinmeden ama bende de aptallık var işte anca dank ediyor.
Evet canım ama bazı maddi şeyleri de bir insana harcamak yine ona manevi değer verdiğini gösterir dediğin gibi gönlünü alacak bişey yapsalarmış keşke.umarım güzel olur herşeyÖyle moralim bozuktu ki kim birşey aldı almadı hiç görecek gözüm yoktu ki zaten maddiyat değil mühim olan değer vermek.Düşmez kalkmaz bir Allahtır Allahın onlara akıl fikir vermesini diliyorum ne diyeyim.
Ben sana kayinvalide demedim hic dememde
cann annem o kadar sansliyimki annemle her zman
hep dertlesiyorum kim olursa olsun cnm annem
ya nasıl bu kadar iyi konuşabiliyorsun acaba sorun bizde mi nasıl bir kayınvaliden var acaba
Valla cnn cok.sukur super bi kayinvalidem var cok sukur
sorun kimde elbet bilinmez ben oz annemden ayirmam
asla o da beni kendi oz kizi gibi sever
hic kizi yok amakizi yerine bizi koydu eltimle ama.
Beni daha cok sevr yaknlikta var
amcamin kizinn teyzsi benm kayinvalidem
ama yakjnlikla alakasi yok icten samimi bi sevgisi var
ne diyebilirim ki canım var iyi insanlarda var ama iki iyi insan yani gelin kaynana zor bir ihtimal ben bu şekilde olanlara çok soruyorum biliyor musun acaba nasıl yapmalıyım diye kayınpedirim oğlunu kıskanıyor dedi bende 21 haftalık hamileyim benim de bir oğlum olacak ama kıskançlıkla alakası yok ya kadın beni sevmiyor ha 3 yıla girecek ekimde artık sevdirmek içinde bir çabam yok ben vazgeçtim eskiden allah rızası için yapardım inan şimdi onu bile yapasım gelmiyor çok zor bir durumdayım onu allaha bile havale etmiyorum ne olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?