farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

sevgili kv adayım oğlundan ne istiyorsun
ona neden bu kadar kötü davranıyosun.
bana yakın olduğun beni desteklediğin halde aynı şeyi oğluna neden yapmıyorsun
onu evde görmeye tahammül edemiyorsun
sürekli laf sokuyorsun
o kimle kavga ederse etsin buna bende dahil hep onu haksız görüyosun
hayır çocuk üveyde değil...
gayette sevimli kötü alışkanlıkları olmayan iyi ahlaklı bi çocuk
geçen yıl tartıştınız diye bütün kıyafetlerini atmışsın evden
ona neden bu kadar kötü davranıyorsun çok merak ediyorum
geçen sene evlilik konusunu aceleye getirmek istiyordu sırf senden kurtulmak için
hatta evlenene kadar ayrı ev tutayım dedi niyetlendi vazgeçirdim
biraz daha sabret aşkım bi kaç seneye evleniriz dedim
ne istiyosun ya sen benim aşkımdan...

hep anlatıyor seni bana annendir aşkım küsme, yapma öyle diyorum
beni sevmiyor istemiyor diyo öyle düşünme niye sevmesin diyorum
hep onu iyi düşündürmeye çalışıyorum kıymetimi bil
sen böyle devam et yakında alcam onu elinden:123:
o zaman çok ararsın, gerçi bilmiyorum ararmısın

Ne kadar zevkli bir hanım olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız..
Gerçekten çok güzel bir doğum günü hediyesiydi, akıbetimiz ne olursa olsun hep saklayacağıma emin olabilirsiniz..
Sonsuzluk kolyesi; genç bir bayana alınabilecek en güzel hediyeler arasında..
Gerçekten teşekkür ederim.. :)

Oğlunu 9 ay karnında taşıdığın, böyle güzel yetiştirdiğin için çok teşekkür ederim kayınvalideciğim .... Gerisini ben halladerim

sana anne kayınvalide yada kaynana gibi sıfatlarda bulunmayacağımı bilirsin çünkü sen bunları haketmeyen bir insansın (?)
ne sandın kendini bu kadar çok merak ettim doğrusu sen padişah torunu falanmıydın da beni beğenmedin
nerelerden geldiğini gördük be
kocanın o zamanında davulla toplamaya gelmeseler bulamayacağı iş sayesinde kendini hanım sanmışsın sen
o okuyup üflemelerin bizi ayırmalara çalışmaların yetmedi işte nolduuu bak kocacığım benim oldu
çok mu umrundaydı sanki çok mu kıymetliydi oğlun biz evleneceğimizde mi aklına geldi kıymeti
insan bir kere ararda hiç değilse ölmedin mi diye sorar be
acaba o kına da sarıldıgın gibi bir kez sarılmışmıydın oğluna
bir gün merak ettin mi
bir gün özledin mi oğlunu
ama sana yemek olsun para olsun gezmek olsun dünyayı unutursun dimi
nasıl anasın sen
yalanlarınız ortaya çıkınca kazdığınız kuyuya kendiniz düşünce ne halt edeceğinizi şaşırınız tabi
ama güzel oldu ha valla hiçbirşeyime karışamadın ya herşey benim istediğim gibi oldu ya dert olsun içine
öyle düğünde oynamakla analık babalık yapılmıyo bunu koy kafana
bi gün kavga etmiştinde kocacığımla elindekini kocacığımın kalbine batırmıştın o iz orda durur bir kara leke ve ben orayı her gördüğümde senden bir kez daha nefret ederim.
bir 'anne' nasıl böyle birşey yapabilir diye
zamanı var biliyorum kedi gibi gelip kapıma ayy kızım biz seni yanlış tanımışız diye ağlayacaksın zamanında birilerine yaptığın gibi
ben asıl o zaman tanıtıcam sana kendimi

haaa sana son sözüm :HER KADIN DOĞURUR AMA HER KADIN ANNE OLAMAZ
sen sadece doğurmuşsun beni düşünmedin bana acımadın keşke birazık anne olmayı deneyip oğluna acısaydınn yazık sana !

Son düzenleme:
sana nasıl hitap edecegimi gerçekten bilmiyorum
bugüne kadar senin yüzünden yaşadıklarım....
o günleri unutmam
artık hiç birşey eskisi gibi degil
ne ben ne de sen nede oglun kusura bakma
bunu sen istedin
yüzüme gülüp arkamdan konuşman
her fırsatta beni birilerine şikayet etme
komşularıma ben gelinimi çok seviyorum diyerek aglaman
sencede bu yaptıkların çelişkili degil mi be kadın !!!
kızının kv agzına geleni sayarken kendininde kv oldugunu unuttun yazık sana çok yazık
sana önceden anne derken içim titrer içten candan derdim ama
artım yüzüne bakıp ne anne diyesim nede sesini duyasım var
Allaha yakın bana uzak ol sonrada ne halt yersen ye
bitanecik gelinin(sözde)i.melegi

ah ah sekiz senelik evliyim oğlunla !!!
iyikide evlenmişim o benim herşeyim her ne kadar daha oyun çağında olan oğlunu sağda solda çıraklık yaparak kazandığı parayı elinden almak için doğurmuş olsanda sana anne olduğun için sonsuz saygım ve sevgim vardı içimden gelerek kendi annem gibi sana anneciğim derdim o pis küfürbz kızkardeşine bile teyzecim derdim her şey evlenene kadarmış şu anki aklım olsa kocama ben senin annenle beraber oturmak istiyorum dermiydim acaba? oğlun ayrı eve çıkıcaz derken ben tutturdum salak gibi seninle oturucam diye rahat battı işte..
5 sene gece gündüz çalıştık bütün ev senin ve o cadı kardeşinindi istediğini yapıyodun yediğin önünde yemediğin arkanda el üstünde tuttuk seni sen naptın elaleme benim için o benim kızım bi doğurmadığım kalmış derdin arkamı dönünce başlardın dedikoduya yüzümü bile doğru düzgün görmüyodun o kadar anlatacak malzemeyi nasıl buluyodun çok merak ediyorum ben mecburmuydum iş çıkışı yolda karşılaştığım komşulardan senin yüzünden yapmadığım şeyler için azar yemeye iki elini vicdanına koy be kadın şimdi mutlumusun noldu kendin yaptın kendin buldun 5 sene sustum sustum içime attım delirdim oğlunla aran açılmasın diye hiç bi zaman kışkırtmadım sen hep onu dolduruşa getirmeye çalıştın ama Allahtan korkan bir oğlun var ki sana ve o cadı kardeşine hiçbi zaman inanmadı hep yanımda oldu sonrada neden hep benim istediğim oluyomuş diye kendini yedin sen kendi kendini soğuttun oğlundan Allaha şükür yastığa başımı koyduğum zaman rahat koyuyorum vicdan azabı çekmiyorum canım senin gibi..şu an istediğin kadar pişman ol benden aldığın en güzel 5 senemi sana ve o nankör kardeşine ve yeğenlerine helal etmiyorum hepinize emeğim geçti nasıl bi nankörmüşsünüz anlamadım gitti işiniz gücünüz yalan dolan dedikodu gezmek tozmak Allah ıslah etsin sizi şimdi benden uzak Allaha yakınsınız öyle facelerden bizi aratıp resimlerimize bakadurursunuz şimdi istediğin kadar dedikodumu yapabilirsin şekerim ama ne yazıkki didik didik karıştıracak bir yatak odası yok dimi evinde ne yapsak acaba tüh için içini yiyo dimi :18: evime gelebilmek için o biraz zor işte
sen gittin gideli çok mutluyuz hatta dört tane kedişimiz var hani sen nefret ederdin ya ilk başta evime gelme diye bi tane almıştım Allah razı olsun sayende içimdeki kedi aşkını keşfettim kedilere nankör derler ya inanki sizden daha vefalılar beslememizin karşılığında hiç bişey beklememize rağmen minnetlerini çok güzel ifade edebiliyolar hayvanlar ya ama sizden daha insanlarmış hiç olmazsa sana harcayıp ziyan ettiğim paralarımı artık onlar için harcıyorum en azından Allah rızası içinde sevap işliyorum
istediğin zaman oğlunu gör cicim ben yinede onu kışkırtmam rahat ol hatta zorla ben yolluyorum sana gelsin bi ihtiyacın var mı diye kontrol etsin diye ama yaranamayız olsun benden uzak ol gözüm görmesin artık seni he bu arada sen beni annemle görüştürmemek için elinde geleni yapıyodun oğlunu anamlardan kıskanıyodun ya ben aynısını sana yapmam rahat ol hadi sağlıcakla

Sevgili kayınvalide adayı.. daha oğlunla sözümüze 1 ay var her haltı daha sımdıden benden bekleme.. tanısmaya geldıgın 1.5 ay oldu ne annemı aradın, ne sözle ilgili konustun. yarım agızla " sızde buyrun gelın " ne tlf numarası verdın ne davet ettin.. nerde cıddıyet ? ogluna " o bızım kızımız olacak mıyy mıyy " dıye artıstlık yaparken ıyıydı.. ne yanı annem mı arasın senı hadı gelın kızımı alın dıye.. cıns cıns işlerr daha sımdıden sogudum senden.. oglunu ver sen gıt kocanla mutlu mesut yasa. koca herıf olmus yuva kuracak sen hala ... neyyysssseeeeeee !!!!

ben canım ayın valdem deyil annem diye bilirim senin için bana sunduğun tum güzellikler için sanna sonsuz teşkür ederim ee tabi kızdım zamanlarda oldu ama sen bana laf soktun ben sanna :)ama çok şükür bir sorun yok inşşallahta ömrüm boyunca olmaz seni seviyorum kız ana

ağzına sağlık benim kayınvalidemden bir tane daha varmış, süper rol yapar oscarlık yani, kıskandırır cinsten.......

Gece gece ödümü patlattın.. Vallahi bir şey oldu sandım, elim ayağıma dolandı..
Dur kızım dur korkma, ders yapıyoruz da bişey sorucaktık dediğinde, sevinsem mi, korktuğuma üzülsem mi bilemedim..
Saat biraz geç olunca tüm telefonlardan korkarım ben, senle alakası yok anniş.. Dedemin vefat haberini gece yarısı telefondan aldım ben canım, o günden beri hassasım..

Kaynana,
Hayır anlamadığım şey bu kadar bağımlı kendi kararını veremeyen evlendiğinde dahi senin sözünden çıkmayan bütün o hastayım ayaklarını yutan bir insan yaratmak yetiştirmek bu dünyada sana ne kazandırıyor, oğlun mutlu mu sanıyorsun ya da mutsuzluğu benden mi kaynaklı hayır canım oğlunun tüm mutsuzluğunun nedeni sensin çünkü sen oğluna gereken sevgiyi verememiş ama hayatının her aşamasında sana hizmet etmesini seni duygusal anlamda bağımlı olarak doyurmasını isteyen bir insansın, bencilsin anlayacağın oğlunun kendine ait mutlu bir hayat kurmasını istemeyecek kadar bencil ve düşünüyorum da bunca kötülüğünle Allaha nasıl can vereceksin evet ben saygımdan susuyorum zaten konuşsam da kimse arkamda durmaz sen %100 haksız bile olsan oğlun anasının sözünden çıkamaz, umurumda değil birgün ben bu kapıyı çekip çıkıp gideceğim çok duracağımı sanmam ve aklımda her zaman senin bana verdiğin ders kalacak bana bağımlı bir evlat yetiştirmeyeceğim, benim çocuğum özgür iradesiyle kendi mutlu yaşamını harika bir şekilde inşa edecek çünkü ben evladımın gözlerinde senin paşanın gözlerinde gördüğün duygusuzluğu, acımasızlığı, zavallılığı görmeye tahammül edemem.Evet onu çok seveceğim ve hep arkasında duracağım ama bana bağımlı hale getirmeden tam bir erkek gibi dimdik duracak ve birgün günahsız iyi bir kızla birliktelik yaşadığında asla o kızın ahını almayacak hayat derslerden ibaret ben senden nasıl anne olunmayacağını öğrendim Allah bin kere razı olsun :)

ayy canım bende de bu versiyonun benden nefret eden oğluna tapanı var rüyamda güzel bir kuş gördüm diyorum, o kuş benim oğlumdur diyor o derece ben de kuş diye seslenmeye başladım zatı şahanelerine yani velhasıllı benim versiyon daha sinir bozucu ben ağzımla kuş tutsam yaranamam geçen oğlun durduk yere evi terketti gitti hamile karısını yalnız bıraktı çok üzüldüm dedim kadın ahhh yavrum seni dövmemek içindir keşke bana gelseymiş görüyo musun bak oğlum dışarda kalmış dedi yaaaa yuhhhhhh ve o kadar da sessiz sakin bir insanımdır ağzı var dili yok cinsinden yani işte böyleleri de var canım

seni hiç sevmiyorum hep ikilik yaptın eltimi poh poh ladın bana çok şey yaptın çok uğraştın ama dönüp dolanıp yine benim yanıma sığınıyorsun seninle aynı evde yaşamak benim için ızdırap resmen senden kurtulmayı dört gözle bekliyorum ama resmen yapıştın çöktün evliliğimizin üstüne karabasan gibi kurtulamıyoruz bir türlü

Allah hayırlı ve uzun ömürler versin anneciğim ,biliyorum buraya yazdığımı hiçbir zaman okuyamayacaksınız çok güzel evlatlar yetiştirmişsiniz yokluk ve zorluklar içinde ,eşim gibi nadir bir insanı yetiştirdiğiniz için sizi her zaman hürmetle anacağım, ellerinizden öperim , sevgiler............

tabi olur canım sen ne zamandan beri oturuyorsun birlikte
nası iyimi aranz bebiş varmı

kv eşinden ayrılmış ben evlenmeden önce eşimin yanında kalıyodu evlendim sonra yanımda kalmaya devam canım bebeğim henüz yok 2 yıllık evliyim canım kv nefret ederim diyebilirim tek kelimeyle sen

kv eşinden ayrılmış ben evlenmeden önce eşimin yanında kalıyodu evlendim sonra yanımda kalmaya devam canım bebeğim henüz yok 2 yıllık evliyim canım kv nefret ederim diyebilirim tek kelimeyle sen

hakkında hayırlısı canım bende daha cok yeni 10 aylık yanındayım benim esim askerde canım ondan birlikteyiz
hayırlısıyla donsunde yeterki ondan sonra yuvamızı kurarız ins
seninki biraz farklı tabi daha cok oturacakmısınız belki tek oldugundn hicte cıkmayabilirde aranız iyi egilmi anlasamıyormusunuz
bide calısıyormusun cok sordum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…