- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
hakkında hayırlısı canım bende daha cok yeni 10 aylık yanındayım benim esim askerde canım ondan birlikteyiz
hayırlısıyla donsunde yeterki ondan sonra yuvamızı kurarız ins
seninki biraz farklı tabi daha cok oturacakmısınız belki tek oldugundn hicte cıkmayabilirde aranız iyi egilmi anlasamıyormusunuz
bide calısıyormusun cok sordum herhalde
evet durum onu gösteriyo ömür boyu yanımda zaten 2 oğlu var biri benim eşim işte. evi vardı sattı diğer oğluna verdi aylığıda var onuda kredi çekmiş diğer oğluna borç ödüyo ama onları hiç rahatsız etmez sürekli bizim başımızda canım sen sen ol evini ayır derim imkanın varsa
canım bakalım hayırlısı ama bizim oyle omur boyu oturma gibi derdimiz yok sadece engelimiz var askerlik bizimkide ailesine duskun ama artık askere gideli oda benim gibi dusunuyor bakalım gelsinde sag saglim hele bi ondan sonra hepsi olur diiye ümit ediyorum
senin kendininmi bari evin yoksa kv evimi seninki mecburiyetmiş canım ama anlasıyosanız idare edersin belki esinle aranıza felan girmesinde oyleside cok kotu oluyo eger kendi halindeyse senin herseyine karısmıyorsa yurutebilirsin belki calısıyormusun
hayır canım ben kiradayım kayıvalidemin evi vardı sattı eltimlerin borçları varmış diye yani kayınvalide benin evimde kalıyo ben mecbur olduğum için onunla kalmıyorum evet tabikide karışmadan dururlarmı öyle bir ihtimal yok uzakta olursan tatlı olursun senin kv nasıl
işte benim kaynanam(şehirli versiyon): aliye rona tipli kaynana
allah gelin adaylarını esirgesin
Eki Görüntüle 544607
resme tıklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?