farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

evet durum onu gösteriyo ömür boyu yanımda zaten 2 oğlu var biri benim eşim işte. evi vardı sattı diğer oğluna verdi aylığıda var onuda kredi çekmiş diğer oğluna borç ödüyo ama onları hiç rahatsız etmez sürekli bizim başımızda canım sen sen ol evini ayır derim imkanın varsa

canım bakalım hayırlısı ama bizim oyle omur boyu oturma gibi derdimiz yok sadece engelimiz var askerlik bizimkide ailesine duskun ama artık askere gideli oda benim gibi dusunuyor bakalım gelsinde sag saglim hele bi ondan sonra hepsi olur diiye ümit ediyorum
senin kendininmi bari evin yoksa kv evimi seninki mecburiyetmiş canım ama anlasıyosanız idare edersin belki esinle aranıza felan girmesinde oyleside cok kotu oluyo eger kendi halindeyse senin herseyine karısmıyorsa yurutebilirsin belki calısıyormusun

hayır canım ben kiradayım kayıvalidemin evi vardı sattı eltimlerin borçları varmış diye yani kayınvalide benin evimde kalıyo ben mecbur olduğum için onunla kalmıyorum evet tabikide karışmadan dururlarmı öyle bir ihtimal yok uzakta olursan tatlı olursun senin kv nasıl

ha seninki bekar diye yanına gelmiş kalıs o kalıs oglunun yanında kalmıs oldu evlenincede sende mecbur tabi kabllendin yani hep oyledir canım birilerinin gecinmesi icin biri fedakarlık yapar oda sana kalmıs eltilerin zaten anlayıslı birileri olsa onların borcları icin evini satmıs kv onların daha onem vermelerı lazım nede olsa onların karina olmus hersey
benimkide karısır canım ama sagolsun kızı gibi ögretmeye calısır herseyi hep beni destekler ayrılınca herseyi bilirsin duzenizi daha guzel kurarsın diye nasihat eder hep oglunada hep soyler ayrılın yuvanızı kurun hep boyle ust uste yasanmaz herkes yuvasında mutlu olur diye benimki basta bırakmam sizi diyordu ama simdi oda ayrılmaktan yana ama dedigin gibi ne kadar iyi olurlarsa olsunlar buyuk yanında kalmak cok zor canım uzakta olmak daha tatlı olur kesinlikle

offf offf bıktım hergün görüşmekten ya daha yeni evliyim kocama hasret kalır oldum yaa senin yüzünden yok oraya gelin yok buraya gelin yok bize gelin..........

Evlenmeden gerçek yüzünü gösterdiğin için teşekkürler yılan kadın !

Senden öyle nefret ediyorum ki inanamazsın. Oğlun evi terk ettiğinde ben döndürmüştüm canım geri :) Ama bu sefer benim için terkediyo o evi, bana yaptığınız haksızlıklar yüzünden ! Yalan söylemeyede gerek yok net okrak dolduruyorum oğlunu :)

Çok az bi zaman sonra değil yüzünü görmek sesini bile duyamıcaksın oğlunun !

O çirkef kızınada inşallah kayınvalidesi senin bana yaptıklarını yapar Amin.

Çok kısa bi zaman kaldı canım zafer kazandığını düşün sen şimdi ama oğlun senin lafınla senin zannettiğin gibi ne beni döver nede söver hahaha hayal dünyanada hayranım ayrıca :)

Oğlun bana ben ona köpek gibi aşığız kadın anla artık bunu yapyırdığın büyülerle en fazla 1ay ayırabildin bizi 1ay sonra oğlun elinde çiçeklerle yüzüklerle geldi kapıma :)

Ama şimdi rahatım ohh yüzünü bile görmüyorum yakında oğlunda görmücek :)

Düşmez kalkmaz bi Allah. Ama Rabbim seni benim elime düşürmesin bütün vicdanımı iyi niyetimi yokettin bildiğin eziyet ederim sana günaha girerim.

Sonuç olarak oğlun benim cicim hadi defol git.

Bana çocuk yaparsınız sizde artık dediğinde yok ben almim benden umudu kesin dedim ya üstüne daha bir şey diyemedin ya içimin yağları eridi.Bugüne kadar maddi manevi bir katkınız olmamış doğursam sen mi bakıcan? yardım mı edicen? Yooo bunların hiç birini yapmayacaksın.Ne çocuk yapacak param ne de sağlığım var.Bilmiyormusun gizli şekerim var avuçla ilaç kullanıyorum Annem meme kanseri çocuğum olsa ona da bırakamam daha ne boş boş konuşuyorsun.Her seferinde psikolojik olarak da hiç hazır olmadığımı ve istemediğimi belirttiğim halde kapa artık çeneni.Bir de üstelik Kp yanında soruyorsun bunu ben adamın yanında yatak odamı mı konuşacam seninle sümsük.

Oğlun evlendi ve yakında da çocuğu olacak bunu artık kabullen olur mu? Ve Allah aşkına oğlunu artık kucağından bir bırak da kendi yuvasıyla ilgilensin. Sen de daha çok yaşlı da değilsin çok şükür elin ayağın tutuyor. Kalk bir mutfağa gir bir çorba kaynat ne bileyim temizlik falan yap o evde nasıl yaşıyorsunuz Allah aşkına insan azıcık tertip düzen olur. Sıkılmıyor musun bütün gün o duvarın dibinde oturup hastayım hastayım demeye. Yemezler canım işine gelen işleri öyle bir yapıyorsun ki. Kalk da en azından mutfakta tuz şeker nerdeymiş onu bari öğren bu kadar da olmaz yahu

Yakınından ev istiosun ama biz istemiyoruz bunda art niyet aramayın bende aileme yakın olmak istiyorum ortası olsun bencillik olmasın ! ama bi kere mevzu olmuştu istediğim zaman oğluma gidiyim falan eğer istediğimiz gibi bir yer olursa o biraz zor olcak

Aşkitom ordan bi çıksınn ben bakacağım ona kayın valideceğimm merak etme gözüm gibi bakacağım oğluna seve seve büyük bi zevkleeee :)

Kontrolcü olma huyundan vazgeçsen ve bu kadar beleşci olmasan.Sadece cocuklarına lafta iyi özde kötü davranmasan.Cocuklarının haklarını koruyabılsen.Eşini cocuklarından daha cok sevıyormus gıbı her olana bıtene göz yummasan.Belki seni daha cok sevebilirdim kv'em ...

Bu kadar ön yargılısınız hem de hiç tanımadan. Durun bir yahu elimi bile sıkmadınız daha.

Son düzenleme:
Müstakbel kayınvalıdem
Seni her ne kadar cok sevsemde bazen uzuyosun benı. Yanı ne var oglusun benım yaşadığım şehre tayın olacak :)) ıc guveysı almıyoruz annecım merak etme :))) oglusun bana cok asık sadece :)))

Sevgili kaynanam kendin kayinvalidene 1 gun bile gelinlik yapmamisken 10 yili askin suredir bayramlarda dahi gitmemisken bizi rahat birakmiyorsun kocami e oglumu elimden almaya calisiyorsun kocami elimden aldin gibi ama simdilik cunku 6 yildir ugrasiyorsun turlu entrikalar timsah gozyaslari falan ama umudumu kaybetmeyecem bi gun oglunda gorecek gercekleri ve birsey daha ne yazikki bosan maktan vazgectik daha dun gece bana sikica sarilip sensiz yapamiyorum dedi sonrasini anlatmasam daha iyi ha son birsey bu zor gunler gececek ve kocamla eski saadet dolu gunlerimize geri donecez eger iyi bi kaynana olsaydin diger oglunun 3 nisanlisi da seni ve tayfani bi kac kere gordukten sonra dugun haftasinda nisani atmazlardi benim le kumalasacagina git kocana sahip boynuzlaniyorsun haberin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…