farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Bide paralarını sayarken o koca gözlerini sürekli kırpıp füp füp diye seler çıkarıyonya o asıl hareket ya.
Ayrılıyorum artık oğlundan ddiğimde arayıp banene sevdin aldın naparsan yap dedin ama ayrılmayınca sevincin kursağında kaldı aramıyon artık.
Buda iyi oldu.
Bide kızının nişanında ay ne tatlı güzel gelinin var dediklerinde yüzünü buruşturup kafanı çevirdin ya güzelim işte güzelim ben
Neyse şekerim yolun sonu geldi.Ben kendime hayretle bakıyorum bu kadar çirkeflik karşısında hala edebimi bozmadığım için saygıda kusur etmediğim için tebrik koyuyorum kendime
Aferim bana.Artık ne yanına gelicem nede yüzümü görücen buruşturmak zorunda kalmıycan o suratını.
İnşallah kızların evlendiğinde anlarsın hatalarını buda bana yeter.Ama oğluna birdaha kötü davranırsan arayıp bütün çirkefliğimi yapıcam buraya yazdıklarımın 3 mislisini söyliycem sana.

ufffffffff 1 senede bıktım senden yüzünü görmek istemiyorum ama çocuk doğunca bırakmıcaksın peşimi biliyorum şimdi umurunda olmasa bile o zaman kıymete binecek cadı kaynana nolucak..........

Kayınvalide diye tabir ettiğim vicdansız insan;
-Lafa gelince seni kızlarımdan ayırmam evimin direğisin reisisin deyipte beni sadece kötü gününde hatırladıgın için
-Yanında kızın var hergün işe gidip geliyor ona 2 tane ekmek aldırmaya bile gücün yetmezken benim kocama her hafta alışverişini dert ettirdiğin için
- Kızının cocuklarına ben bakmaya mecburmuşum gibi davranıp hatta mecbursunuz deyip durdugun icin
-8 sene cocuk cocuk diye hayatı burnumdan getirip regl günlerime kadar hesapladıgın günleri unutup ben doğurduktan sonra cok emeğin gecmis gibi yeter bu baska yapma dediğin icin
-Beni insan evladı görmediğin için
-Gücün kuvvetin yerinde deyip kızlarının elindeki torbaları her seferinde benim elime tutuşturdugun için
-Gelip evimde kalabilmek için birkaç kat kıyafetini bile bana geldiğinde haberim olmadan gardrobuma yerleştirdiğin için

SENDEN NEFRET EDİYORUM. SEVDİĞİMİN ANASI OLMASAYDIN SANA NELER EDERDİMDEE...
Tek duam Allahım seni benim elime düşürüpte başıma bela etmesin ayaktayken cık git hayatımdan.

Sevgili Kayinvalidem,

özel hayatima karsi saygili oldugunuz ve aramizdaki mesafeyi korudugunuz icin tesekkür ederim.
Her isime karisan, kararlarimi durmadan sorgulayan bir insan olsaydiniz ben ne yapardim?!
Hosuma gitmeyen bazi davranislariniz var elbet, ama abartmamak lazim
o kadar kusur kadi kizinda da olur.

sevgiler

merhabalar herkese bende geldim dertlesmeye daha dogrusu icimdekileri kusmaya.....

sizin yazdiklarinizi formalitede olsa yazamam asla cunku hicbirini haketmiyor benim k.v

Valla nereden başlasam bilemedim. Cümleler anlamsız, kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Ben yazmıyım, siz anlayın.

Nişanlandığımız günden beri her fırsatta laf sokup anneme babama beni kepaze ettin,
o çocuğu gerçekten sen mi doğurdun, olmadı da evlat mı edindin merak konusu,
haftaya evleniyorum ve beğenmedin perde ve tüllerimle, burun büktüğün gardolabımla, laf ettiğin halılarımla, durmadan kıyaslayıp durduğun yeğenlerinden daha mutlu bir hayat süreceğim.
Sen de kendine yeni uğraşlar bul.
Ne bileyim ebru yap, Arapça öğren, kadın programları falan izle..

12 yıldır her sene kurbanımızı kesip karşılık beklemediğin için hastalandığımda hergün aradığın için her yaz kışlıklarımızı yapıp karşılık beklemediğin için merhametli olduğun için oğlunu hiçbir zaman fişfitleyip aramızı bozmaya çalışmadığın için teşekkür ederim.ama lütfen beni her gördüğünde çok borcumuz var sıkışığız diye ağlanma yaaa sinirim bozuluyor sanki ben onlardan para mı istiyorum.bu arada kocası ticaretle uğraşıyor ve durumları da gayet iyi...neyse bu topik görümce topiği olsaydı destan yazardım ama Allah var kaynanamdan görmedim kızından gördüğümü.özetle bizimki kötünün iyisi kabilinden .birazda yıllar içinde sivri köşelerim törpülendi biraz sanırım ARTIK haksızlıklara gülebiliyorum.nasılsa yaratan soracak ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorum

Ayyy ınanmıyorumGerçekten çok begendım:)süper ötesi bir yazı umarım şaka degildirMaşallah size nazar degmesinburadaki sohbet konusu dıkkatımı çekti okurken neler yasanmış kımbılır dıyerek başladım ama boylesı guzel bır yazıyla karsılacagımı hıç sanmıyordum......sızlerı tebrık etmek ısterım....Dılerım kı bırgun bende aynı duyguları yasarım ve sızlerle paylaşırımsevgiyle kalın

kaynanacuğum yine ben geldim
kız valla senin benden kurtuluşun yok he
bak görüyonmu millette ne ana var
turşu kuruyolar pekmez yapıyolarmelek kadıncağız kurban bıle kesıyomuş valla
sanada teşekkür ederim.... Hergeçen gün ömrümü yiyorsun valla

evlendiğim günden beri annemden daha çok bana annelik yaptığın için
oğlunu sevdiğin kadar bei de sevdiğin için
eltilerimle bir tuttuğunu söylesen de herkese ( beni daha çok sevdiğin için)
nerden m biliyorum ağzından kaçırıyorsun be annem
çocuklarımı çok sevdiğin için
herşey için teşekkür ederim.

en güzeli ve en sonuncu iyiliğin beni çok duygulandırdı
hastanede yatan eşimin yanında kaldım cuma ve cumartesi günü
eve yorun argın gelip de yatınca sabaha kadar 11 aylık bebeğimi avuttuğun
için Allah senden razı olsun.
maşallah diyorum.
kızlar siz de maşallah diyin.

bu arada olumsuz yönler yok mu var. maddi beklenti. o da gülün dikeni
ama bu beklentinin karşılığı şimdilik bizde de yok.
ama imkanlarımız genişleyince yani şu evin kredisi bitince paramız sizin paranız hiç merak etmeyin:)

Annee azcık sevgini göster yaaaaaaaa Biliyom seviyosun ama bağrına bas beniiiiiiii Alışkınım bn böööle sevilmeye napiyiiiim Valla babamm kocamaaan sarılıyo heee

Kayınvalideciğim, güzel bir bayram geçirdik beraber,
ama senin güzelliklerin bile beni hasta ediyor, ne olacak böyle.
Hala iyileşemedim.

sevgili hemcinsim, kaynanam;
çalışacağımı duyunca o suratını görmeye tahammülüm yok..
kendi kızına gelince benim kızımı okuyacak kendini kurtaracak diyorsun..
ya ben neyim ben de annemin biricik kızıyım..
o surat ne şekle girerse girsin umrumda değilsin..

sevgili k.valideciğim hayatımızı uzaktan kumanda misali uzaktan yönetmeye çalışma bi de her misafirin geldiğinde oğlun ve benim üzerimde baskı kurma neticede eskiden bizimle ağırlamıyordun misafirlerini.üzerimde yeni bişey görünce ne zaman aldın diye sorup tip tip bakma bana röflemin dibi geldiğinde kafamın tepesini inceleyip benim saçlarım seninkinden daha çabuk uzuyor deme yaşıt yada kanka değiliz bırak benimle rekabeti giydiğim kıyafet yada çantaların benzerini alıp versiyon atma özgün ol kendi tarzını bul.gün yapacağın zaman pasta,börek vs istersen direk söyle lafı dolandırma yapacaksam bile yapmayasım geliyor çünkü.:)şimdilik aklıma gelenler bunlar ama gelirse yine yazıcam :)ohhhhh be rahatladım tşk arkadaşlar

Anne demeye tiksindiğim insan ve her anne dediğimde beni bin pişman eden garip insan lütfen hep kızlarını koruyup oğullarını ve gelinlerini ezmekten vazgeç çünkü oğullarında artık senden nefret eder oldu ayrıca benimde midem bulanıyor adını duymak bile yetiyor bana Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…