farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Kocan kötü, gelinlerinin ikisi de kötü, yeğenlerin kötü, ablalarin kötü, kardesin kötü, komşuların kötü bir tek sen iyisin di mi.
Herkes fesat birtek sen temiz kalplisin. Herkes sana karsi birtek sen madursun.
Sen hic iftira atip insanlarin arasini acmazsin, yuzlerine gulup arkalarindan demedigini birakmazsin.
Sen cok iyisin ya o yuzden tek bir dostun bile yok di mi.
Sen cocuklarina birak karilarini, babalarini bile kotuleyebilecek kadar asagilik bir yaratiksin.
Seni toprak bile kabul etmeyecek. Senin yüzüne bakmıyorum evet çünkü midemi bulandırıyorsun.

.........................
...............................
.....................................

:117:

Son düzenleme:
beyaz eşyaları, halıları "biz alıyoruz" dedin, hepsi bize kaldı. evimize ilk gelişinde (hem de 1 sene sonra ilk) bir bardak bile almadan geldin, sanırsın 7 kat yabancı. "paramız yok paramız yok" dersin, valla o bmwye, bmwyi satıp mercedese nasıl biniyorsunuz ben anlamadım. bir de "bindiğimiz en kötü araba" diyorsun ya mercedes için peeeeeessssss. her şeyimizi annem, ben ve eşim yaptık. elaleme gösteriş için abartı bir düğün yaptınız, kendinizi eğlendirdiniz. sonra da düğün borcu, düğün borcu, ne bitmez borçmuş. biz evlendik 6 sene oldu, düğün borcu bitmedi. bunları da geçtim "ev alın artık" dedin ya, iyi ki karşımda değildin, bakışlarımdan ifademden eşim korktu, ne olduğunu anlamaya çalıştı adamcağız.

Canıım anneem..

Henüz nişanlı olsakta senin ne kadar iyi bir İNSAN olduğunu biliyorum...

Maddi, manevi hep yanımda olduğun için sana minnettarım..

Her seferinde küçük büyük düşünmeyip hediyeler aldığın için, hastalandığımda hergün arayıp halimi hatırımı sorduğun için...

Bayramda seyranda kontörün yoktur kızım ben seni ararım hep deyip, şen şakrak muhabbet ettiğin için..

Oğlun yanıma geldiğinde, sen böyle mutlu olacaksan her hafta sonu çıksın gelsin yanına baalllııımmm dediğin için..

Bohça getirdiğimizde tüm ailemi en güzel şekilde ağırladığın için..

Bir dediğimi iki etmediğin için ve en önemlisi beni sevdiğin, saygı duyduğun için,

Seni çok seviyorum...

Umarım iki cihanda da böyle devam eder...

KK de bunları okumakta varmış, şükürler olsun...ben de Cudana nın kv si gibi olacağıma söz veriyorum! rabbim hayırlısıyla bir gelin versin yeter ki...

canım kayınvalideciğim
oğlunu doğurduğun için
bize karşı saygılı olup hiçbirşeyimize karışmadığın için
daima sohpetlerimiz arkadaşça olduğu için
oğlunla kavga etsek bile ,beni savunduğun için
her zaman şeker ve heycanlı olduğun için RABBİM senden razı olsun
sen benim ikinci annemsin herşey gönlünce olsun
oğlunla seni çook seviyorum

ilk sayfadan son sayfaya kadar iyisiyle kötüsüyle gelinler içini dökmüş rahatlamış...

bendeniz gelin olarak 35 yıldır içimde biriktirdiklerimi içimde tutmaya devam, zira gidenin arkasından konuşmak bize yakışmaz....

Kul'a bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.. diyorum..

Hak eden bulur..
Hak etti buldu..

her ne kadar uzakta olsakta saatlerce telde seninle dertleşebilmek çok güzel..
dört gelinin hepsini aynı seviyede tutup bir kere bile laf taşımamana inanamıştım ama senelerce geçtikçe görüyorumki sen bu konudada başka konulardada müthiş bir insansın..
ne arkamızdan konuşursun ne oğullarını doldurursun kavga etsek hep bizi haklı gibi gösterip söylemen gerekenide kırmadan söylersin..
üç kuruş üç kuruş birktirdiğin o 4 altını tip bebek yapacağınız zaman yolluycam dedin yaa inan bana milyarlar versen bu kadar mutlu etmezdin..
senin sabrına hayranım zaten..çok şanslıyım çocuklarının içinden senin huylarını en çok alan eşim olduğu için.
allah sana uzun sağlıklı ömürler versin

Bana bak analık her ne kadar sevdigım erkeğin anası olsanda unutma ki benimde anam var. Seni sever sayarim ama gereksiz yere herşeye buruncugunu sokma. Bana en mutlu anlarımi zehir edersen sana olmadık şeyler yasatırım. Ee bu zamanda kaynana derdi de çekilmez işine bak tamam mi?

kaynar kazanda kaynayasica kaynanamla birlikte yasiyorum dun kavga ettik ayri eve cikin diyor ben zaten oluyorum kendi evimi kurmak icin yani canima minnet....ama baharda cikicaz nasil katlanicam bilmiyorum offf offff oyle caresizimki esimi cok seviyorum onun hatri icin duruyorum bu evde....

burdan soyleyecegim tek sey allah onu bana beni ona muhtac etmesin

kaynanam cok iyi diyen arkadaslar en iyisinin kokune kibrit suyu dokerim...

allahindan bulsunlar benim goz yaslarimin hesabini ahirette rabbim soracak...

ustelik hamileyim ve riskli bir hamilelik yasiyorum birde bu pislik kadini cekiyorum

ustelik hamileyim ve riskli bir hamilelik yasiyorum birde bu pislik kadini cekiyorum

sen kaynananla sorunlusun diye iyi olanlara niye laf atıyorsun.unutma senin annende bir kaynana ve hamile olduğuna göre sen de geleceğin kaynana adayısın

Kaynananın yaptıklarından tüm kaynanalar sorumlu değil sanırım değil mi

Gülümseyerek okuduğum espri dolu, zeka ürünü mesajlar olduğu gibi, şaşkınlık içerisinde ağzım açık okuduğum mesajlarda var.

Anne kız arasında bile gerginlik olurken, kayınvalide ile olmaması mümkün değil. Bu tip gerginlikleri, ufak tefek kırgınlıkları saymıyorum bile.

Ama beddua edecek, hakir görecek, yok sayacak kadar yani hiç bir insani duyguya sığmayan kinlenmeler için bazen diyorum ki Allah kötülerin karşısına acaba kötü mü çıkarıyor?

Sadece aklıma geldi.

Kayınvalideme ayılıyorum bayılıyorum da diyemem sevmiyorum da diyemem..Uzağız suan birbirimize bir zararımız yok..

Ama çoğu hevesimi kursağımda bıraktığı için ve beni istemeye gelirken manavdan meyve alırmışçasına yaptığı muamele için kırgınım..

Ne beni ona ne de onu bana muhtaç etsin Rabbim ama hastalanır da bakıma muhtaç olursa asla bakmıyorum diyemem.

sen kaynananla sorunlusun diye iyi olanlara niye laf atıyorsun.unutma senin annende bir kaynana ve hamile olduğuna göre sen de geleceğin kaynana adayısın

hakli olabilirsin ama o kadar tiksiniyorumki yuzunu bile gormek istemiyorum kv nin..ben cevremde hatta hayatimda ilk defa burda kaynanasindan memnun olani gordum duydum cok sasirdim inanasim gelmedi

Derin dondurucu misali,soğukluğuyla içimi ürperten kadın!!!!
zerre kadar sevmiyorum seni..

mutluluğumuzu bozmayın da varın uzak olun,bu benim değil oğlunuzun fikri.......

benım kaynanamla bır sorunum yok
sadece bır cocugumuz olunca (calısıyoruz 2.cocuk olacka) ılkıne annem bakıyor 2. kayannam bızde bakmaya yeltenecek gıbı gelıyor hafta ıcı 85 metre kare evde ben esım ıkı cocugum
kaynanam kp ıkı kaynım
olamaz kayınvalıdecım kalsın derdım

sadece bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…