Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Henüz "aramizdakiler" icin bir ad bile konusmamisken nasil olurda ayrilik konusmasi yapabilirim ki

Aklıma geldiğin uykumu kaçırdığın günler,kendimle kavgalıyım
Kendime bile küstürdün beni hemde buna hiç hakkın yokken...

Sen başka bir bahar ara,
Ben bıraktığın aşk soğuğunda dururum,
Sen başka bir güne uyan,
Ben bıraktığın karanlıklarda kaybolurum,
Sen unutursun ama,
Ben daima adını anar kahrolurum,
Sen başka bir bahar ara,
Ben bıraktığın aşk soğuğunda dururum..

Ama bana bir tek sebep göster!!!
Bana inanmaman için sadece bir tek sebep istiyorum ben!

özge sen tam bi aptalsın
acıyorum sana biliyo musun keşke burayı okusan
senin sevgilinin benim için yaptıklarını görsen
daha düne kadar lütfen pazar gününü benimle geçir diye yalvarışlarını okusan
yediremiyo musun yoksa eski sevgilisinde olmasını aklının..
bu kadar kompleksli olma be yavrum
faceye yazdığın her sözde kavga ettiğinizi anlatıyo
benim bi tek ah çok doğru demem mi sana koydu ?
şimdi de koymasını diliyorum yine ben mutluyum

Keske ne istedigimi kendim bilsemde sanada söyleyebilsem

seni burda görmek ne güzel...
mecburdum düzeltmeye, ne yapabilirim ki...
öyle olmuyordu, ama böyle de olmuyor...
arada gel...

Ohh sana ooohh!
Triplerini geri yediriyorum işte şimdi sana. Gıcık şeey.

Annem,canım bi tanem..iyi ki benim annemsin iyi ki senin evladınım..varlığın için,yanımda olduğun ve her zaman sonsuz sevgini bize verdiğin için elleri öpülesi bir kadınsın..seni çok çok seviyorum...ve biliyorum ki senin gibi bir anneye sahip olduğum için çok şanslıyım...

Duyduklarım doğru mu???? Inanamıyorum...................................................................................

Artık sen diye bişey yok Alışıyorum zorundayım!!

Bugün, hiç tartışmamış gibiydik dimi?
Sorun olmayınca ne güzel oluyoruz, herşey güzel oluyor o zaman.

Çok güvendim galiba…
Çok inandım…
Hep yanımda kalırsın sandım !
Bir gittin…
Boşluğunu doldururken yerine koyduğum her sureti SEN sandım !
Gözlerine baktığımda kayboluşumun nedeni gözlerindir sanma…
Her insan kendini kaybolmuş hisseder boşluğa bakınca !

Hayat_____
Dur bekle beni
Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak !

Aşk______
Her geçen gün öldürme yüreğimi ;
Bi can daha kalmadı verecek !

Mutluluk____
Kaçma benden her defasında
Bu sefer değerini bileceğim senin !

Acı_____
Uzak dur benden
Hiç sevemedim ben seni !

Hüzün______
Esir etme artık beni
Ben zamanıyla çok büyüttüm seni…
Vee…

Sen_______
Daha fazla yorma beni !
Ben fazlasıyla ödedim,
Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini...

Aşk mısın, dert misin, yoksa canına susamak mı benim ki? :103:

biliyorum sende çaresizsin bu durumda ama ben artık dayanamıyorum
bişeyler yap ne olur

keşke bir gün olsada beni anlayabilseydin.. Evet belkide benim için yaptıklarını karşılığını alamadığın için öfkeleniyosun bana.. o yüzden çektiriyosun.. keşke ahh keşke son 1 seneyi silebilsek hayatımızdan ve ben içimdeki nefret ettiğim şu senden nefret etme duygusundan kurtulabilsem.. keşke eskisi gibi yemekler yapsan bana.. en büyük kavgamız soğuk aralık akşamlarında sokağa çıkarken kalın giyinmediğimden olsa.. görüşüceğimiz zamanlar da ben hayvan barınağına gidelim derken sen evde oturmak istesen ve sonra eskisi gibi bana kıyamayıp benim dediğim olsa.. Kıbrısta benimle olduğun 2 ay en çok o zamanları özlüyorum.. hep tartışsak keşke biz tartışmadan duramayız bilirsin ama yine köpeği tuvalete sen çıkart kavgası etsek yada benim yemeğim daha güzel diye inatlaşıp en sonunda dışarda yesek :) Biz yabancıyken sevdik birbirmizi ve şimdi can olmuşken ayrıyız. seninle sokak sokak gezip yardıma muthaç bi hayvan bulmaya çalıştığımız zamanlar hatırladın dimi paşam. Paşam derdim ya hep sana adınla seslendiğimde bişeye mi kızdın derdin :) yok paşam hiçbişeye kızmadım.. şunu bilmeni isterimki ben sana oyun oynamadım ben sadece sevdim sen benim için bi kurtuluş yolu değildin kendini böyle hissettirdiğim için özür dilerim.. artık seni sevmiyorum biliyomusun sadece yanımda olduğun zamanları özlüyorum. gece 3 de benim canım limonlu dondurma istedi diye 1 saat gezdiğin günleri özlüyorum.. peşimi bırakmıycaksın biliyorum beni istediğinide biliyorum ama seni sevmiyorum. son 1 yılı silip benim için herşeyi yapabilen paşamı seviyorum hep aklımda öyle kalman için herşeyi yapıcam ve sana asla geri dönmiycem.. bunları okusaydın ağlardın yada canıma okurdun eminim. KEŞKE EVLENMESEYDİK DE SEN BENİM PAŞAM OLARAK KALSAYDIN.! umarım değişir ve benden daha fazla sevebiliceğin birini bulursun.. yaptıklarına rağmen hakkım helal olsun..

Seni sesini varlığını çok özlüyorum...Karşıma çıkan insanlarda seni aramak çok zoruma gidiyor...Etrafımdaki şeylerin seni hatırlatmasına dayanamıyorum....Ben sensizliği tek başıma kaldıramıyorum...SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…