Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Anladım ki:İnsanlar; Susanı korkak,Görmezden geleni aptal,Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.Oysa ki;biz istediğimiz kadar hayatımızdalar.Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve Sustuğumuz kadar insanlar!"

Şems-i Tebrizi..

Son düzenleme:
beni artık ara nolursun ara yaşananların yalan olmadıgını söyle senin de çok acı çektiğini söyle bensiz asla yapamadıgını yapamacagını söyle herşey yeniden başlasın lütfen lütfen ben çok acı çekiyorum....

Yarın olsa da gitsen ya, seninle aynı şehirde olmak bile bana huzursuzluk veriyor.
Seni de anneni de sevmiyorum.
İkinizin de karakteri çürük.
Allah sizin gibileri benden uzak eylesin.

Daha bu başlangıç.. bekle.. neler yapacağım ben sana..

Çok özledim seni çok..Boncuğun seni çok özledi.Bir kere görseydim yaa bugün seni ne güzel olurdu sana bakmak.Allah'ım bir an önce onun yüzünü göster bana yarabbim.Amin.

artık iyileşşşş
pis virüsler yüzünden 5 gündür görüşemiyoruz :84:

kaç yıl oldu biz görüşmeyeli? bunca yıldan sonra sesini duymak güzelldi

vefalıymışsın,sana güvenmekte haklıymışım

seni seviyorumm

dünya kadınlar gününü bile şimdiden planladığını öğrendim. ama öğrenmemiş gibi yapıyım hadi hadii

hayatımın enn güzel 4 günüydüü
artık tüm ömrümü yanında geçirmek istediğim kişinin sen olduğuna eminim
ve seni herşeyden çok seviyorum sevgilimm
bu arada sensiz ikinci günn

Senin yanındayken kendimi çok iyi, çok mutlu hissediyorum. O gözlerindeki içtenlikle bakıyorsun ya bana, işte o zaman herşeyi, herkesi unutuyorum. Bir sen birde ben oluyoruz o an, geri kalan herşey silinip gidiyor hafızamdan..

Son düzenleme:
Gidiyosun belki 1 yıl belki 4 yıl belki hiç dönmeyeceksin..hayatımdaki en güzel şeysin,en büyük şansımsın.Korktuğum birçok şey var yurt dışı bu dile kolay gönül eğlendirmene tahammül edebilirim de ya aşık olursan?ya seversen birini? nasıl dayanırım bilmiyorum senden vazgeçmek çok zor..Tüm kalbimle seviyorum tüm benliğimle varımla yoğumla yanlışımla doğrumla bütün hücrelerimle seviyorum seni.Beni bırakırsan buna değsin ne yaparsan yap ama mutlu ol ben hissederim mutlu ol...Yollarımız ayrılsa bile gelip beni bul olur mu hayatımın sahibi..Sen benim her şeyimsin bana gönderilen her şeysin..Berkay,hayatımın anlamı..

nasıl ayrılacağız biz
nasıl geçer o aylar
Almanya sevmedim sevmeyeceğim seni

seni bile düşünemeyecek kadar yorgunum biliyor musun.
şu günler nasıl geçer bilmiyorum,geçer elbet...
yalnız bu gece gördüğüm rüya,sana geçen gün söylediklerimle
örtüştü mü nedir? :18: ne görevin biter ne bahar bayramın
gerçi gelsen bile hangi ara yüzünü görcem bilmem
hayırlısıyla geçse şu zaman

kızını sevmenize hayranımmm
acaba öz de olur mu böyle diye düşünüyorum:26:
çok soğuk çocuklara karşı

dün ne güzeldi
sana sarılmak,öpmek..
belime dolaman ellerini..
hiç ayırmaman ellerimden ellerini..
sıkıca kavraman..
yüzümü okşaman..
seni seviyorum demen
ellerimi öpmen..
sevgili! sen nasıl başkasın yaaaaa

Telefon kullanmıcam bir süre dayanabilirsem , sen zaten aramicaksın biliyorum ...

nerden buldun yine senden ümitsiz olduğum anda
o kızdan ayrılman isabet oldu doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…