Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yaptıklarını düşününce senden nefret ediyorum ama o güzel günlerimiz aklıma gelince de seni çok özlüyorum ..

Dualarimi gönderdim göklere.
Rabbim kabul etmeden,o günleri görmeden almasin canimi.

Sen orda rahat rahat uyurken bense burda seni düşünüyorum.
Belkide aklında başka bi kız var. Ama ben senin hayalinle avunuyorum..
Söyle nasıl olacak bu ?
Rahatmısın orda ?
Ya bana yaptıkların ?
Sen belki unutursun ama Allah unutmaz
Elbet senin yanına kar kalmayacak..
Allah'ım senin pişman olupda döneceğin günleri göstermeyi nasip etsin inşaAllah.

hadi değişelim artık...
hani iletişim kuramıyorz diyoruz ya bırak bunu bile diyemeden sevelim birbirimizi

Nolur asma suratını bana nolur...
Gülümsemeni eksik etme üzerimden nolursun...

sana değişmissin dıyorlar hablbukısı sen hep böyledin ama artık kendıne dur durak demeyi bilmiyorsun ,kendıne hakım olmuyorsun aslında olmak istemıyorsun öyle can yakılmaz böyle can yakılır demek isterdim ama ABLAMSIN sonucta.. senin kadar vicdansız ,menfaat duskunu,kıskanc değilim çok sukur... baskalarının mutsuzluguyla mutlu olan insan hiç değilim çok sukur..

çok kırıldım sana...enayiliğime doymayayım.. sana iyilik yapmak isteyende , iyiliğini dusununde kabahat..

okadra hırslısınki bu hırsın içinde gun gectıkce erıyıp bitiyosun farkında olmadan..

neyse kırıcı olmamak adına seninle asla agız dalasına girmeyecegım ama bundan sonra benım için dıskapının tokmagından baska bişey değilsin.. bu hayatta artık yoksun benım için.. Allah senın kocana ve cocuklarına sabır versın.. hoşçakal

Dün gecenin 2'sinde arayıp söylediğin şarkı neydi öyle?
Anladım ki sen herşeysin. Sen benimsin,ben seninim. Seni seviyorum gözbebeğim.
Üzülme,hep yanındayım. Biz herşeyi atlattık,atlatacağız...

Hadi ara da bir yerlere çıkalım. İş yerini ayarlayabilirsen tabii. Ben görüşmek istiyorum da..

yaa o kadar dil döktüm olmadı..
ortaya bişiy attım bu kadar etkiii
valla pessss..pesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…