Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 Mart...
O gece sen ayakta durmak için her zamanki gibi bana yaslanırken fonda ne çalıyordu bilmiyorum ama şu anda yine "Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ?
Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı!" diyor...
Ağlaya ağlaya kararımı verdiğim gece...
Şimdi bakıyorum geriye...
İyi ki evlenmişim!
İyi ki ayrılık kararı almışım!
İyi ki boşanmışım!
İyi ki doğmuşum ben iyi ki!!!

Hava çok güzel ve ben bu sehirde yapayalnizim çok yoruldum... Çok yoruldum cooook yoruldum çok kötüyüm

Seni son gördüğümde son görüşüm olduğunu bilseydim yüzünü yürüyüşünü ezberlerdim..

Mutlu Mutlu Musssmutlu:))canım hayat arkadaşım,yoldaşım,eşim... nazar değmesin evliliğimize,mutluluğumuza bugün neyin yıl dönümüydü ben unuttum ama sen unutmamışsın.teşekkürler canımmmm...

Son düzenleme:
Karakterin otursun, Söz ben ayağa kalkacağim.. !!!!!

Hahahaha İkna olamadım henüz, biraz daha abart ..

Ah pardon biraz daha detay ver....

Nasil bi insansin yaa,senin saygi anlayisin bu mu ? aptal aptal paylasimlari (nefret ettigim,hep aramizi bozan siteden )begenip durma..sasip kaliyorum ya.sanki sevilmedin,sanki gormedin neler cektigimi,seni evladim gibi canimdan bi parca gibi sevdim. olmuyodu,tamam sevmiyodun belki artik ama bari karakterime dilini uzatma,boyle mi icini rahatlatiyosun ya,oldugumdan farkl dusunerek mi unutuyosun,bu mu mutlulugun sebebi? aptalsin ya,gercekten yaptigim sakalari bile nerenle algilamissin :) senin gibi bi insan icin hala icimin yandigina agladigima inanamiyorum. Allah'im o aslaaa'larini yuttursun,sana tukurdugunu yalatsin,bana cektirdiklerini kat be kat cekersin insallah. kapimda agladigin o gunleri gostersin Allahm bana. sana hakkimi helal etmiycem etmiyorum. sen mutlu olma hic bi zaman. benim mutlulugumu her an gor,sen mutsuz ol..

bunaldım, o kadar bunaldım ki anlatamam sana kızmayı da bıraktım, kendime kızıyorum. nasıl yanılmış olabilirim bu kadar anlayamıyorum...
gerçekten hiç tanıyamamışım, ne kadar safmışım...
tek derdim buradan bir an önce kurtulmak....
buradan gideyim sen de rahat et, bende...
gerçi sen zaten rahatsın da neyse...
seni seveceğime taş sevseymişim...
yazıklar olsun bana...
yazıklar olsun yaşadığımız günlere...
keşke seni hiç hayatıma almasaydım...
hayatım şu an bambaşka olurdu...
inşallah çok ileride de olsa anlarsın beni...

Son düzenleme:
Yaptigin hatayi anlamadikca yüzünü dahi görmek istemiyorum

1 hafta kaldııı..:)) Keşke doğum gününe özel bir sürpriz olsa bize ....

bugün tanıştığım bir matematik öğretmeniyle sırf sana çok benziyor diye uzun uzun muhabbet ettim, o da doğulu şiveniz aynı, konusması ses tonu bile sana benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…