Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke aklından geçenleri içinden geçenleri ne hissettiğini bilebilseydim ,belki bu kadar üzmezdim seni belki de üzmezdin beni ,SENİ ÇOK SEVİYORUM ama BİR O KADAR KAYBETMEKTEN KORKUYORUM SENİ ,BENİ ALDATMANDAN KORKUYORUM ,HERŞEYDEN KORKAR OLDUM .Birtek sana güvenirken hayatımda ya sen de birgün yanlış yaparsan ne olacak o zaman bizdeki yol nereye gidiyor ,eğer suçsuz yere günahını alıyorsam nolur Allah'ım dualarımı kabul etsin ve içimdeki kuruntuları yok etsin ,ama eğer senin bana olan duyguların değişiyorsa bir an önce ne olacaksa olsun böyle şüphelerle yaşamaktansa 1gün,1ay,1yıl belki ömür boyu acısına katlanmam daha iyidir UMARIM BİR GÜN ANLARSIN BENİ VE CİDDİYE ALIRSIN BİRİCİK EŞİNİ

Yeterki sen üzülme kendine dert etme
Varsın uzasın yollar sen aşkımdan vaz geçme
Yeterki sen üzülme kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vaz geçme

Gel gel sarışınım gelll
Gel sana aşığım geeeeeeellll

Allah 'a ne kadar şükretsem az biliyorum.Bunun için de sürekli şükrediyorum sarı papatyalarım...Üçünüze de aşığım...

Kalp temiz olunca Allah her duayı kabul ediyor..Allah sizi benden ayırmasın aşklarım..Sizin varlığınız bana mutluluk veriyor..Her isteyene yaşatsın bu duyguları güzel Allah'ım

çooook hoş kadınsın
amaaa yetmezzzz
ben karar verdim
ömür boyuuuuu
O benim!
güle güle şekerimm

Ohaaaaa la ohaaaa!!!
Masamdaki rengarenk lale ve güllerle mi yarışıyorsun 2 tel sümbülünle!
Defol masamın etrafından!
Önce selam verilince cevap vermeyi öğren!!!

Hem senin adın sümbül değil!!!!!!!!!!!

hmmm geçen gün o lafları ettikten sonra
vazgeçerim,aramız bozulur sandın...
tamam süper de değil belki ama kimsenin
kimsenin mutluluğunda gözü olmaması lazım değil mi?
Allah sana da versin,canı gönülden dilerim...ama kafamı bir dah bulandırma

hatır için senin lanet sesini duydum ama nasıl gidecek bu böyle hiç bilmiyorm

Kendi Nefsi icin Her Serefsizligi yapan Kisiye Erkek Deniir :)

Alayinizin Cani Cehenneme

Soludugunuz Nefes Haram size :)

kangren haa? valla cok komik ya cidden en nefret ettigim kelime ve seninle ilgili hatirlayip gulecegim tek sey bu?? Allahim sana oyle bi insan versin ki,her gununde cek. sen sevgiden ne anlarsin asalak!! git batak at,abaza muhabbetler yap. karala bi de.. sen iste bunlarin toplami. Allahim seni aglarken gormeyi nasip etsin ya adi kopek!!!!!!!!

Ağzı bozuk,küfürlü konuşan kadınlara sinir oluyorum..Yani okurken bile rahatsız oluyorum..Hiç yakışmıyor size bu tarz kelimeler....Kadın dediğin zarif,kibar,edepli olmalı...Böyle konuşmak çok basitleştiriyor... Böyle konuşan erkekleri de hiç hazetmiyorum ama kadın ağzından duymak daha kötü ((

Son düzenleyen: Moderatör:
kıskanırım seni ben...
kıskanırım kendımden..
bu nasıl aşk Allah ım öleceğim derdimden.....

Zaman geçmek biliyor işte !
Az kaldı herkese herşeye inat seninleyim senleyim.
2 senemiz var derken kaldı 5 ayımız.
Herşey hazır herşey muhteşem olmalı.
sadece bir gece yaşanıcak bu peri masalı
Sen kahramanım olucaksın bense senin umudun.
Az kaldı herkese herşeye inat yanlız kalsakta birlikte geçicek bu ömür.

seninle konuşmayı, oyun oynamayı, çay içmeyi özledim...
hala aklım almıyor nasıl bu hale geldik...
nasıl bu denli yabancı oldun bana...

kendime not: daha evliliğin ilk aylarındaki yeni evli arkadaşlarının evine bir daha gitme, daha zamanı gelmemiş...

Kardeş diyen dilini eşek arısı soksun. Ben sana aşığım, başka gözle bakamam ki aptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…