Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi alarm almak istiyorum kumandası bende olsun ve istedigim an seni uyandırabiliyimyeter ama !

Yahu iyisin hossunda benim kafa karmakarisik. sana acik acik ben evlenmek istemiorum dedim ama bunu surekli tekrarlaip sadece zaman gecirilcek kiz imaji vermekte istemiyorum. ne bileyim yani takilalim sen benim sevgilim ol, ben sana sadik olayim sen bana sadik ol. arada bir beraber uyuyalim uyanalim ama evlilik sart mi? ben korkuyorummm... hem ayrica senin hakkinda hala soru isaretlerim var. yazin seni hep uzaktan goruyordum ve cok ta hoslaniyordum ama ne bileyim iste.. bi an once gorussek seninle soyle uzun uzun.. annem de istemiyo aslinda. ah ah ne bu bizim halimiz?

Biz seninle olması gerektiği gibi olamadık. Yıllar bizi birleştireceğine ayırdı da ayırdı.
Umarım bir an evvel evlerimizi ayırır ve sadece mecburi durumlarda birbirimizi görürüz.
Senin benim yokluğumu hissedeceğini hiç zannetmiyorum...

ben de o sayfaların açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum:26:
sonra buraya gelmeni istiyorum ve herkese haykırmak istiyorum..
içimden kısık sesle konuşmaktan yoruldum

hayırdır inşallah,hayırdır inşallah....
sabahın bu vakti kalkıp kahvaltı hazırlamanın alameti
ne olsa gerek!

Ooooo başladık pişmanlık turlarına he!!
Daha yakınıma geleceksin,yine ellerime,bacaklarıma,yüzüme yapışacaksın,bekliyorum..

Sabaha kadar senin için uyumadım delimiyim neyim niye dağıldın sen böyle

Şuan 10 karış suratla geziyorsundur işyerinde eminim, canın çalışmak istemiyordur.
Canını sıktığım için üzgün falan değilim, bunu bil.
Sana haksızlık edip bazen fazla geliyorum üstüne bunun farkındayım.
Ama benim istediklerim olacak!
Sende madem vazgeçmiyorsun benden, ya benim dediklerimi yapacaksın ya da benim dediklerimi yapacaksın.

vaayyyyy o ne özgüven oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…