Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahat ol beddua etmem ki sana
demokrası var mı söyle sanki aşkta
hatta belki bir gün teşekkür ederim hayatı öğrettiğin için bana

burda sana sürekli bişiler yazıyorum
ama senin bunlardn haberin yok
nasıl üzüldüm ne kadar çok ağladım bilmiyorsun
sana değil kendime ağladım ben
insanın aynada ağlayan haline acıyıp daha çok ağlaması nasıldır bilir misin sen?
hayır bilemezsin umursamaz insanın tekisin çünkü
ben sana ne yaptım ki?
seni ne kadar masum bi aşkla sevdiğimi biliyordun
bile bile beni bu hale getirdin
birde ciddi bir ilşkm var artık diyorsun
ben neydim allah aşkına ?
gönül eğlencen mi ?
allahından bul dicem ama allaha bile inanmayan bir insan için bu söz bi anlam ifade etmiyor

keşke buraya değilde yüzüne söyleyebilseydim son zamanlarda söylemeyi bile birbirmize çok gördüğümüz iki kelimeyi. seni seviyorum neyaparsam yapim değişmiyor hala seviyorum. bu inat ikimizide öldürücek. asıl sorunda bu galiba seninkinin inattanmı sevgisizliktemi olduğunu bilmediğim için uzak duruyorum hala

Ne güzel bir akşamdı değil mi?
Aslında güzel olan birşey yoktu, basitti. Arabada oturup, el ele tutuşmaktan, sarılmaktan, öpüşmekten başka birşey yapmadık, bir yere gitmedik.
Ama çok güzel şeyler konuştuk, akşamı güzel yapan o konuşmalardı.
Gerçi ben seni erken beklerken senin 9,5'a doğru gelmen biraz kızdırıcıydı.
Geldin ya yine, önemli olan o.
Gelemesende haklıydın, birşey demezdim.
Sonuçta geldin ve gönlümü aldın.

bir gun gucluyum bir gun gucsuzum asagilik herif! en yakin arkadasin bile degmez diyor senin icin:) insallah bir sene daha kalirsin akademik uyarilar birakmaz pesini :) pabucumun muhendisi 5 yili 10 yil da yaparsin sen.. tek destegin bendim iste ben. simdi annenin babanin ettigi laflar canini siktikca seni rahatlatacak bi "SAF ben" yok.ilahi adalet yaa. beni sorumlu tuttugun her sey daha beter olsun demistim dualarimda.kabul oluyor demek ki..Rabbim seni cok seviyorum.

aşk yemeğimizii yanii lahmacuuuuuuuuuuunn yemekkk istiyooorummm kurbiiiiiiiiiiğğğ :))

işte o özlediğim ses
sonunda kavuştum kalp atışlarına
allahım sen ona hayat ver
benimkini al ona ver
yeter ki o yaşasın.

Zavallısın sen ... Nasıl da kusuyorsun içindekileri ama....

Ben kolay kolay yıkılmayacak kadar sağlam duruyorum ayakta... Meğer için için kıskanıyormuşsun beni de haberim yokmuş..Kendine bak sen..En ufak şeyi dikkat çekmek için abartıyorsun da abartıyorsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Var bişey yine sende ama çözemedim.Noluyoruz yine hayırdır ?????

Şu saat oldu,hala sana sinirlenebiliyorum ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…