Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün işini, uzak yoldan gelen akrabanı bırakıp benimle buluştun ya, seni sallayacağıma onları sallarım dedin ya, yaptın yine gönlümü

Al beni sevdam kucakla,
Sar beni başkasına yasakla.
Bir daha gelsem şu Dünya`ya,
Yine seni severdim bu a ş k l a...

Babam,canımın içi...seni o kadar çok seviyorum ki..sen dünyanın en iyi,en sevgi dolu ve en cesur babasısın..sakın bizi bırakıp gitme,daha çok görecek güzel günlerimiz var..

Aylarca süren yanlış bir alarmmış demekki şimdi duyduğumuz.Anladım.

Ne gereği vardı tüm bunlara...Tüm bu olanlara ve tatsızlığa...

Ömrün boyunca yargılamalarınla,onu bunu kırmalarınla ve tersliklerinle herşeyi zorlaştırdın.Hem kendine hem çevrene...

İçime kapanık olmamın bir etkiside sen misin dersin?

Ben derim...Evet,biraz da sensin.

Benden de biraz senden var ama en çok açtığın yaralar var. Bir türlü kapanmayan ve hep kanattığın...

Son düzenleme:
hayatımdaki bütün eksik yanlarımı tamamlayan,mutlulugumla mutlu olan,tek güvendigim,huzurum,yıllardır tutkunu oldugum,beni benden daha iyi tanıyan,umutlarımın kaynagı yaşama sebebimsin...bütün hissettiklerimi biliyosun zaten

Bugün gün boyu yoğun ve de yorgun olmana rağmen maç çıkışı durağa bizi almaya gelen, "Sizin mutluluğunuzu görünce tüm yorgunluğum gidiyor" diyen sevgili... Can'sın

burası soğuk, soğuk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman :97:

Son düzenleme:
sana iki çift lafım var desem yalan söyleyecek çok şeyim var. neden oğlunun mutsuzluğuyla mutlu oluyorsun. sana sorsam mutlu olmamızı istiyorsun güya ama biz tartıştığımızda o bıyık altından gülmelerde nedir yav. benm söyldğim normal olan şeyleri bile yanlış yorumlayıp büyütebilmeyi başarıyosun ya artık ne diyeyim ben sana.ama ben sana rağmen mutlu bi yuvayı sürdürmeyi başarıcam. sen bunu bi savaşa dönüştürdüysen bunun zaferi benim. ayrıca kayınbabacığım sendende bunu hiç beklemezdim. babama gidip, yediğin 1 öğün yemeğe dayanarak, kızın yemek yapmayı bilmiyor demişsin ya baya bi yerlere düştün gözümden. çok olgunsun dye takdir ediyordum ama hayal kırıklığına uğradm. szin bana yaptıklarınızı iyilikle cezalandracağım. siz bilmezseniz mevlaM bilir..

buyuk konustugunu gormeyi cok istiyorum,ruyalar,gercekler,hayaller.. her sey olmussun.iliklerimdesin,bensin

sinirlenmeyeyim diyorum ama yok kardeşim ya yok
insanı deli ediyosunnnnn

sana şu güzelim saçlarını joleyle inek yalamış gibi yapma diyorummmmmm

anlamıyosun fena kızıcam haa

Sen♥♥Görmesende
Ben♥♥Yaşıyorum
Sen♥♥Bilmesende
Ben♥♥Özlüyorum
Sen♥♥Duymasanda
Ben♥♥Söylüyorum
SENİ SEVİYORUM

beni yalnız bırakmandan sıkıııııııııııllllllldıııımmmmmmm, annesini evlendikten sonra düşünen adam ((((((((((14:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…