Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alışmadan yalnızlığa ,affetmeyi öğren vakit varken...Geç kalmadan kaybetmeli ...zaferlere ödül yalnızlıktır yalnızlık...

hayat böyle sanırım...
üzülmek ve mutlu olmak arasında...
inşallah en kısa sürede hayırlı bir iş bulur canım..

öyle karışık bir dönem ki...duygularım da karmakarışık...

Durdu zaman bi şey diyemedim
Gitmek istedin ve gittin
Aynı gökyüzünde,ayrıydı güneşin
Söyle bari,iyi misin

Ne olur gel artık korkuyoruz kötü birşey olmasından ..
Yardım et ALLAH ım yardım et bize onu bütün kötülüklerden koru sana emanet.....

Ben bir hata yaptım...Kimi yerlerde gayet normal kimi yerlerde öldürücü bir hata.Belki bazılarımızın hayatını mahvettım belkı bazılarımızınkını bıraz etkıledım,bilerek yapmadım diye kendımı tesellı edıyorum kendımı ama yıllardır kurtulamıyorum aynı soruları kendıme sormaktan...hanı bana demiştin ya belkı böyle olmasaydı zaman zaman bırbırımızden nefret etmezdık onu duydugum anda gözumden dökülen yaş hiç durmadı,kendı kendıme ne zaman bunu söylesem yıne aktı o yaşlar.Seni sevıyorum sende beni seviyorsun bir kızımız var herşeyımız var bızı mutlu etmeye yetecek herşey var,kendımı yenecegımı kurtulacagımı herşey bıttı çünkü eski gunler geride artık.Hayalini kurdugum o günleri yaşıyorum ben,iyiyim sevgilim daha da iyi olacagım kendim için kızım için...Keşke bunları sanada söylebilsem hiç düşünmeden...

Durdu zaman bi şey diyemedim
Gitmek istedin ve gittin
Aynı gökyüzünde,ayrıydı güneşin
Söyle bari,iyi misin

muhteşem şarkı!
burası soğuk, soğuk odalar.
yoksun neye yarar örtün sen kat kat yorganlar aman.
vurdum dibe kadar. halimden yalnız uyuyanlar anlar.

Yaz gelsin.. Okullar tatil olsun.. Beraber bu şehri alt üst edelim.. Denizlere, pikniklere gidelim

giden uzaklaştıkçaaa kalan kıymetlenecek..

üzülmüyorum yinede kazanan hep benim nasılsa
benden birşeyler götürmedikleri sürece
hayatımda olmaları umrumda değil..

ne kadar yoğunsun yavv...
amma gelen giden varmış,ne çok severlermiş ülkemizi...
belli şaftın kaymıştı dün akşam..

düştüm kalktım defalarca
bu defa elim kolum tutmuyor

Allahım nasıl bı azap nasıl bır dert ya nefesim kesiliyor.
Durdu zaman,durdu dunya benim icin. Ne olur don yemin ederim cok caresizim,yasayamiyorum ben gece gunduz dilimdesin,hava yerine seni cekiyorum icime

Senin bakışlarını yerim lan..
Ölürüm sana o tipine kaşına gözüneee

Dün diyodun ya bana bakarken ne düşünüyosun diye
İşte tamda bunları düşünüyodum
O bal dudaklarına yapaşasım vardı
Gelip yanına yatasım vardı

Ama sana söylemedim o ayrı sıkıyosa oku burayı

Galatasaraylı olduğun halde, dün ben arkadaşlarımla gezerken:) bana, kardeşime ve anneme bilet bulabilmek için, birinden kimlik fotokopisi bulup mecidiyeköyden şirinevlere oradan kadıköy'e, suadiye'ye 7 saat boyunca gezdin ve en sonunda buldun yaa. Sana ben daha ne diyeyim kiii
Bir de gün sonunda yorulduğuna üzüldüğümde "Tebessümün herşeye değer" demen yok mu
Herşeyimsin, herşeyimmm!

En güzel gülüşlerimi sana sakladım, geçmişte yaşadığım acıları anlama diye.
Belli etmiyorum ama üzülüyorum bu durmumuza... sende farkindasin biliyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…