Hem ona gidip geliyorsun hem de arkasından laf edip küçümsüyorsun sürekli...Şikayet ediyorsun....Eeee gidip gelme madem hoşlanmıyorsun karakterinden...Tabi o da ayrı alem...O arkadaşa canım cicim diyor ama arkasından yok o gelmesin,ben onu istemiyorum diyor..Valla nasıl böyle ikiyüzlü olabiliyorsunuz aklım almıyor.....
ne halt isledin acaba ya yine! ne zaman aklin basina gelecek ne zaman?? nefret ediyorum erkeklerin bel alti muhabbetine olan duskunluklerinden. nasil s..fsizsiniz ya!! onun bunun naptigindan sana ne:s ah ahh yaz gelse de bi karsilassak bi yerlerde. icin bi yansa bi acisa..bu bile yeter bana.. insallah bu iliski iyi ki bitmis diyen kisi ben olurum sen hep "keske"lerin adami ol. ipe sapa gelmezsin sen. ama cok ozledim kendimden nefret ediyorum bunu hissettigmde
Bir gün bakacaksın arkaya orda bıraktıklarına,
aklına gelecek eskiler kalbin atacak hıçkırarak
bir gün anlayacaksın,utanacaksın söylediklerine
aklına gelicek eskiler kalbin atıcak oflaya oflaya...
Yuh!
İki mail bi de!
Bakmayı düşünmüyorum hiç şimdilerde.
Sövdün mü bana? Ya da acı çektiğinden filan mı bahsettin yazdıklarında?
Belki de bir şarkı, bir video gönderdin.
Merak ettim. Ama adam gibi konuşsaydın "artık olmaz" dediğimde, bi maili okumak için bu kadar tereddüt etmezdim.
Ne yazdığını, ne gönderdiğini bilmediğim için, dolayısıyla ne hissedeceğimi de kestiremediğim için açmayacağım.
Moralimi bozma ihtimaline karşı yapmayacağım bunu.
Terk eden gerçekten günleri saymıyor ve ardına bakmıyor.
Ben de bakmıyorum, saymıyorum.
İşindeki problemleri de çözeceksin canım, çözeceksin de çözene kadar kendine sıkıntı yapıyorsun işte..
Sen rahat olamayınca bende rahat olamıyorum, sen iyi olamayınca bende iyi olamıyorum.
Bari sen düşünme birimiz iyi olalım diyorsun, düşünmen yeter benim için diyorsun ama mümkün mü?
Yanyanayken iyiyiz ya ikimizde, o zaman sende çok fazla düşünmüyorsun.
İşte sana iyi gelmek hoşuma gidiyor, biraz olsun o zaman rahatlıyorum bende.
Tam iki gecedir rüyamda ayni insani görüyorum ! ama bu insan gerçek hayatimda tanimadigim, bilmedigim biri. Ona ölesiye a$ik oldugumu görüyorum, Iki gündür inanilmaz bir askla uyaniyorum. Kimsin sen? Git rüyalarimdan
zamaninda hakkimi yiyen o adi adamla kadin sonunda hakettigini buldu,ajans da batiyomus. burdan anladim ki icimi yakan insanlar gercekten cekiyor,ahim onlarda kalmadi,sende de kalmayacak eminim. hayatin boyunca pismanligi tasi.
icimde acayip bi gurur var hep olsa keske bu hallerim ya, en cok gururumu gucumu kaybettigime uzuluyorum.
hayalim.. tam da odamızda yalnız kalmışken, dudaklarım dudaklarına yaklaşıyorken, minik bir bedenin kapıdan içeri girip ''korkuyorum sizinle uyuyabilir miyim'' demesi..