Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin yavrummm mu uhh sen beni benden alıyorsun bak demedi deme bana bişeyler olayooooooooo bak çalışamıyorum amaaa
al saana aşkım o zmaan yaaa:76::76:

nasıl olsa çıkıcam diye rahat,umursamaz tavırların artık
tavan yaptı...hiç bir şey umrunda değil..biran önce çık git
artık yaaa...sorumsuzlukların bıktırdı... bir baltaya sap
olamamanın suçu da ailen özellikle de kardeşine yükleme!..
serseri misali takılmanın anlamı yok....

Anladım ki gönül çuvalımda ki kelimeler sana yetmez, Oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde gül dahi bitmez..Ey sevgili, senin aşkıın daim olsun,Benim yaram olsa da fark etmez..!

´.`·.¸.·´♥•.♥.♥•¸.·´¯`
▒♥. ________/)______./¯"""/')
▒♥_¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)***...♥
•.♥..•♥.♥•.♥ ♥•.♥.♥•✫ℒℴνℯ✫♥...

“Öyle çıkarsız, öyle içtendi ki yüreğimin en derinindeki yerin;
Çıkarı yok ! Çıkası yok ! Çıkarasım yok !..”

Masama bıraktığın "ıssız adam" keki ile ne ima ediyorsun sevgilim?

çok yoruldum çok yaa yeter iş üstüne iş geliyorrr ama çok yoruldum zaten uykusuzum
millet boş boş otururken ben ama ya yazmaktan kolum ağrıdı,bakmaktan gözlerim kapanıyor düşüyor böle uyudum uyucam ama uyuyamamkii pofff geceyi beklemeliyim
bana enerji lazım bana AŞK ım lazım ya galibaa bir görsem herşeye yeter yaa ama pazara kadar poff inş. pazar görürüm

özlemek, bu kadar düşünmek..ani bir duygu patlamasının
içinde hissetmek kendini...:26: korkuyorum ben bunlardan..
kırılganlığım,alınganlığım bundan...

uzun zamandir dusunuyorum ve kararliyim. senden ayrilicam. 10 gun sonra falan.. bekliyorum hem dogru zamani, hemde buna kendimi hazir hissetmeyi. seni cok seviyorum lanet olsun ama bizim is, olur is degil...

MESELA diyorum;
Bu gece bir DELİLİK yapsam..!
Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam.!
FONDA bir masa, Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM. Şişenin dibine dibine vursam.!
MESELA diyorum;
Sokaklardan bütün ERKEKLERİ kovsam,
Bu gecelik evlerinde otursalar.
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam.!
Alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.
Kim bilir kaç kere satılmıştır, bu dünyanın ANASI.!
MESELA diyorum; Bu gecede ben dünya alemin BABASINI satsam...

-NESS-

Yanımda kaç kişi olursa olsun,
kalbime dokunan adam yoksa mutsuzum yalnızım..

bi sen suclusun bi ben sucluyum.sana gore tek suc benim gerci ama ben hala kendimi yargilayabiliyorum. kesip atmak mi gerekirdi,sen bensiz yapabilecegine inandin,basardin da ben niye yapamadim.
biktim ayni yollardan gecmekten,keske ayni yerde yasamasaydik,anilarimiz olmasaydi,sen baska sehirdesin,orda benle ilgili bisey yok ama burasi SEN dolu,ne diyeyim ki. istedigim sadece zamana birakmakti,zamanla birakmak degildi.
yasasin ozgurluk he? eyi!

Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Yarın olsun.Hemen olsun

Alahtan tek dileğimdir ki asla beni unutma ve ömür boyunca hani o çok sevdiğin kokum var ya onu özle...
Başkasıyla yuva kursan bile hala aklında ben olayım.Bu dünyadaki imtihanın özlemim olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…