Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zerafetinden Ötürü Tüm Cicekler Sana selam Durur.. Sevdim , sarki sozude olsa , bana yakistirdigin icin.

Son düzenleme:
bebisimiz beni yoruyor sevgilim,ilk zamanlar boyle oluyor demekki, bilgisayara oturunca geciyor bulantilarim anlaa benii kizma

Son düzenleme:
ah nasil eskiyor hersey anne nasil eskiyor , eskilerimide atmaya kiyamiyorum,Seni cok ozluyorum.
ßana yasakladigin ßahceler sanadami uzakti?
Gidemeyisine agladin mi sende?​

Merwosh;canfeza dinliyoruz heralde hea. :)
Bu arada bulantı filan demişken nayır hamiş misin yoksa?

niye böyle soğuksun sevgilim.
tamam dün bana kızdın aramadın ama sesimi özleyen insan arar öküzzzzz öküzzzzzzzzz zor tutuyorum kendini mesaj atmamak içinnn sen atana kadar atmıcam:105:

niye böyle soğuksun sevgilim.
tamam dün bana kızdın aramadın ama sesimi özleyen insan arar öküzzzzz öküzzzzzzzzz zor tutuyorum kendini mesaj atmamak içinnn sen atana kadar atmıcam:105:

Seninle olmayacagini, olamayacagimi basindan beni hissediyordum belkide ondandi tüm hircinliklarim, tüm küskünlüklerim...

Hapşurduğumda; Çok Yaşa, Iyi Yaşa Yerine Benimle Yaşa Deseydi Keşke. Bende; Sende Gör Değilde, Emrin Olur Deseydim Sessizce...

Son düzenleme:
sacma sapan davranmandan bıktımmm

Soğuk herşey soğuk sen yokken...
Buz tutucak yakında kalbim

şaştım kaldım gerçekten

gülsem mi,üzülsem mi bilemedim ki..!

umarım senin için her şey iyi olur..umarımm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…