Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni sevmeseydim , ilkbaharı kodunsa bul gayrı
İstanbul diye bir kent yoktu ki yeryüzünde
Umut diye bir şey yoktu ki , seni sevmeseydim
Hak , hukuk , bereket diye
Eşitlik , kardeşlik , hürriyet diye
Yüreğime sağlık ne iyi ettim..!

Sevemedim ayrılığı gel, alışamadım

Son düzenleme:
Hep seninle olmak istiyorum. Senin yanında huzurluyum, mutluyum. Senden ayrılınca aklım hep sende kalıyor, idare eder durumda oluyorum işte.

Gittin ya hani o günden beri düşünüyorum elimde değil ama o düşüncelerin içine nefret karıştı artık
sen şimdi başka birini sevebiliceksin ha?
dokunabilicek misin başkasına?
öpebilicek misin?
ona da aşkım herşeyimsin diyebilicek misin?
onunla da evlilik hayallerimi kurucaksınız ?
ilk gecenizin,duvağını ilk açıcağın günlerin hayalini kurabilicek misin?
beni unutmaya karar verdiğinde bunları yapabiliceğinide mi düşündün söylesene
peki ya ben!
başkasının olucağım zaman aklımdan senin geçiceğini biliyo musun peki?
belkide biri giricek hayatıma onunla konuşucam göz göze gelicem ama senin gözlerinin hayalini kurucam ömür boyu,seninle konuşuyo gibi hissedicem belkide,kandırıcam hayat boyu karşımdakini!
hiç düşündün mü bunları oturup?
ben düşünüyorum ama her gün her an.
bu gün bir mobilya mağazasına girdik annemle alışveriş için,sonra annem orda ki bir yatak oadasını gösterdi bana,"bak ne güzel değil mi evlenirken böyle alırsın kızım"dedi o an işte o an gözümün önünden her dk her saniye geçti sen,ben ve hayallerimiz,sonra da artık başkasını düşünmem gerektiği geldi o yatak odasını başkasıyla evlenmiş aolsam eğer başkasının olucam diye düşündüm ve o yatakda ve o kadar iğrendim ki düşüncesinden bile senden başkasının olma düşüncesi bile midemi alt üst etti,peki düşüncesi bile bu kadar iğrenç ve dayanılmazsa gerçeği olsa nasıl dayanıcam bilmiyorum napıcam
gün içinde aklıma getirmemeye çalışıyorum seni başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama her şey hatırlatıyo olmuyo, ama senin umrunda bile değil
her duyduğum erkek sesini seninkine benzetiyorum,heyecanlanıyorum,aslında çok alakasız ses tonları ama işte çağrışım yapıyo beynim kalbim herşeyim anlayamıyorum kendimi
kalbime bir yumruk atıp gittin sanki...
ruhum kördüğüm oldu sayende şimdi senin attığın bu her bir düğümü kim çözecek içimden,ilmiklerini attığım milim milim ilerlettiğim aşkı kim çıkarıcak içimden
nasıl sevicem şimdi başkasını,nasıl aşkım dicem bir erkeğe lanet
nasıl derim kalbimde kimse yok diye peki
senelerce geçmicek belkide içimden biliyorum
senelerce hep rüyalarımda senden başkasıyla evlendiğimi görürdüm uyandığımda hıçkırarak ağladığımı biliyorum bu gecelerin sabahında meğer üzülücekmişim
ne bilirdim karşımdakinin adi olup bırakıp yarı yolda gidiceğini
senii beklediğim onca zamana yazık bir gram değeri hakeetmiyormuşsun meğer,kendime sensiz ümitler hayaller kurmalıymışım
seni hayatımın merkezi yapmamalıydım çünkü sen benim sevgimi,verdiğim değeri haketmiyormuşsun,keşke dürüt olmasaydım önüme çıkan fırsatları bi kenara iterek seni beklemem de bir hataymış
ama unutucam seni her gece dua edicem o gücü bulucam elbet mazi olucaksın içimde belki ara da bir hatırlayacağım bir mazi
ha bu arada bittiğini söylemememi istediğin herkese duuyurdum hayatımda olmadığını artık ve bana senden bahsetmemelerini bana seni sormamalarınıda söyledim istediğin gibi ayrıldığımızı o malum kişilere söyledim rahat olabilirsin canım ...
birde ben o kadar şey söyledim burda senin haberin olmıcak bu söylediklerimden ama bir şey var ki derdini kimseye anlatamıyosan ya dağa taşa anlatıcaksın ya da yazıp rahatlıcaksın yani
bende onu yapıyorum...

Son düzenleme:
huzuruum benim nefesim herşeyim sol yanım benim seni çook seviyorum . tontiş yanaklım ayva göbeklim :)benden başkası olasın bundan sonra eğer başkasıyla evlenirsen kısır kal çocuğun olmasın

Hicbir seye mecbur degilim bu unutma.
Bir daha ayni sey olursa, sonuclarina katlanirsin sekerim.

Aklımdan geçen kurguları masaya yatırsam reyting rekorları kıran süper bir dizi çıkar.
Sakin olmalıyım,sakin,sakin,sakin!!!

Düşündürdü yine beni gözlerin
Her bakışın içimde ateş olur...

Beni benden alır senin sözlerin
Biri biter ötekisi dert olur...

Şimdi yaklaşık 1 saat sonra falan görüşecek miyiz biz seninle?
Görüşeceğiz bence, ararsın birazdan.

Senin o kıskançlığını dilim dilim ederim,tabağıma koyarım,çatalıma batırırım,balıma bandırırım, kıtır kıtır yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…