Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün sırf benimle görüşebilmek için ilçeden gelen amcana ve yengene işin olduğunu söyledin, hastanede yatan babanın yanına gitmedin hemde hazır amcan gelmişken arabasıyla..
Sen olmasan bir başkası için kesinlikle yapmazdım böyle birşey dedin.
Aklın hep bendeymiş. Benim ki kimde sanıyorsun?
Dediğin gibi zamanla daha çok bağlanıyoruz birbirimize.

ne kadar uzun zaman oldu sana yazmayalı değil mi?
unuttum mu sandın yoksa?
unutmadım, unutamadım.
belki düzgün, doğru düzgün ayrılmış olsaydık daha çok gelirdin aklıma.
ama ilk sırtımdan bıçaklayanımsın sen benim.
yaşattıklarını, yaşadıklarımı unutamam.
öfkem de ilk günkü gibi değil.
hayatta hiçbir şey o gün yaşandığı gibi kalmıyor.
yaşadım ve öğrendim.
ayrıldık değil mi biz sahi?
sen benden çoktan ayrılmışsın ama ben senden ayrıldım sahi değil mi?
artık niye demiyorum mesela.
baktım ki birşey kazandırmıyor bana niye'ler bıraktım sorgulamayı.
nedeni,niçini,nasılı yoktu benim aldatılmamın, senin aldatmanın.
olması gerekiyormuş oldu yaşadım ve bitti.
ama hala adaletin şaşmayacağını görüyorum ben.
öfkem ne kadar geçerse geçsin ahirette karşıma dikildiğinde hakkımı helal etmeyeceğim sana.
hak almak, ah almak ne demekmiş göreceksin.
her zaman iyileri sevmiyor işte yürek.
Vicdanla birlikte, şeref ararım ben sevdiklerimde. Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim; Zaman gelir, şerefsizleri" de severim..

Uyurken seni izlemek vardı şimdi,
Kokunda sarhoş olmak..
Seni uyandırmak için can atmak,
Ama kıyamadığım için uyandıramamak..

-145-

şu an kollarında, sımsıcak öpücüklerile, mis kokunu içime çekee çeke uyumak
ve sabah gülüşünle uyanmak için neler vermezdim
çok özledimm

ayy
bıktım senin şu beni başkalarıyla gördüğün kabuslarından
rüyalarında beni gör derken başkalarıyla gör anlamını kastetmiyorum
neyse, bu gece ''bizi'' gör diyorum
hadi bakalım tatlı rüyalar

şuan okadar sınırlıyım kı sana
o ağzını burnunu kırasım var!!!!
sonra kendımı frenlıyorum canın acır dıye, kıyamıyorum
salaklık bende aslında dua et uyuyorsun yoksa anandan emdığın sütü burnundan getırmeye razıyım şuan !!
uyuzz sevgılım yarın görürsün sen ıfadenı alıcam !!

hatalar yaptım hemde çok büyük hatalar. aslında affı olmayan kalbe sığmayan hatalar... kıymet bilemedim belkide kıymet bilmem gerektiğini bilemedim... sanırım ben küçücük yüreğime sevmeyi öğretememiştim... bunları yüzüne söylemek isterdim ama bide gülünç düşme korkusu yokmu o işte içimdekileri susturan ... ben sana hatalar yaptım ve sen affettin ... ama affet beni ben senin hatalarını affetmedim...
bunları söylemeyi çok isterdim ...

çok çabaladım çok çabaladın. engüzel yıllarımım seninle geçti hepte öyle kalıcak. senin gözealabildiğini ben göze alamadım belki korktum belkide ben hiç bi zaman senden daha çok sevemedim seninde dediğin gibi.. çok zaman geçti ama sen gittin ya ben hep özledim seni hep özlüyorum git gide büyüyosun bende .. zamanla unuturum dedikçe olmuyo ben senden sonra yaşayamıyorum. bunları seni düşünerek yazmam nekadarda saçma aslında şuanda SEN bi başkasının yanında uyuyoken . ahh bu düşüncee ben senden başkasına aşkım bile diyemiyorken gelecek düşünemiyorken !!!
hep mutlu ol ya ama lütfen benden gitttt bi insan hem sevip hem nefret edip hemde özleyebilirmi ? yaşatma bu duyguları bana .yoruldum...

bi yandan içindeki o küçük çocuk kalsın...
diğer yandan bir tarafın olgunlaşmaya devam etsin hep olur mu?

sevgili öğretmen arkadaşım sonunda konuştuk ve birbirimize karşı olan düşüncelerimizi paylaştık.keşke daha önce yapsaydık bunu,1 yıl beklemeseydik o zaman sana olan sinirim belki daha az olurdu.haa sanal alemde yaptığın o gariplikleride asla unutmayacağım orası ayrı!üstelik sana o kadar kinliydim ki bu topiğe senin için bir sürü şey yazdım, imada bulundum ama sen hiçbirini okuyamadın tabii..buraya yazdığım o sitemkar ve kötü sözlerimin hepsini geri alıyorum..ne demiştik "birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız"...haa ayrıca yine söylüyorum,yaptıklarından utandığını bilmek de ayrıca güzel çünkü utanmak güzeldir öğretmenim!

Şu etradındaki her yaptığını beğenen o... bıktım
Evet sanada dediğim gibi artık bana mesaj atmanı istemiyorum.
Kafayı yicem çünkü dayanamıyorum sensizliğe

Sabah biraz kırıldım sana ..Hatta hafiften ağladım da....Anladın gerçi,pişman da oldun ki geri dönüp açıklamada bulundun..Keşke önce dinleseydin...Sadece bekleyip laboatuvara götürecektim..Ama napayım çok hassas bir insanım ben... Bir süre aramam sanırım seni...Sen arayıncaya dek...

senin için ne hayaller kurduruyor şu yüreğim..
sen bir anlık sanıyorsun bense bir ömür diyorum...

Tek isteğim,
birlikte
evimizin kapısını Besmele ile açacağım bir eş... ♥ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…