Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanginizin dediğine inanayım sayın doktorlarım....:44:

farz ediyorum ki bütün kk üyeleri burayı okuyacak.
yarın ygs var malum. ve de bende ygs sınavına gireceğim. rica etsem benim için dua edip, şans diler misiniz?

Sen yine de bana 'Nasılsın?' diye sorma,
İyiyim desem yalan olur
Kötüyüm desem inancıma dokunur.
En güzeli şükre vurayım dilimi
Belki o zaman kalbim kurtulur.... dogum günün kutlu olsun yanında degilim olamıcamda ama allahımdan istegim bana dogum günümde yaşattıgını allah da sana yaşatsın bana yaptıgın herşeyi çek birbaşkasnda

uğruna beni kaybettiğin şeyler sana hayatın boyunca dertten başka bir şey vermemişken onlar için beni harcaman , sana yaşatılanları hak ettiğinin göstergesidir.
tekrar siyasete dönerken benden izin istemiştin , zıt kutup olduğu halde , aramıza uçurum sokacağını bildiğim halde, mutlu olacaksan tabi ki demiştim ya eklemiştim beni ihmal etme diye etmem söz demiştin. inanmıştım. unutmuşum siyasetin yalan üzerine kurulu olduğunu

Seni çok özlüyorum ama özlemeye bile değmiyorsun kendini başka ellere atarken hiç mi için sızlamadı hiç mi ben aklına gelmedim.Sevdim demek senin için bu kadar basit sözden ibaretken ben tüm kalbimle ruhumla seni sevmiştim.Ama hata yapmışım gerçek aşkla yanlış kişiyi sevmişim

salaksin, zikkim ic diyesim var da neyse.. tovbe tovbe.. yine susuyorum sevgiden

neden hayat böyle?? sseninle en güzel günümüzü geçirmiştik oysa ki, gülümseyrek buluştuk, yemek yedik, bahçelinin eski ve güzel sokaklarında kolkola dolaştık. sanki eski beni bulmuş gibi hissettim, hani olur ya, yaşadığını varlığını hissetmezsin su gibi geçer hayat, öyle işte. başkalrının yanında olduğumda kasılıyorumi vakit geçmez geliyor, kendimi sevdirmek için binbir kılığa giriyor hata yapmamak için delicesine çırpınıyorum. ama senin yanında, senin kolunda, hoş kokunu içime bi yudum huzur gibi çekerken, kendim gibi yanında yürürken, gülümserken, o hayat yükünü kısa bi zaman dilimi de olsa sırtımdan atmışken, o taş gibi içime oturan derdi bi anlığına da olsa içimden atmışken.. ne güzeldi.. seninle bi tabak lokmayı, nhutlu pilavı paylaşırken, pasajda kırmızı işıklar altında daha bi tatlı görünürken sen.. ne güzeldi bugün.. sen alımı öptüğünde içim titredi aylar sonra, sana nasıl sırnaştım benimle ilgilen diye, eğilip de yüzüme baksaydın görürdün gözlerimdeki aşkı, o ferah bakışlarımı görürdün, ama çevreye bakmaktan bakmadın bana farketmedin. gene bişey demedim, seviyorum çünkü ben seni (
ve bu sebepsiz küsüşlerimiz.. bu güzel günümüzü neden mahvettin. tamam sevme beni, ben seni tek tarafı sevmeye razıyım ama beni senden mahrum etme, etme artık yapma yaaa (

kendi kendimize nazar degdiriyoruz sevgilim yapma ben seni seviyorum.. lutfen sansini cok fazla zorlama

Kaç yıl oldu...:26:
Birine sarılmayalı,birinin bana sarılmasına izin vermeyeli...
Saymadım inan ki..
Dün kollarında öyle kalınca hatırladım birine sarılmanın ne kadar sıcak bir duygu olduğunu.
İçimdeki tüm kötü duyguları kenara bıraktıran koca bebeğimsin sen benim...

Doğumgünümde küslük çıkaran,hediyeyi de geçtim bir tek telefonu çok gören,üzerinden 1 ay geçmeden pişmanlar olup peşimde sürünen, dün geçmiş doğumgünü partim için beni Mado'da dondurma yemeye götüren, ancak hediyesini şantiyede konteynırda unutan sevgili seninle başım bayaaa dertte biliyorum!!!!

Son düzenleme:
Bugün öğrendim ki; Galata Kule'sine birlikte çıktığın ilk erkekle evleniyormuşsun.
Beni hemen Galata'ya çıkaaarrr.

ahh yavrum ahh bide beni duysan sana mesaj atamiyorum diyorum mesajlarini silmen lazim

ne hoş bi duygu yanımda mışıl mışıl uyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…