Sensiz geçen günlerime ;
Aylar oldu farkındayım ama farkında değilmiş gibi davranıyorum.Senden uzaklaşmak gibi geldiği her dakika saatim hep normalden geriyi gösteriyor. Benim saatim 9 Ağustos'ta durdu aslında bu benim saatim değil. Sol yanımı hissetmiyorum. Sol yanım yok. Nefes alıyorum, derslerime çalışıyorum, yemek yiyorum su içiyorum. Yaşıyorum yani merak etme. Artık karanlıktan korkmuyorum, artık yeni günün heyecanı sarmıyor içimi. Ya da yeni bir yere gitme telaşım olmuyor hiç. Önceden günler önce hazırlarken bavullarımı şimdi otobuse bir kaç saat kala hazırlıyorum. Sol yanımı seninle gömdüler benim. Artık kalbim çarpmıyor. Hiçbir aşk gözümde değil. Ya da hiçbir sevgi. İnsanların davranışları anlamsız. Güldüren şakalar basit. Artık kolay yaşıyorum. Bir yerlere yetişme telaşı yaşamıyorum mesela ya da önemli buluşmalarım olmuyor.
Saatler ilerliyor, zaman geçiyor. Hepsi bu ötesi yok. Sol yanım yok dedim ya bazen bir ağrı hissediyorum. Derinden gelen bir ağrı. Toprağın ağırlığı çöküyor. Ve her yağmurdan sonra derin soluklar alıyorum.Senin kokunu duymuşcasına içime en derine çekiyorum o kokuyu. O misler gibi kokunu. Geçmişte yaşıyorum ve bazen gelecekte.Geçmişte kalmana rağmen hayallerimde geleceğim de de varsın. Hiçkimse engelleyemiyor bunu. Biliyorum şimdi bunları görüp üzülüyorsun sen benim acı çekmemi istemezdin. Ama inan buna acı çekmiyorum. Sadece seninle mutluyum ben ve sensiz gelen günler senin hayalin olmadan mutlu etmiyor beni.Bari birtek bu kalsın. Kızma bana ben senden öncede severdim yalnızlığımı. Bu yalınlık beni sakinleştirirdi. Şimdide öyle. Çok büyük hayallerim olmamıştır beni. Çocukluğumdan beri herkes doktor olmak isterkenden beri. Ben o zamanlarda da en basiti seçerdim. Onlar doktor mühendis olmak isterlerdi. Ben sadece üniversitede olduğumu hayal ederdim . Bölüm umrumda bile değildi. Onlar arabaları olmasını hayal ederken ben gezmeyi hayal ederdim. Onlar evlenmeyi hayal ederken ben sadece sevilmeyi hayal ederdim. Onlar çok para isterken ben bana yetecek kadar yeter derdim.
Ben hep böyleydim. Şimdi onlar delirircesine yaşamak isterken ben sadece yaşamak istiyorum o kadar. O yüzden bu kadar boşvermişliğim sakın üzülme.Korkmuyorum sol yanım senin yanında sen de korkma. Ve sen sol yanımdasın. Hep yanımdasın. Seninle oturmayı istediğim kır kahvelerini, sana göstermek istediğim yerleri , seninle yürümek istediğim yolları yürürken göremedi demiyorum . Yanımda ve benimle yürüyor diyorum. Göstermek istediğim yerleri şimdi görüyor. Hem ne olmuş yani bedenen yanımda değilsen. İnsanlar kilometrelerce uzaktan sevmiyorlarmı birbirlerini. Ben seni göremediğim halde yanımda olduğunu bildikten sonra neden seni sevmekten vazgeçeyim ki? Dedim ya sol yanım senin yanında. Senin varlığınla. Seni özlemek zor. Ama bitmeyen bir özlem yoktur. Birgün bu özlem de bitecek o güne kadar sana kendimi emanet ediyorum. Ona iyi bak.