Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eferimmm doruu yolaa geldinnn :)))

gece savastık şimdi... kaynanacum buda sana bak yine basaramadın geceki kavgamızın yerınde yeller esiyorr

Nasıl bi insansın sen ya!
İnsan bi arar sınavın nasıl geçti diye düşünüyordum, ama insan olmadığını yeni anladım
Gerçi arasan da söyleyeceklerimi hazırlamıştım ama neysee

bazen beni öyle sinir ediyorsun ki, böyle zamanlarda senden bi cacık olmayacağını düşünüyorum.

sorumsuzluğundan da futbolundan da maçlarından da bıktım artık

sen o okulu seneye bitirme de gör bak neler yapıyorum sana, kapının önüne koymak için gözümü kırparsam ben de hiras değilim :95:

bazen sarılmak istersin
bazen öpmek istersin
bazen ellerini tutmak istersin
bazen gözlerine uzun uzun bakmak istersin
bazen kokusunu içine çekmek istersin
bazen ise sadece sevsin istersin

Birbirimizi bu kadar severken ayrılmak... Delilik... Seni seviyorum diyerek senden uzaklaşmak aptallık... Ama olsun. Hayırlısı böyleymiş. Ben biliyorum eğer Allah bizi birleştirmek isterse ne olursa olsun birleştirir. Şimdi sadece özlemle bekleyelim. "Unutamam asla dedin ya..." Ben de öyle sevgilim. Senden ayrı olsam da unutamam. Ama seninle bu saatten sonra geri de dönemem. Sen de dönemezsin... Şimdi sadece Allah'a dua ediyorum. Allah'ım hakkımda hayırlısı ise o tekrar çıkar karşıma diye... Ya da değil ise ne olur çıkar kalbimden diye...Bekliyorum. Özlemle...

akşama doğum günü partisi var arkadaşın onun hazırlığını yaparken tv izleyip çekirdek çitliyorum. Sende filmlerini koy izle sıkılmaz o güzel canın

Istanbul yalani neydi oyle yaa. bana arkadasini syle sana kim oldugnu soyleyeyeim demisler,hakikaten o se...szin kopyasi bi insanmissin ya. Allahim kimseye guvenemiyorum yaa. bu dogum gunu olayinda da anlayamadgm cok sacma seyler var.
Allahindan bul. ve bil ki senle bi daha telefondan ileri gitmeyecek munasebetim !!! umrunda olur yada olmaz, heh.!!!!!

yalanlar ustune kazinmis bir askmis seninkisi,
nasil bir baskasi olur, ne vermedim ne yetmedi??
inkar etme ne olur..
yalan miydi soyle hadi
o tozlu yollardan nasil gecer cok seven biri...

nasil aldanmisim,bilirim ki kimse unutulmaz degildr,unutucam seni her seye ragmen.. seni unutmaktan ziyade unutulmak koyuyo bana

‎"Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni:
Önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak..."

Bu romantik cümleden sonra şunu da eklemeden geçemeyeceğim; başkasına bakarsan gözlerini oyarım.

Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın,
Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı;
Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın

oluyorum ya yemın ederım aklım fıkrım her seyım olmusken terkettın benı ya
ne olur ASK bul getir onu bana geri,ayirma bizi.ozledim ben onu,cok ozledim ne olur unutmasin beni((

Cevapsız aramalı
Ayrılıktan yaralı bi duygu bu
Kesik kesik gidip gelen...

Ne yapsam yaramadı
Hiç gücüm kalmadı
Ki sonbahar esip esip de gürleyen...

Boşa koydum olmadı
Dolu zaten olmadı...
Çilem ne zaman bitecek
Bilemem henüz dolmadı..

Buralardan kaçmalı
Ya da git gide yanmalı
Duaların da bi faydası olmadı ama olmalı!...

Allah’ım güç ver!
Bu rüyadan uyanmaya..
Bunca acıya dayanmaya..
Yeniden aşka inanmaya!

Allah’ım güç ver
Bu rüyadan uyanmaya..
Bunca acıya dayanmaya
Yeniden aşka inanmaya..

uzun zamandır bu kadar güzel bir şarkı dinlememiştim. yarım kalmış veya hiç başlamamış, eksik kalan aşklara gelsin benden.

Son düzenleme:
Sensiz geçen günlerime ;
Aylar oldu farkındayım ama farkında değilmiş gibi davranıyorum.Senden uzaklaşmak gibi geldiği her dakika saatim hep normalden geriyi gösteriyor. Benim saatim 9 Ağustos'ta durdu aslında bu benim saatim değil. Sol yanımı hissetmiyorum. Sol yanım yok. Nefes alıyorum, derslerime çalışıyorum, yemek yiyorum su içiyorum. Yaşıyorum yani merak etme. Artık karanlıktan korkmuyorum, artık yeni günün heyecanı sarmıyor içimi. Ya da yeni bir yere gitme telaşım olmuyor hiç. Önceden günler önce hazırlarken bavullarımı şimdi otobuse bir kaç saat kala hazırlıyorum. Sol yanımı seninle gömdüler benim. Artık kalbim çarpmıyor. Hiçbir aşk gözümde değil. Ya da hiçbir sevgi. İnsanların davranışları anlamsız. Güldüren şakalar basit. Artık kolay yaşıyorum. Bir yerlere yetişme telaşı yaşamıyorum mesela ya da önemli buluşmalarım olmuyor.
Saatler ilerliyor, zaman geçiyor. Hepsi bu ötesi yok. Sol yanım yok dedim ya bazen bir ağrı hissediyorum. Derinden gelen bir ağrı. Toprağın ağırlığı çöküyor. Ve her yağmurdan sonra derin soluklar alıyorum.Senin kokunu duymuşcasına içime en derine çekiyorum o kokuyu. O misler gibi kokunu. Geçmişte yaşıyorum ve bazen gelecekte.Geçmişte kalmana rağmen hayallerimde geleceğim de de varsın. Hiçkimse engelleyemiyor bunu. Biliyorum şimdi bunları görüp üzülüyorsun sen benim acı çekmemi istemezdin. Ama inan buna acı çekmiyorum. Sadece seninle mutluyum ben ve sensiz gelen günler senin hayalin olmadan mutlu etmiyor beni.Bari birtek bu kalsın. Kızma bana ben senden öncede severdim yalnızlığımı. Bu yalınlık beni sakinleştirirdi. Şimdide öyle. Çok büyük hayallerim olmamıştır beni. Çocukluğumdan beri herkes doktor olmak isterkenden beri. Ben o zamanlarda da en basiti seçerdim. Onlar doktor mühendis olmak isterlerdi. Ben sadece üniversitede olduğumu hayal ederdim . Bölüm umrumda bile değildi. Onlar arabaları olmasını hayal ederken ben gezmeyi hayal ederdim. Onlar evlenmeyi hayal ederken ben sadece sevilmeyi hayal ederdim. Onlar çok para isterken ben bana yetecek kadar yeter derdim.
Ben hep böyleydim. Şimdi onlar delirircesine yaşamak isterken ben sadece yaşamak istiyorum o kadar. O yüzden bu kadar boşvermişliğim sakın üzülme.Korkmuyorum sol yanım senin yanında sen de korkma. Ve sen sol yanımdasın. Hep yanımdasın. Seninle oturmayı istediğim kır kahvelerini, sana göstermek istediğim yerleri , seninle yürümek istediğim yolları yürürken göremedi demiyorum . Yanımda ve benimle yürüyor diyorum. Göstermek istediğim yerleri şimdi görüyor. Hem ne olmuş yani bedenen yanımda değilsen. İnsanlar kilometrelerce uzaktan sevmiyorlarmı birbirlerini. Ben seni göremediğim halde yanımda olduğunu bildikten sonra neden seni sevmekten vazgeçeyim ki? Dedim ya sol yanım senin yanında. Senin varlığınla. Seni özlemek zor. Ama bitmeyen bir özlem yoktur. Birgün bu özlem de bitecek o güne kadar sana kendimi emanet ediyorum. Ona iyi bak.

3 saat mi dayanabildin sesimi duymamaya?
O 3 saati de nasıl geçerdin allah bilir.
Anlayacağız şimdi bakalım..

Meğer herşeyin yalanmiş ben unutamıyorum sen nasıl unuttun derken ben çoktan unuttum demem ağır geldiği için nasıl unuttun demiştin değil mi?
Ama asıl unutan sensin asıl vefasız sensin asıl ihanet eden sensin...
Koskoca 2 yılı 2günlük tanıdığın kızla unutabildinya nasıl becerdin keşke banada nasıl başardığını soyleseydinde bende unutsaydim seni...
Benim seni sevdiğimi bile bile gittin başka ellere..
Arkada kırık dökük kaldım.
koyamıyorum kimseleri yerine koyamıyorum.
hayal bile edemiyorum.
Sana hep Hayal'im derdim ya şimdi gerçekten hayal oldun...

a dostlar cok mutluyum cokkkkkk yanı oyle kı aşırı mutluyum inanılmaz bi şey nası anlatsam yanı oyle kı ıcım ıcıme sığmıyo Allah'ım bozmasın cok mutluyum yaaa resmen cok mutluyum yaniiii 16::131::129::118::118:

Anladım...
Ömrümün kalanında sana hiç yer yok...
Geç kalsan önceden hastalık mı, kaza mı diye düşünürdüm...
Şimdi her zamanki vurdumduymazlığı, bencilliği diyorum...
Ama suçlama beni...
Beni bu hale getiren sensin...
Gurur duy kendinle, artık merak etmiyorum seni......

kabuğuma cekiliyorum.
kavga etmemden sıkılmıştın ya ;
artık susuyorum.
gülüşlerimi bıraktım avuçlarına, gözyaşlarım kolye olsun boynuna
ben yokum artık sevgili
bayramın olsun ..
hiç vazgecmeyecek kadar sevdim , hiç sevmemiş gibi gidiyorum

Bir tek içten gülüş, bir tatlı söz, bir öpüş, sevdalı bir tek bakış yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…