Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha o gün anlamalıydım bu ilişkinin yazgısını
Takvim tutmazlığını
Aramızda bir düşman gibi duran zamanı
Daha o gün anlamalıydım
Benim sana erken
Senin bana geç kaldığını.

Son düzenleme:
Ailenle görüsmek istemiyorum, sakin benden onlarla samimiyet kurmami isteme, simdiden söyleyeyim ben oynayamam onlari sevmedigimi belli ederim

Sana çooooookk sinrliyim önce beni sinirden delirtip sonra bi anda gönlümü alıverdiin içiiiinnn (bde seni çok sevyorum yaaww :)))

Sana çooooookk sinrliyim önce beni sinirden delirtip sonra bi anda gönlümü alıverdiin içiiiinnn (bide seni çok sevyorum yaaww :)))

defalarca ayrilsamda senden yine sana dönüslerimin nedeni senin vazgecilmez olman degil hayatim, bendeki ask.. degerimi anladigin bu zamanimizda herseyin ayni kalmasi icin cabalarini birakma hic...

aşk bu.. üzülücez de, sevinicez de.. sinir de olucaz, ama her defasında iyi ki SEN varsın, dicez... bunu bilerek yaşamak çok güzel..

yavru kusummmmmmmmm benim sabrimi cok fazla zorluyorsun ama artik sonuna ulastin tebrik ederim
guzel sozlerr, ozledim, canim cicim, seni cok seviyorumlar falan mazimizde kaldi artik bebegim bundan sonra ne ektiysen onu biciyorsun yuz verdik astarini istedin. duygularimin bkunu cikarma lutfen. hadi bakalim gazamiz mubarek olsun

Insanoglu, kendi kararligiyla ve yaraticisinin da yardimiyla, hayallerini kurdugu herseyi basaracak yetenektedir. Conrad hilton

bize inan askimm, güven bize.. Lütfen kimsenin gücü yetmesin bizi ayirmaya, kimseler kiyamasin bize .. ben seninleyim sende benimle ol Kara gözlümmm:**

Ailesinden yeterli terbiyeyi almış biri kendisinden 15 yaş büyüğüne böyle edepsizce konuşmaz zaten...Yazık,bir kez daha acıdım sana...

Bu arada kocanın boyu senin beline mi geliyor,diz kapağına mı ???

mikemmmellsin sen mikemmmeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Terbiyeden yoksun yetişmişlerin yanında mükemmelim evet..

Çok dokundu galiba...

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

af dilemekle olmuyor bu işler.... önce kendini kanıtlayacaksın.. bundan sonraki benimle olan hayatın bir mülakattan ibaret olacak..
bu son şansını iyi değerlendirmezsen beni kaybedeceksn.. yeniden ''herşeyim''olabılcekmısın bakalım..

bize ne oldu boyleee ?? herkesın gıptayla baktıgı aşkımıza evliliğimize ne oldu??

3yıllık evliliğmizde (toplamda 6yıldan berı tanıyoruz bırbırmızı) ve sen son 4aydan berı bana şiddet uygulamanın nedeni nedir?? annenın bu kadının hakkında ''dayak gelir''demesimi... ablanın bu kadını sen çok ''şımartmıssın , kendini savunmakta ne demek bizim ailede gorulmus sey değil bidaha yaparsa vur agzına vur tokatı yuzune dediği içinmi?? tek sucum gelin olmak mı.... tek sucum seni çok sevmekmi??? ben senın için sustum asagılandım tartaklandım ailen tarafından..ama yine senın için sustum ben.. ben sizi bosatmasını bilirim dediği ablan muradına erecek en sonunda... ve inan ben bu lafına artık ne sınırlenıyorum nede uzuluyorum..

ben senın için ailemi ezip gectım beee... babamı hiçe saydım...

anneni evimizden gondermekle bu evliliği kurtardın mı sandın?? sen ne zaman evden gonderecekdın bılıyomusun,annenın sana ''döv oğlum döv ben elini kolunu tutarım senın için dediğinde göndercektın anneni evimizdennn... ogun evi terkettim ben farkettin mi bilmem

şuan senın yuzunden ben derslarıme adapte olamıyorum ders çalısamıyorum...senın yuzunden moral diye bişey kalmadı bende!!!

bu nedir simdi yaa..nedir bu..?? ben bize inanmistim!!

nasil dersin bana defol hayatimdan diye.. 2 denyonun lafina bakarak nasil vazgecersin bizden?? inanmiyorumm yaa inanmiyorumm.....

mahfettin beni..!! mahvettin.. resmen kalbimi acittin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…