Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben senin için pis bir ciğer olduğumun farkındayım..

Ben senin için pis bir ciğer olduğumun farkındayım..

şişttt kocacım................... lütfen bugün o kafandaki herşeyi dışarda bırakıp gel vala ben keçilerime yer bulamıyorum otlatcak artık beni sinir etme etme yaaa

bak şimdi masum bi çocuk gbyim

beni cadı yapma

seviyorum len seni seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi çık karşıma
tam hayattan vazgeçerken beni aşka inandırr

bocegimmm egolarim tavan yapmis durumda. elimi sallasam ellisi diye dusunurken ben sadece seni seviyorum bebegim benim

eski sevgilim olacak bt aptal misin? aylar sonra beni ozledigini hatirlamismis. banane ulen? istedigin kadar ozle cok ta fifi. o koprunun altindan coooooooooooook sular akti yavrum hadi bakalim sen yoluna ben yoluma. sana hayatinda basari ve mutluluk diliyorum, becerebilirsen tabi

ve yine eski sevgilim olan 2011 aski, hayirdir? niye hortladin yine? yahu nedir sizden cektigim unutun len beni. biraktimsa bitirdimse bitmistir. zorlamayin beni hasta etmeyin.

sevgilimmmm, seni seviorm

Nerdeyse 40 larına merdiven dayamış olup 20 lerinde göstermek çok gurur verici biliyormusun

20 lerinde olup ta 40 larında göstermek nasıl bir duygu ?? Sen çok iyi bilirsin...Ne kadar uğraşsan,ne kadar makyaj yapsan da değiştiremezsin kendini....Malum tek çocuk bile seni çok yıprattı şimdiden ...

Sana teyze diyebilirmiyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm

İyileş en kısa zamanda lütfen,seni çok seviyoruz...Elimizin ,kolumuzun bağlı olması kahreden bizi.

hayatımın en büyük pişmanlığısın... yıllarımı çalan yanlışımsın. sevmenin anlamını bilmeyen sadece dilde seviyorum diyen kalpten sevmenin anlamını bilmeyen koca bir aptalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…