Sabah sabah beni mi göresin geldi bebeğim?
Hadi sen şantiyeye git ben de az çalışayım,öğlen sensiz nasıl boğazımdan geçicek lokmalar bilmiyorum.
Sakinim merak etme!
Bırakma beni..
Bırakma beni eller kötü,çok kötü!!!!
bana güvenmiyosun. bu basıma gelebilecek en felaket durum.. sen benim canımı verebilecegim kişiyken sen bana guvenmiyosun. bu nasıl canımı acıtıyor bi bilsen.. acıkcası sana yuzumu gostermemeyi sana ceza olarak uygulamak istiyorum ama bu senn için bi ceza olarak mı kalıcak emin deilim.. umursamıyosun beni.. lafını soleyip geri cekilebiliyosun. ama bilmiyosun ki bole yaparak beni kendinden sogutuyosun.. hep bana diosun haddini asıosun die bilmiosun ki sen haddini asalı cok oldu...
umuraım yaptıgın hataların farkna varırsın ve artık biz için bişeyler yapmaya calısırsın.. yoksa bizim sonumuz hc iyi bitmiycek haberin olsun..
aglaya aglaya geldim eve duy ey sevdigim olur mu duy.. o kadar caresizim ki, o kadar ozledim ki, beni mutlu etmeni,seninle gulmeyi seni guldurmeyi sonra kocaman kocaman seni opmeyi,gulusunu,dokunusunu,bakislarini,sesini....
her seyini ozledim yemin ederim.. ne kadar aci unutulmak,hic olmamis gibi sayilmak.bunlar benim aklima geliyo agliyorum uzuluyorum aciyorum kendime. senin aklina gelmiyo mu? gelince nasil rahatlatiyosun kendini. BITTI,OLMAZ artik mi diyosun(
kalbim kan aglar aglar durur,senin bende kalan gunahin var,sozlerin var, unutun gittigin....
"Bilemezsin
Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı.
Hiçbir şey içime sinmedi....
Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var.
Ya da okyanusa su.
Düşündüğüm her şey
Doğu’ya baharat götürmek gibiydi.
Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok,
Çünkü Sen zaten bunlara sahipsin.
O yüzden Sana bir ayna getirdim.
Kendine bak ve beni hatırla!…"
Bana tapan,mutlu etmek için uğraşan bir koca ve her açıdan sağlıklı çocuklar...İnsan daha ne ister bu hayatta...
Sen bir çocuğa tek başına bakabil de sonra benim anneliğime dil uzat...Bırak işe gitme çocuğuna bak o zaman..Aaaa ne ayıp,insan hiç çocuğunu bakıcıya ona buna bırakır mı ?? Anne olan oturur evinde çocuğuna bakar değil mi ??? Anneanneye ,kayınvalideye ,bakıcıya bırakmakla anne olunur mu desem nasıl hissederdin ???