Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"bana giden butun yollar kapali"ymis oyle mi? ulan sen simdi benim bitirdigimi falan dunusup mutlu oluyosundur ya. ben de diyorum acaba nasil bu kadar kolay vazgecti diye?
cidden aptalsin. bana giden yollari kim kapatti ben mi? istesen kabul edecegimi biliyodun,simdi ne bu hareketler.
gercekten aptalsin ya,git onun bunun pesinde kos,sen kendini degerli hissetmedikce mutlusun zaten. yazik ki bana kiramadim seni,kalbini paramparca edip de ayrilsaydik keske. boylece yaptiklarini,
dediklerini haketmis olurdum. Lanet olmasin senin gibi insana ya. kac tabi kos sen!!

ne yoğun ne yorucu bir gündür bugün..
kavuşmak da zor..:26: biliyorum çok yoruldun ama az kaldı.

Biri saksımızı çiğneyip gitti
Biri duvarları yıktı, camları kırdı
Fırtına gelip aramıza serildi..
Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri
Her şeyi kötüledi, bizi yaraladı..
Biri şarabımızı döktü, soğanımızı çaldı,
Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu!
Dedim ya, ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle

.....

Şu an sınav çalışmak yerine birlikte marketten evimiz için alışveriş yapıyor olmak isterdim. Bir sürü abur cubur almak
Sonra o abur cuburlar film izlerken yemek...

senı çok sewıyorum
sevgılım bıtanem ya ıçıme sıgmıo sewgın bak 1 yıl olaak neredeyse ewlenelı
hanı ewlılık askı bıtırrdı
artıyor gittıkçe
çok sewıyorum çooook

Aslında istedigim birsey var. Söylemek istedigim.
Sabır...

hayatım bak gördünmü boşuna stres yaptın davetiye işinide hallettik biraz geç oldu ama olsun zaten şurada kalmış 22 günümüz biraz daha sabır

"sen, uzattığın eli tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?" demiş Mevlana... galiba ben hem dargın, hem kızgınım...

İcimde büyük bir yangın var.
Ayrılalım dedim kendini öldür değil!
Ama sen "bizi ancak ölüm ayırır,madem öyle ölürüm" dedin.
Bunu asla istemiyorum!!!

küsüm işteee küss ' hayata' ' sana ' herşeyee. bunun içinmi sevdin beni bunun içinmi kalbimi doldurdun. eskiye dönemem artıkkkk dönemem

beni bugüne kadar ağlatan üzen bütün 'o'nlardan deli gibi nefret ediyorum.erkek uğruna beni kazıklayan kız dostlarımdan,sevgili sıfatıyla yanımda taşıdığım ama tırnağımı hak etmediğini gördüğüm erkek müsveddelerinden,işyerimde gözünü hırs bürümüş etik değerleri çiğneyen iş arkadaşlarımdan... bunu okumalarını isterdim !

Elini uzatarak gökteki yıldızları tutsan ve başın göğe değse bile, sonunda sen yine yerdesin.

İstediğim şeyi kesin yapacağını anladım artık sevgilim.
Yarın diyorsun da, yarın belki benim için müsait olmayabilir ama bakarız bakalım. :44:
Sen yapacaksın ya, yarın öbür gün farketmez.
Yapana kadar görüşmeyelim dedim de, nasıl da paçaların tutuştu, yarın görürsün o zaman dedin.
Sırf bu hallerine bile aşığım senin
Beni kaybetmemek için herşeyi göze alıyorsun ya, istediklerimi yapıyorsun ya bitanesin, cansın.

'İmkansız,'' dedi gurur. ''Riskli,'' dedi tecrübe.
''Manasız,'' dedi mantık. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…