Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun tam 11 ay oldu bız yuzuklerımızı takalı
canım kocam benm
senı ölene kadar sewıcem

Uzun süredir ilk defa kendimi böylesine mutlu görüyorum ve bunun tek sebebi sensin sevgilim

hani bir şeyler yazarsın onun için. sonra göndermekten vazgeçip, silersin,silersin,silersin... o hiçbirini okumamış olur, ama sen hepsini söylemiş olursun....

Bir eşi olmalı insanın...
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,Yağmur O'nun sesini. .
Akşam onu görecek diye pırpır etmeli yüreği.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan,
Eve dönerken, cennetten köşe almışçasına.
...Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın !

Beni sevmekten neden vazgeçtin.. Neden bıraktın beni. Düğüne bir ay kalmışken neden bu kadar kötü bu kadar aşağılayıcı davranıyorsun bana. Allah'tan tek dileğim beni yanına alsın da sende rahat et. Kusura bakma intihar edecek kadar cesaretim yok. Günahlarım yüzünden çok acı çekeceğimi bilsem de senin yüzünden hergün ölmek için dua ediyorum. Ben öleyim de sen de mutlu ol. Ailen de mutlu olsun...

...... Geminin tek kaptanı olur gerisi mürettabattır ...yüreğininde tek sahibi olur gerisi teferruatdır.....

sadece bakışiabilmek yapabildiğimiz konuşmayı bile beceremiyoruz ama o bakışlar çok şey anlatıyor sevgilim ben anlıyorum seni..

ne zaman bitecek bu acı...
senin formulün ne?
sen nasıl bu kadar kolay vazgeçtin...
yeter artık katlanarak büyüyor sanki...
dayanamıyorum...
nasıl bu kadar sen dolmuşum...
nasıl anlayamamışım sendeki sevgisizliği...
yeni hayat filan istemiyorum...
güçlü olmaktan bıktım....

engelini kaldırdım facebookta ne kadar salağım....
niye merak ediyorum ki seni.....
neden?

Son düzenleme:
hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni niye bilmiyorum ama ben sadce senle mutluyumm =))

ben senden daha miniğim, saklambaç oynarken kolaylık oluyo diye düşünüyodum ya
senin ''ben seni kokundan bulurum'' demen hayallerimi suya düşürdü yani

"mutlu olmak ıcın kımseye ıhtıyacım yok ben bana yeterım " derler yaa ;
ama benım mutlulugumun sebebı sensın .
sakın yanımdan ayrılma tamam mı ?
ayrılırsan eger ayrılırsan eger ayrılırsa..
senın kafanı koparırım essek

Son düzenleme:
adam akilli trip bile atamiyorum sana. nasil sevebildim seni boyle? bakma resti ceker gibi konusmama, tek bir sozunle seninim. meger ben ne romantikmisim... seninle yasamak istiyorum herseyi. nefesini yuzumde, tenini tenimde istiyorum... benim kahramanim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…