Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz en güzelini yaşamaya layıktık seninle. seni sevdiğimi son kez söylemek istedim. sen gel tamam mı ben seni hep beklerim.. yeterki gel. bunca yıl boşa gitmeden yarın olmadan gel....

ayla bu hareketlerinden gercekten nefret ediyorum ya:s kirk kere soyledm ama anlayissizsin. butun planlari hep son anda bozuyosun ve bunu cok gec saatlerde haber veriyosun. gercekten yapma soyle!!!

Merak etsem de bakmıyorum.
Benim şu mesajlara , maillere bakmama huyum nolacak böyle.
Mesaj olsa dayanamazdım. Mail destansı diye bakmıyorum.
İçim acıyabilir diye korkuyorum.
Umarım mutlu olursun ve çok üzülmezsin.
Umarım çabuk atlatırsın bu dönemi.

Hergün sevdim seni, hergün heran durmaksızın.. Kalp atışım gibi, nefes alışım gibi, ben gibi, muhtaç gibi sevdim.. Bir insannın herşeyi olabilmek çok zordur sen benim herşeyimsin.. Güne başladığım güneşim, sevincimdeki gülüşüm, hüznüm.. Hep benimle kal sevgilim ,benimle yaşlan olur mu? Sensiz yarım kalmam ben, hiç olurum :127:

Son düzenleme:
Seninle de arkadaş kalınmıyor ki.
Buluşursak daha iyi olacak sanırım.
Beni unut diye, artık hissettiklerin azalsın diye buluşuyorum seninle ama yanlış yöntem bu senin için.
Ama bak bu kez doğru olacak. Çünkü istediklerinin pek çoğuna sen de, ben de ulaşmış olacağız.
Umarım haftaya orada olursun.

Hiç kimse yok yanımda..
Kanadı kırık yaralı bırakıp gittin beni..
Oysa ben seni o kadar çok sevdim ki..
Kendimden bile çok sevdim.
Sen bunu hiç göremedin..
Yada gördünde sevgimi kullandin..
Mutlusun şimdi o kızla hemde çok..
Mutlusun çünkü senin için hiç değerim yokmuş 2 yıl..
sadece gönül eğlencenmişim..
Hani o son konuşma vardıya
ondan sonra lanet telefona o kadar çok baktım ki..
belki pişman olur dönüp ararsin diye..
Ama aylar oldu yoksun..
Ve artık asla olmayacaksin da.
En çok üzende ne biliyomusun?
beni birazcik sevdiğini bilseydim bu kadar acıtmazdı başka ellerde mutlu olman...

Cay bardağında
bırakılan dudak payı
kadar bile
uzak kalamam
gözlerine

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yerimden kalkip da size gelmeyi istemiyom kuzen ya anla bunu.sinavim var be.

Son düzenleme:
yalancısın yalancı kaç kızın ahını aldın bilmiyorum ama gördügüm kadarıyla çok kötü çekeçeksin bunları

uyuzzzzzzzzzzz milletle laf gonderecegine iki satir kendin yazsana bana biseyler. "mulayim seni dusunuyormus kezban" bunu elin adami bana soylese ne anladim ben bundan amannnnnnnnnnn. neyse cek git bebegim uzaklara cek giittttttttttttt. iyi yolculuklar. ay lev ye

artık hayatımda sana yer yok eski arkadaşım...

saz arkadaşlarına ve içindeki şeytana ilet bunu. kınalarınızı yakabilirsiniz !!

aşkım, iyi misin sen. insan "sabah mahmurluğuyla çok tatlı oluyorsun" diyerek sabahın köründe sevgilisini kaldırır mı? :93:

sonucu kilici kusananindan belli olan bu savasin ne kazananayim ne de kaybedeni. sorun degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…