Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babacım;

annemden 1 gün bile ayrıldığında elin ayağın kırılıyor bu çocukluğumdan beri değişmedi. o senin ayağın, elin kolun oldu baba. çocukken bizi memlekete uğurlarken otobüs iyice hızlanana kadar otobüsün arkasından koşup el salladığını hiç unutamıyorum sonra gözyaşlarını tutamamanı. tabi bizimde seni bıraktığımızda. döndüğümüzde zayıfladığını görmek, doğru dürüst yemek yemediğini söylemen ne kadar çok üzerdi beni baba.

kaç yaşına geldin kocaman kız oldum ben hala annemin gözünün içine bakıyorsun. evden birkaç saat ayrılsa bile yüzün düşüyor. o gelince yüzünde güller açıyor. babacım bu hayırsız kızını niye böyle adi insanlar buluyor hep? hani kızlar babalarına benzer erkeklere aşık olurdu baba? ben niye en adi insanları buluyor babacım? söylesene baba var mı senin gibi biri bu dünyada? sadık sevdiğine değer veren, hep yanında olan biri? nerde baba? babacım evlenmeyi düşünmüyordum ama ya siz de olmazsanız siz de giderseniz ne yaparım yapayalnız ben bu dünyada. varlığınız yetiyor hayata tutunmak için. sizi üzmemek için elimden geleni yapıyorum. pek başarılı olamadım babacım. affet beni. kızın çok hatalar yaptı yapıyor. hep dediğiniz gibi hayırlı bir yere gidelim de gözünüz arkada kalmasın. kızınızın da gönlü rahat etsin artık. üç günlük dünyada değmeyecek insanlar yüzünden hayatını mahfetmesin. allaha dua ediyorum. kabul olsun babacım. beni çok mutlu görün artık. üzülmeyin benim için.

Son düzenleme:
Merhaba sevgilim.

Bugün günlerden çarşamba ve seninle konuştuğumuz 4 hafta önceki çarşambayı anımsadım birden. Vize tarihlerimin belli olduğu o hafta.

Sensiz çarşambalar ve tüm günler o kadar ..... ki. Senin haberin yok tabii. 55 kilo oldum ben. Burası yağmurlu. Spora ara verdim. Yememe de dikkat etmiyorum.

Sana anlatmayacaksam yaptığım hiçbir şeyin önemi yok ki.

Şimdi yatma saatin senin. İyi geceler dileyemeyeceğim için ''intihar etmemeye çalışıyorum.''

Çünkü sensiz her şey çok zor sevgilim.

benden sana yar olmaz, anla bunu ya.......................

Son düzenleme:
Simdi seninle oturup sabaha kadar konusmak vardi, seni ve Izmiri cok özledim.

Yani ne varki söyle bi iki kilo daha verip 48 kilo olsam ne kötülük varki bunda anlamis degilim

Son düzenleme:
canım kocam seni çok kırdığımın farkındayım özür dilerim sana hep haksızlık ettiğminde farkındayım ama huyumu değiştirememm ki

Bilmiyorum sevgiliiim huzursuzum işte, ya kalmazsaa? çok tez canlıyım ve bu huyumu sevmiyorum ama kafam hiiiç rahat değil uyuyamıyorum bile kesinleşmeden de uykular haram banaa

Hey allah ım sabah sabah ne güzel uyandırmak o öyle yaaaaa yerim seni ben ya daha yataktayım ağzımızdan kelime çıkamıyor günaydın diyebildik sonrası mırıldanma seni yeeeeeeeeerimmmm

Dünle beraber geçmişe bir çizgi attım...
İkimizin de emeklerine, sevgisine ve samimiyetine inanarak...
Senin de çabanı anlayarak.
Bu ikimizin şansı.
Umarım herşey iyi olur.
Not: Artık gözümde tek çocuksun.

biraz yoruluyorum sanırım çünkü nefret ettiğim insanlarla çalışmak sandığından yorucu ! sen sevgilinle gezerken ben sana ihtiyaç duyarken neredeydin de şimdi beni davet ediyorsun ? kötü günlerimde yoksun ! sevgilinle mutluyken kankanı siliyorsun ! yıllardır neden hala sana değer verdiğimi bilmiyorum sanırım eski kız kardeş günlerimizi çok özledim pijama partilerimizi sarhoş konuşmalarımızı sevgililerimizin dedikodularını yapmayı ... yine bana geldin ama ne zaman gideceksin diye korkmaktan uyuz oluyorum ! dost dediğin böyle olmaz ki ağzıma geleni sayasım var sövesim var yerin dibine sokasım var seni de yapamıyorum işte !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…