Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Gorevden 2 hafta sonra doneceksin.. Sonra yine 3 haftaligina gideceksin.. AMAAAA hepsi bittiginde 2 hafta sonra kollarinda olucam ve bu defa iki ay boyunca benimmmmmmmmmmmmmmmsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

...ve bugün son gün...
tekrar bekleyişin başı..kavuşmanın sonu..
belki de bizim için hayırlı olan budur..
biraz uzak kalıp hislerin pekişmesi..
sayılı gün tez geçiyor işte..
her şey çok güzeldi sevdiğim..
iyi ki varsın,iyi ki....

aşkım, sen sinirlerini mi aldırdın allasen
tamam herşeyi anlarım da, insan böyle bişeyde nasıl kızmaz, bağırmaz. :26:
Ben olsam beni çoktan dövmüştüm.
Allah senin sinirlerini de bana vermiş sanırsam.

nasılda hissetmiş kadın yaaaa..
şu an pek yaşayamıyorum ama akşama
baya ağlamaklı bir halde olacağım kesin..
tek tesellim seni anneciğinin yanına gönderiyor olmak..
özlem giderin ailcek. çok yoruldun biraz da dinlen..
ayrıca teşekkür ederim giderayak ki jestin için bitanemmmm:103::114:

Bugün ters günümdeyim farkindayim seni üzmek istemiyorum uzak durusum bundandir

2 gün sonraaa beraberizzzz...
Heheheee..

Hazırlanışım çok hızlı olacak lakin.
Vize sonrası hurraaa alışverişe ...

önceleri solaryumaa karşı olan sevgilimee bak sennn, bronzlaştıkça daha güzel oluyoruum diiğğmiii ben bi solaryuma gideyimde geleyim o zaman kıskançç yariiimm

Issız Adam'daki kaçıp kavuşma sahnesini kurumun asansörün önünde yaşamak da ayrı komedi!
Bebeğim Türk filmine döndü hayatımız!!!

İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞA.YA DA BEBEĞE :))

“Kaçırma gözlerini hayattan. Hep hayatın içinde olsun bakışların. Hep kendi içinde. Baktığın kadar varsın bu hayatta. Hatta sadece bakmakla da yetinme. Görmen de lazım. Görüp de bilmen, bilip de sevmen lazım. Hayatı kendi içinde, kendini hayatın içinde. Bir nefeslik molaları çok görme kendine. Arada bir karanlıkta kalsa da bir yanın, sakın pes etme! Çekil kendi kabuğuna bir süre. Sadece içine bak. Kendi aydınlığın senin içinde. Ara ve bul! Gerçeğin düşlerle bölünmesine, düşlerin gerçeğin altında ezilmesine izin verme!…”

Son düzenleme:
"Sus çocuk,sus dayanamıyorum sohbetine,gülüşüne" derken dayanamazsan ne olucak diye meraktan muzipliğime devam ediyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…