Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi kapatıyorum aşkım diyorum tamam görüşürüz sonra diyorsun tamam diyorum hadi öptüm diyorsun tamam bende diyorum tam basıcam tuşa aşkım diyorsun efendim diyorum öpüyorum seni bak diyorsun tamam deli diyorum by by diyorum TEKRAR AŞKIM ÖPÜYORUM MUCK YAPIYORSUN tamam hayatım dyorum kapatıyorum artık by derken tekrar bi aşkım efendimmmmm diyorum öptümm seni diyip pat kapattın
eşeksin sen ya seni varya yeeeeeerimmmmm ben

Gel artık allahın cezasıııııııı
Açıl artık sevelim birbirimiziiiiiii
Sana ihtiyacım varrrrrrr
Seni deliler gibi istiyoruuuuummm

Yine aklımı karıştırdın,bu gıdışle dogacak sonuclara katlanmak zorundasın canım..kendi düşen aglamaz:82:

benle doğrudan bi alakası olmamasına rağmen sinirlendimm

gıcık oldum hem de çok.umarım onu üzmezsin valla fena olur.........

Eziikkk,benimle yapamadigini bu sevgilisinden ayrilan basit yaratikla yaparsin artik,o satolu yere de gotur onu tamam mi?
Sana sabir gosterdigim icin kendime nasil kiziyorum bi bilsen,seni saydigim icin,kendi isteklerimi ve kendimi hep 2.plana attigim icin de oyle..
ben de unutamam zannetmistm,asla bitmeyceksin icimde zannetmistim,ama kendim yazdim kendim oynadim mecbur kendim bitiricem.
sana verdigim deger kadardir ederin ve su an kac'a deseler hic'e sayarim seni

Canim kocam arabanin camini kirdigim icin hic pisman degilim hatta bu gece tekerleklerini de patlatmayi dusunuyorum

Yazdığım mesajları görmemiş olma ihtimalin var mı?
Ne garipmiş şu saçma facebook.
Sırf arkadaşıma ulaşabilmek için giriştiğim işe bak ...
Gör artık ve cevap ver, kızın numarasını verrr ... Aaaaaa... :S

ben senin var ya ılk önce burnunu, sonrada yanaklarını ısırsam çok canın acır mı kı
evet evet bende onu dıyorum ışte, bende senı sevıyorum

ne garip bi hayat dimi..
ama çiçekler için teşekkürler seni sevmek banada yakışırdı ama...

seni içimden bişey söküp aldı heralde merak yok düşünme yok hiç bi agrı acı yokk ya ilacım ÇOK seviyorum RABBİMİ çok şükürr

çok hoşsun...gördüğüm en nazik,en iyi huylu,en düşünceli çocuksun...e hoşlanıyorum galiba senden...

Beni boguyosun şu sıra gerçekten sabır taşı oldum
bi kendine gel çekidüzen ver anlamsız tavırlar içersindesin aklım mantıgım almıyo hareketlerini ya!
derdin varsa söyle çözelim yoksada saçma saapan davranmayı kessss !
biraz güçlü ol ya of

haa buda sana bay X bana saçma sapan sorular sormayı ne zaman bırakacaksın bilmiyorum bakmada senin yüzünden dalga geçiyolar benle ya daha anlmadın mı sana aşık olmadıgımı ben
biliyorum sizi çıkana kadar bi güzel ugraş sonra bırak istemez benden sana sevgili olmaz neydi bugün geçilen dalgaalr sırf seni görünce kaş göz yapar oldularr bak sen Y le daha çok yakışıyosun hemde sana ilgisi var ona yönel olur mu
benim gönül evim tadilat nedeniyle yıllarca kaaplı olabilirr:) nolurr bakma kiii dalga konusu olmayımmm her hareketimi gözemleme xxx hoşçakall

Son düzenleme:
arkandan konussunlar,yuzune gulsunler,seni kandrsinlar.sen de inan onlara..
bense her turlu fedakarligi yapayim,canimi sikan bisey olunca sana soyleyeym bunu,sonra beni o aptal kizlarla kiyasla..
bu musun dostum sen? bu yuzden mi kirginiz kusuz birbirmize.kendine gel ya valla uzuluyom (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…