Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki bir gun gunes ucumuz icin dogar,belki korkularim hayallerimiz var,o masal gun gelinceye kadar susuyorum..

anamla ev gezmesine gelicez size bi kahve yaparsın artık dimi

İnsanlar!!!
Size olan nefretim sürüyor!!!

hani demiştin ya bana seni çok seviyorum kıymetimi bil yalanmıydı laf olsun diye mi söyledin inanmıştım emindim sevginden paki ya gördüklerim hangisi doğru sen gerçekmisin yoksa ben senin için yalan mı hak etmedim ben onları görmiycektim hak etmedim ben seni kendimden çok sevdim ama hak etmemişsin keşke hiç tanımasaydım seni sen busun işte beni başkalarına değişecek kadar yalancısın ben seninle evlilik hayalları kurarken sen neler yapıyormuşsun arkamdan çok salağım çok aptallım ben

vay be,zamaninda binbir heyacanla beni karsiladigin o istasyondan,arkasindan bi dolu laf ettigin o kizi karsiladin demek..
ve cok mutlu bir gun yasattin,ben mi yanlistim yoksa BIZ mi? yanlis kimliklerdeydik belki de kimsesizdik..
yaziklar olsun,verdigim her mutluluk ve emek burnundan fitil fitil gelsin de yuzun gulemesin be..

yaa sen olayı tek taraftan biliyorsun tabi...
hay Allah ım yaa ne güzelde planlamıştım iş akışını..
ne dengesiz insanlar bunlar...
heee bir de sen eksiktin tam oldu.:26:
her şekilde p.tesiye kaldı..pöfffffffff

Özellikle yapıyorsun biliyorum!!!
Senin gibim koca göbem olsun da beni hiç kimse beğenmesin diye bu kadar yediriyorsun bana!!!

Bense tüm bunlara karsılık sakince bekliyorum bebegim!
Sakin sakin ve sakin. Nasılsa sonunda yine benim kollarımda olacaksın.

aradaki 1.5 saatlik mesafeyi laf ediyodun da,simdi niye benim oldgum sehirden sevgili yapmaya niyetlisin.. hani yaninda olsaydim her sey cok farkli olabilirdi.
insanlar 15 saatilik mesafeyle yurutuyor iliskilerini. ha bi de artik kimseyi istemiyorum ve okudugum yerde olsun sevgilim diyodun da simdi bu yapmaya calistigin ne ki.
allahim yaa tuvalete gidiyorum da yazin face' de yorum yapalim ezikler. bu mesaji telefonuna atmak icin neler vermezdm de
zaten yeterince kaldrdim ve bulunmaz hint kumasisin imaji verdim ben sana. en iyisi ki sen hic okuma bunlari hatta.. geber ya.

Son düzenleme:
Gelde al canımı alda kurtulayım
Ayrılık ölümden beter...

Negatif elektiriğini uzak tut benden be kadın!!!!!!!!!

Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga.
Susmalıydım, tutamadım kendimi.
Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin.
Bir acım var anlatsam önünü göremezsin.
Herkes unuttu gitti, bende unuttum herşeyi bari bari sen unutma beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…