Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her gun yeni bi b.kun cikiyor ortaya lan sen nasil adi haysiyetsiz bir insansin..sildigin tum kizlari eklemissin ya,ayni kendin gibi o basit yaratiklarla mutlusun da simdi ha.
sana ben hakkimi helal etmiyorum ve de senden hic bu kadar nefret etmemistim. bi insanin cani bundan fzla yanamazdi emin ol.
sadece sirani bekle,eski sevgili bozuntusu. cunku cekeceksin insallah rabbime dua ediyorum ki gozumun onunde cek ne cekeceksen.
arkamdan is cevirdin ha. ettigin yanina kar kalacak mi acaba ? senin yuzunden en yakin arkadaslarimdan birini kaybettim ve o kiz yuzunden kaybettim.
ve sen hemen o kizi ekledin,bravo seref...z.
yan gece gunduz yan,inim inim inle askindan haline yan,senszligime yan,bensizligine yan insallah!!!!

Seni sevmek istiyorum... Sesini duymak istiyorum uyumadan önce... Şarkılar dinlemek ve her birinde sana dair bir şeyler bulmak istiyorum... Delicesine, Aşıkçasına...
Ama en önemlisi seni severken hiç tereddütsüz sevildiğimi bilmek istiyorum...

Şimdii hazırlık zamanııı...

Nasıl yorgunum nassıılll bilemezsin ...

Ama gece boyu oturup vizelere çalışmak kadar kötü mü ağda yapmak!.
Kıymetini bilmeliyim böyle güzel günlerin.

Bekle beni romeo!!!!

İyi ki hayatımdasın.
Ben senin değerini çok fazla bilemiyorum ama varlığını, desteğini hissetmenin güzel birşey olduğunu çok iyi biliyorum.
Zor anımda, kötü anımda ilk aradığım sensin. Hep yanımdasın, her zaman.
Sırf bunları bana hissetirebildiğin için bir gün hayatımda olmasan bile benim için hep değerli biri olarak kalacak ve hatırlanacaksın.

Aşk'ım iyi ol nolursun hep benimle ol Allah senin eksikliğini yaşatmasın bana Seni çok seviyorum.

Herşey farklı olmalıydı...Kimsenin hissettirmediklerini hissettirdin ama sen bitirdin.Hayatımdan çıktın bi de aklımdan çıkabilsen...

benim gibi sen de isyanlardaydın bugün. neden bu kadar geç tanıştık? ben evli sen nişanlı ve de düğün arefesinde... olsun be yusufum ben de senin züleyhan olurum...

AFN - cok seksi bi adamsin. Benden uzak dur diyesim geliyo baskasi va hayatimda ve onu cok seviyorum. Ve benden cok uzakta ilgiye sevgiye ihtiyacim var ve o da gorevde haber alamiyorum.. sense sanki firsattan istifade eder gibi kafa karistirmakla mesgulsun. Git yavrum... Ben kendi kahramanima hayranim.

zaman bize herşeyi ögretiyo sabrıda umarım bidaha hiç karşılaşmaz ve konuşmayız senin haberlerini almam

Merhaba.

Nereden bitireceğimi bilemiyorum. Elbette nereden başlayacağımı bilememeyi tercih ederdim, lakin ben de böyle bi ziyanım; bir takım şeyleri neresinden bitireceğimi bilemiyorum.

İnsanlar tanışırlar, insanlar anlaşır ya da anlaşamazlar, bilirsin; çekim olur ya da olmaz. İnsanlar sevgiliyken bir başkasına bile âşık olabilirler, konuşmuştuk. Önemli olan dürüstlüktü. Önemli olan ‘Yine de iyiki tanımışım.’ Diyebilmekti. Seni hiçbir şey demeden faceden silmemi kabalık olarak algılamış olabilirsin. Ama senin yaptığın çok daha üzücüydü. Sözlerin yani. ‘Olmadı’ kelimesinden daha kırıcı sözlerin. Onlara hiç gerek yoktu.

Daha da üzücü olan ‘çivi çiviyi söker’ mentalitesiyle benimle görüşmüş olmanı düşünmem. Sökmüyor değil mi, öğrendik.

Veda etmeyi sevmem, zaten vedalaşırken ne diyeceğimi hiç bilemem, beceremem.

Artık 23 Şubat’ın önemi yok ve telefonu açmıyorsam benden hoşlandığını söyleyeceğini ıskalayacağım biri de.

'Sarı' gül şimdi anlamını buldu.

Hoşça kal.

Son düzenleme:
hakkimda hayirli olan insan,guzel yarim kismetim nerelerdesin:) ne zaman geleceksin acaba? yaralarim kaniyor,sana da cok is dusuyor.
gel kurtar beni,yoksa kalbim bir ayriliga daha dayanamaz. Rabbim tez ve hayirli zamanda cikarsin seni karsima.

Gercekten özlemek zormus.
Yüzünü,gözlerini,ellerini,dudaklarını... Özlüyormus insan be.
O sıcaklıgı. Sabır...

Çok fenalıksın çocuğum, bu kadar çabuk sinirlenmesen her şey hallolucak.

Bunu bugün yazarken hiç böyle olacağını düşünmemiştim . Ayrılık kelimesi zaten lügatımdan çıkartmıştım . Yoktu öyle bir şeyi bilmiyordum . Miladımız olmuştu hani iki gün öncesi . Her şey yalanmış, bildiğim her şey .. Beni sevdiğin, yüreğimi yeniden fetheden o sözlerin, o tatlı tatlı sevişlerin, sımsıkı kucaklamaların .. Daha bir gün öncesi bile ne kadar iyiyken şimdi bu durumdayız . Sana söylenicek o kadar çok sözüm var ama bir o kadar da söylenecek sözüm yok sana . Haketmiyorsun hiçbir şeyi . Bana yaptığın 'biz'e yaptığın en büyük kötülük buydu . Kendine de.. Klişe laftır 'benim gibisini bulamayacaksın' ama adım kadar eminim ki 'benim gibi tek bir kişi, bir dişi, bir canlı bulamayacaksın . Benim gibi kimse seni tıpkı bir annenin yavrusunu ne yaparsa yapsın affetmesi gibi, onu hiçbir şey yapmamış gibi yeniden daha büyük sevgiyle sevmesi gibi üzerine titreye titreye sevemeyecek . Sana sayısız şanslar verdim . Ne dediysen hep sana inandım . Ve yeniden seni ilk gün ki gibi sevdim . İstisnasız her dediğini yapıyordum , hiç kimsenin yapamayacağı kadar ne dediysen yapmıştım . Şikayetim de yoktu sen ol yeter bana diyordum . Hayat sensin hayatın anlamı sensin diyordum . Bugüne kadar sana söylediğim her şey çok içten söylenmiş sözlerdi . Keşke böyle yapmasaydın . Keşke 3 yılımızı , yaşadıklarımızı , o büyük sevgimi(zi) çöpe bu kadar kolay atamasaydın . Bitirmişsin beni , bizi çoktan bitirmişsin kendinde.. Tamı tamına 4 saat 58 dk dır ayrıyız . Halinden çok memnunsun . Facebook hesabını bile geri açmışsın . Hani o barıştığımız halde açmayalım aşkım istemiyorum sınava hazırlanıyoruz dediğin hesabını .Sana çok kızgınım adeta nefret ediyorum senden . Bunu yapmamalıydın , seni kalbiyle, ruhuyla, herşeyiyle seven insana bunu yapmayacaktın ! Sen beni hiç sevmemiş gibi onca yaşadıklarımızı çöpe atıp terk ettin .... 'Terk Ettin' .. Nitekim etme bulma dünyası.. Allah'ım büyüktür bu acımasızca vicdansızca yaptıkların yanına kalmayacaktır...

...

.

Son düzenleme:
günün yorgunlugu ,kosa kosa kursa yetisip merdivenleri cikip nefes nefese kaldiktan sonra,kabim duracak gibi carparken kursa girdigimde seni görmedimmi..iste o anda kalbim daha kötü carpmadimi. o nasil bir yüz öyle.nasil bir yakisiklilik,tatlilik öyle..bayildim sana bayildim.sende bana baktin farkettim ama ne yazikki seni birdaha göremiycem.sen sadece konusma yapmak icin gelmistin.seni nasil bulam simdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…