- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Bunu bugün yazarken hiç böyle olacağını düşünmemiştim . Ayrılık kelimesi zaten lügatımdan çıkartmıştım . Yoktu öyle bir şeyi bilmiyordum . Miladımız olmuştu hani iki gün öncesi . Her şey yalanmış, bildiğim her şey .. Beni sevdiğin, yüreğimi yeniden fetheden o sözlerin, o tatlı tatlı sevişlerin, sımsıkı kucaklamaların .. Daha bir gün öncesi bile ne kadar iyiyken şimdi bu durumdayız . Sana söylenicek o kadar çok sözüm var ama bir o kadar da söylenecek sözüm yok sana . Haketmiyorsun hiçbir şeyi . Bana yaptığın 'biz'e yaptığın en büyük kötülük buydu . Kendine de.. Klişe laftır 'benim gibisini bulamayacaksın' ama adım kadar eminim ki 'benim gibi tek bir kişi, bir dişi, bir canlı bulamayacaksın . Benim gibi kimse seni tıpkı bir annenin yavrusunu ne yaparsa yapsın affetmesi gibi, onu hiçbir şey yapmamış gibi yeniden daha büyük sevgiyle sevmesi gibi üzerine titreye titreye sevemeyecek . Sana sayısız şanslar verdim . Ne dediysen hep sana inandım . Ve yeniden seni ilk gün ki gibi sevdim . İstisnasız her dediğini yapıyordum , hiç kimsenin yapamayacağı kadar ne dediysen yapmıştım . Şikayetim de yoktu sen ol yeter bana diyordum . Hayat sensin hayatın anlamı sensin diyordum . Bugüne kadar sana söylediğim her şey çok içten söylenmiş sözlerdi . Keşke böyle yapmasaydın . Keşke 3 yılımızı , yaşadıklarımızı , o büyük sevgimi(zi) çöpe bu kadar kolay atamasaydın . Bitirmişsin beni , bizi çoktan bitirmişsin kendinde.. Tamı tamına 4 saat 58 dk dır ayrıyız . Halinden çok memnunsun . Facebook hesabını bile geri açmışsın . Hani o barıştığımız halde açmayalım aşkım istemiyorum sınava hazırlanıyoruz dediğin hesabını .Sana çok kızgınım adeta nefret ediyorum senden . Bunu yapmamalıydın , seni kalbiyle, ruhuyla, herşeyiyle seven insana bunu yapmayacaktın ! Sen beni hiç sevmemiş gibi onca yaşadıklarımızı çöpe atıp terk ettin .... 'Terk Ettin' .. Nitekim etme bulma dünyası.. Allah'ım büyüktür bu acımasızca vicdansızca yaptıkların yanına kalmayacaktır...
...
.
super yazmıssın ya,kendimi buldum bir zamanlar boyle sevmistim aynen,bravo!! ceksinler insallah!! Allah sabir versin arkadsim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?