Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatımda herşeyimi konuştuğum beni anlayan anlayamadığında kendini suçlayan tek insansin sennnnn iyi varsin iyi ki cansinnnnnnnnn herşeyi unutturan insan <3 <3 kujummmmmmmm

bazen çok kızıyorum sana hatta bi kaşık suda boğasım geliyor ama sonra ne yapıp edip gönlümü alıyorsun ya yerim seni ben yerim :)

Yatıyorum kalkıyorum geçmiyor insanlar, bana yardım edin, ben ne yapacağımı bilemiyorum.

super yazmıssın ya,kendimi buldum bir zamanlar boyle sevmistim aynen,bravo!! ceksinler insallah!! Allah sabir versin arkadsim!

galiba her şey istediğimiz gibi olucak sevgiliiiimmm
yazmaya korkuyorum nazar değicek diye
biz de üzerinde çok konuşmayalım tamam mı :13:
içim içime sığmıyo :109:

keşke böyle olmasaydı, dediğin gibi her şey çok başka olabilirdi... keşke daha iradeli, daha sağlam, daha âşık, daha merhametli bir adam olsaydın. seni ne kadar çok sevdim, bir yıl oldu hla fotoğraflarına bakamıyorum. unutmasına unuttum ama azıcık içsem, dokunaklı bir şarkı dinlesem, aşktan bahsetseler hemen aklıma geliyorsun, engelleyemiyorum... dün gece seni rüyamda gördüm, bütün korkulrım üzerime üzerime geldi uyanında hıçkıra hıçkıra ağladım, emre aydın yeni bir şarkı yapmış soğuk odalar diye, dinledim daha çok ağladım. koskocam bir yıl geçti o kısacık birkaç saatin ardından koskoca bir yıl... kendime acımak istemiyorum, hayatımda her şey yolunda, her şey tam, hep çok güçlüyüm, ok kadınım, güzelim, her şey arttı değişmedi. seni sevdiğime inanmak istemiyorum, hala seviyor olamam, olmamalı... hiç mi özlemiyorsun, merak etmiyorsun bu defa gerçekten bu kadar bitti mi? görsen kalbin yine o geceki gibi atmaz mı gözlerin öyle aşkla bakmaz mı artık?
Neden böyle oldu

super yazmıssın ya,kendimi buldum bir zamanlar boyle sevmistim aynen,bravo!! ceksinler insallah!! Allah sabir versin arkadsim!

Teşekkür ederim tamamen içimden gelenler . Aslında daha neleri var içimde ... Allah büyüktür bizi bu kadar üzen insanlar mutlu mesut hayatlarına devam edemezler . Ne yaşatıyorlarsa bin katını yaşayacaklardır eminim ki .. Sağ ol arkadaşım inşallah ...

sana ve kendime inaniyorum. Allah im birlestirdi bizi, Allah ayirmasin kalplerimizi. Nerde olursan ol, bana en fazla kalbim kadar uzaksin. Canimsin. Ve hersey icin tesekkur ederim. Seni cok seviyorum.

Hayatımdaki tüm insanlar, kafayı yedirttiniz bu haftasonu bana. Kaçıncıya program değiştiriyorum sabahtan beri. Biriniz de beni hayatınızdaki öncelik sırasında, ''aman noolucak bu seferlik geçiştirir sonra telafi ederiz nasılsa problem yapmıyor''dan daha üst biryere koyun. Ailesi de aynı arkadaşı da aynı, tam regl zamanı bu kadar insanlardan soğutulmaz yahu bi insan.

Bu kadar zor olduğunu bilemezdim
Sanki içime işledin
Gece yatarken seni düşünmek
Sabah kalkdığım ilk andan itibaren aklımda olman Yok işte...
Huzur falan kalmadı

çok karmakarışığım neye inanıcam kime inanıcam bilmiyorum ne yani herşey yalnmıydı gördüklerimiydi gerçek olan şimdi içim çok yanıyo hepsinin sebebi sensin sırtımdan vuruşun beni cnmı en çok yakan işte salak gibi o yapmaz ki dmem ne aptallım ben ya bak yapıyo işte bak seni bi cırpıda atabiliyo yazık gözyaşlarıma canıma yazık be

Gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm?
Yüzünü görürüm belki de. Ah o kokun,ellerin..Onlar ne olacak?
Özlüyorum...

dualar edecegim aklıma gelme rüyama girme diyee herkesin ilgiisnden çok memnunsun belli canımlı cicimlisin iyi günü dostların onlar kötü günnde yanında kim
olacak meraklardayımm :???????

sürekli uyuyarak unutmaya çalışıyorum iğrençliklerini ama olmuyo uyanınca kaldığım yerden devam ediyorum eziyet etmeye kendime manyak olmalıyım ben ewt ewt bi ferafamın neden derken bi tarafım yok cnm vardır bi açıklaması o kaadr kötü olamaaz öyle değilmi neler yaşadık biz neler eşşek değil o kadarda diyorum işte kendimi kandırıyorum galiba

aşk'ın diğer adısın sen Allah'ın bana verdiği en büyük hediyesin
karanlık günlerime güneş gibi doğdun
iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…